| 1 | UV-C Işığa Maruz Bırakılan Yumurta Sarısı Karotenoidleri ve Yağ Asitlerinin Degradasyon Kinetiğinin Belirlenmesi | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | | Yürütücü |
| 2 | Taşköprü Sarımsağındaki Allisinin Degradasyon Kinetiği Üzerine Farklı Kurutma Sıcaklıklarının Etkisi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 8.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
| 3 | Yumurta Sarısı Karotenoidlerine ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Ultaviyole Işığın Etkisi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 5.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
| 4 | Termosonikasyon Uygulanmış ve Geleneksel Yöntemle Isıl İşlem Görmüş Sütlerden Yapılan Ayranların Bazı Kalite Parametrelerinin Karşılaştırılması | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
| 5 | Bazı Peynirlerin Kuru Madde Yağ ve Protein İçeriklerinin Hızlı Belirlenmesi için Optik İnfrared Analiz Sistemli Süt Analizörünün Optimizasyonu | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
| 6 | Çiğ Süt ve Geleneksel Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Otolitik Özellikleri ve Otolitik Suşların Starter ve/veya Destek Kültür Olarak Kaşar Peynirinin Olgunlaşmasının Hızlandırılmasında Kullanımı | Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) | Tamamlandı | 170.494 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
| 7 | Hipoksik İskemik Beyin Hasarı Modeli Uygulanan Yeni Doğan Sıçanlarda Üzüm Çekirdeği Özütü nün Öğrenme Bellek ve Hipokampus un Histolojik Yapısı Üzerine Etkisi | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 78.000 | Araştırmacı |
| 8 | Vakum Soğutma Sistemi Geliştirilmesi ve Gıda Sanayisinde Uygulanması | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 147.806 | Araştırmacı |
| 9 | Galvinoksil Radikal Bazlı Spektrofotometrik Antioksidan Aktivite Tayin Yöntemi Galvinoksil Radikali Absorbans Kapasitesi GRAC ve Yaygın Olarak Kullanılan Diğer Yöntemlerle Kıyaslanması | BAP | Tamamlandı | 10.000 | Yönetici |
| 10 | Barbunyanın Phaselous vulgaris L cv Lif ve Antioksidan Kaynağı Olarak Tarhana Çorbası Hazırlanmasında Kullanımı | BAP | Tamamlandı | 10.000 | Yönetici |
| 11 | Bazı Üzüm Çeşitleri ile Çeşit Adaylarının Kabuk Pulp ve Çekirdek Flavonoid Profilinin Belirlenmesi | ARAŞTIRMA PROJESİ | Tamamlandı | 50.000 | Araştırmacı |
| 12 | Ekşi Hamur Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanılabilirliği Ve Ekmek Kabuklarının Antioksidan Aktivitesi | BAP | Tamamlandı | 30.000 | Yönetici |
| 13 | Çiğ Süt ve Geleneksel Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Otolitik Özellikleri ve Otolitik Suşların Starter ve veya Destek Kültür Olarak Kaşar Peynirinin Olgunlaşmasının Hızlandırılmasında Kullanımı | DİĞER | Devam Ediyor | 170.500 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
| 14 | UV C Işığa Maruz Bırakılan Yumurta Sarısı Karotenoidleri ve Yağ Asitlerinin Degradasyon Kinetiğinin Belirlenmesi | TÜBİTAK PROJESİ | Devam Ediyor | 96.975 TÜRK LİRASI | Yürütücü |