| 1 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2023-2024 | |
| 2 | Soğuk Mutfak ve Mezecilik | Önlisans | 4 | 2023-2024 | |
| 3 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2023-2024 | |
| 4 | Dünya mutfaklarından Uygulamalar | Önlisans | 4 | 2023-2024 | |
| 5 | Sektör Uygulamalar II | Önlisans | 8 | 2023-2024 | |
| 6 | Yemek stilistliği ve Fotoğrafçılığı | Önlisans | 2 | 2023-2024 | |
| 7 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
| 8 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
| 9 | Dünya mutfaklarından Uygulamalar | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
| 10 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
| 11 | Soğuk Mutfak ve Mezecilik | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
| 12 | Sektör Uygulamalar II | Önlisans | 8 | 2022-2023 | |
| 13 | Yemek stilistliği ve Fotoğrafçılığı | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
| 14 | Baharat Bilimi ve İçecek Kültürü | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
| 15 | Sektör Uygulamalar I | Önlisans | 8 | 2022-2023 | |
| 16 | İşletmede Mesleki Eğitim | Önlisans | 5 | 2022-2023 | |
| 17 | Baharat bilimi ve İçecek Kültürü | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
| 18 | Yemek stilistliği ve Fotoğrafçılığı | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
| 19 | İş Yeri Uygulaması | Önlisans | 20 | 2021-2022 | |
| 20 | İş Yeri Eğitimi | Önlisans | 5 | 2021-2022 | |
| 21 | Dünya mutfaklarından Uygulamalar | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
| 22 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
| 23 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
| 24 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
| 25 | Sektör Uygulamalar I | Önlisans | 8 | 2021-2022 | |
| 26 | İşletmede Mesleki Eğitim | Önlisans | 5 | 2021-2022 | |
| 27 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Lisans | 4 | 2021-2022 | |
| 28 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
| 29 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
| 30 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
| 31 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
| 32 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
| 33 | Müşteri İlişkileri ve Yönetimi | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
| 34 | Restoran Tasarımı ve Analizi | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
| 35 | Baharat Bilimi ve İçecek Kültürü | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
| 36 | Sektör Uygulamalar I | Önlisans | 8 | 2020-2021 | |
| 37 | İş Yeri Eğitimi | Önlisans | 5 | 2020-2021 | |
| 38 | Dünya Mutfakları II | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
| 39 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2019-2020 | |
| 40 | Dünya mutfaklarından Uygulamalar | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
| 41 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
| 42 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
| 43 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
| 44 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
| 45 | Dünya Mutfakları I | Lisans | 4 | 2019-2020 | |