1 | Tea as a Food Ingredient | Use of Tea Catechins in Foods as a Functional Ingredient | GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF | CRC Press | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
2 | Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018 | Vakum Soğutma İşleminin Et Teknolojisinde Kullanımı | GÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ | IVPE | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018 | Ultrasonikasyon İşleminin Partiküllü İçeceklerin Çözünürlükleri Üzerine Etkisi | GÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,Tanrıkulu Helin Ezgi,GÖÇ FATMA,YILDIRIM DİLRUBA,GÜRSOY OĞUZ | IVPE | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
4 | Hand Book of Cheese in Health Production Nutrition and Medical Sciences Human Health Handbooks No 6 | Health Benefits of Cheese Consumption in Osteoporosis | Gursoy O., Ozbas H., Yilmaz Y. | Wageningen Academic Publishers, | 2013 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
5 | Hand Book of Cheese in Health Production Nutrition and Medical Sciences Human Health Handbooks No 6 | White Cheese | Gursoy O., Kesenkas H., Yilmaz Y. | Wageningen Academic Publishers | 2013 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |