Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Tea as a Food IngredientUse of Tea Catechins in Foods as a Functional IngredientGÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUFCRC Press2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
2Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018Vakum Soğutma İşleminin Et Teknolojisinde KullanımıGÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZIVPE2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
3Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018Ultrasonikasyon İşleminin Partiküllü İçeceklerin Çözünürlükleri Üzerine EtkisiGÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,Tanrıkulu Helin Ezgi,GÖÇ FATMA,YILDIRIM DİLRUBA,GÜRSOY OĞUZIVPE2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
4Hand Book of Cheese in Health Production Nutrition and Medical Sciences Human Health Handbooks No 6Health Benefits of Cheese Consumption in OsteoporosisGursoy O., Ozbas H., Yilmaz Y.Wageningen Academic Publishers,2013Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
5Hand Book of Cheese in Health Production Nutrition and Medical Sciences Human Health Handbooks No 6White CheeseGursoy O., Kesenkas H., Yilmaz Y.Wageningen Academic Publishers2013Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)