Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1Yemek stilistliği ve FotoğrafçılığıÖnlisans22023-2024
2Sektör Uygulamalar IIÖnlisans82023-2024
3Dünya mutfaklarından UygulamalarÖnlisans42023-2024
4Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22023-2024
5Soğuk Mutfak ve MezecilikÖnlisans42023-2024
6Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42023-2024
7İşletmede Mesleki EğitimÖnlisans52022-2023
8Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42022-2023
9Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IIÖnlisans42022-2023
10Dünya mutfaklarından UygulamalarÖnlisans42022-2023
11Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22022-2023
12Soğuk Mutfak ve MezecilikÖnlisans42022-2023
13Sektör Uygulamalar IIÖnlisans82022-2023
14Yemek stilistliği ve FotoğrafçılığıÖnlisans22022-2023
15Baharat Bilimi ve İçecek KültürüÖnlisans22022-2023
16Sektör Uygulamalar IÖnlisans82022-2023
17Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22021-2022
18Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IIÖnlisans42021-2022
19Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42021-2022
20Dünya mutfaklarından UygulamalarÖnlisans42021-2022
21İş Yeri EğitimiÖnlisans52021-2022
22İş Yeri UygulamasıÖnlisans202021-2022
23Yemek stilistliği ve FotoğrafçılığıÖnlisans22021-2022
24Baharat bilimi ve İçecek KültürüÖnlisans22021-2022
25Sektör Uygulamalar IÖnlisans82021-2022
26İşletmede Mesleki EğitimÖnlisans52021-2022
27Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri ILisans42021-2022
28Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IILisans42020-2021
29Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri ILisans42020-2021
30Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42020-2021
31Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IIÖnlisans42020-2021
32Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22020-2021
33Müşteri İlişkileri ve YönetimiÖnlisans22020-2021
34Restoran Tasarımı ve AnaliziÖnlisans22020-2021
35Baharat Bilimi ve İçecek KültürüÖnlisans22020-2021
36Sektör Uygulamalar IÖnlisans82020-2021
37İş Yeri EğitimiÖnlisans52020-2021
38Dünya Mutfakları IILisans42019-2020
39Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22019-2020
40Dünya mutfaklarından UygulamalarÖnlisans42019-2020
41Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IIÖnlisans42019-2020
42Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42019-2020
43Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IILisans42019-2020
44Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri ILisans42019-2020
45Dünya Mutfakları ILisans42019-2020