Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42023-2024
2Soğuk Mutfak ve MezecilikÖnlisans42023-2024
3Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22023-2024
4Dünya mutfaklarından UygulamalarÖnlisans42023-2024
5Sektör Uygulamalar IIÖnlisans82023-2024
6Yemek stilistliği ve FotoğrafçılığıÖnlisans22023-2024
7Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42022-2023
8Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IIÖnlisans42022-2023
9Dünya mutfaklarından UygulamalarÖnlisans42022-2023
10Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22022-2023
11Soğuk Mutfak ve MezecilikÖnlisans42022-2023
12Sektör Uygulamalar IIÖnlisans82022-2023
13Yemek stilistliği ve FotoğrafçılığıÖnlisans22022-2023
14Baharat Bilimi ve İçecek KültürüÖnlisans22022-2023
15Sektör Uygulamalar IÖnlisans82022-2023
16İşletmede Mesleki EğitimÖnlisans52022-2023
17Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IIÖnlisans42021-2022
18Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42021-2022
19Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22021-2022
20Dünya mutfaklarından UygulamalarÖnlisans42021-2022
21İş Yeri EğitimiÖnlisans52021-2022
22İş Yeri UygulamasıÖnlisans202021-2022
23Yemek stilistliği ve FotoğrafçılığıÖnlisans22021-2022
24Baharat bilimi ve İçecek KültürüÖnlisans22021-2022
25Sektör Uygulamalar IÖnlisans82021-2022
26İşletmede Mesleki EğitimÖnlisans52021-2022
27Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri ILisans42021-2022
28İş Yeri EğitimiÖnlisans52020-2021
29Sektör Uygulamalar IÖnlisans82020-2021
30Baharat Bilimi ve İçecek KültürüÖnlisans22020-2021
31Restoran Tasarımı ve AnaliziÖnlisans22020-2021
32Müşteri İlişkileri ve YönetimiÖnlisans22020-2021
33Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22020-2021
34Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IIÖnlisans42020-2021
35Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42020-2021
36Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IILisans42020-2021
37Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri ILisans42020-2021
38Dünya Mutfakları IILisans42019-2020
39Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişÖnlisans22019-2020
40Dünya mutfaklarından UygulamalarÖnlisans42019-2020
41Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IIÖnlisans42019-2020
42Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IÖnlisans42019-2020
43Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IILisans42019-2020
44Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri ILisans42019-2020
45Dünya Mutfakları ILisans42019-2020