1 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2023-2024 | |
2 | Soğuk Mutfak ve Mezecilik | Önlisans | 4 | 2023-2024 | |
3 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2023-2024 | |
4 | Dünya mutfaklarından Uygulamalar | Önlisans | 4 | 2023-2024 | |
5 | Sektör Uygulamalar II | Önlisans | 8 | 2023-2024 | |
6 | Yemek stilistliği ve Fotoğrafçılığı | Önlisans | 2 | 2023-2024 | |
7 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
8 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
9 | Dünya mutfaklarından Uygulamalar | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
10 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
11 | Soğuk Mutfak ve Mezecilik | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
12 | Sektör Uygulamalar II | Önlisans | 8 | 2022-2023 | |
13 | Yemek stilistliği ve Fotoğrafçılığı | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
14 | Baharat Bilimi ve İçecek Kültürü | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
15 | Sektör Uygulamalar I | Önlisans | 8 | 2022-2023 | |
16 | İşletmede Mesleki Eğitim | Önlisans | 5 | 2022-2023 | |
17 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
18 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
19 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
20 | Dünya mutfaklarından Uygulamalar | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
21 | İş Yeri Eğitimi | Önlisans | 5 | 2021-2022 | |
22 | İş Yeri Uygulaması | Önlisans | 20 | 2021-2022 | |
23 | Yemek stilistliği ve Fotoğrafçılığı | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
24 | Baharat bilimi ve İçecek Kültürü | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
25 | Sektör Uygulamalar I | Önlisans | 8 | 2021-2022 | |
26 | İşletmede Mesleki Eğitim | Önlisans | 5 | 2021-2022 | |
27 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Lisans | 4 | 2021-2022 | |
28 | İş Yeri Eğitimi | Önlisans | 5 | 2020-2021 | |
29 | Sektör Uygulamalar I | Önlisans | 8 | 2020-2021 | |
30 | Baharat Bilimi ve İçecek Kültürü | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
31 | Restoran Tasarımı ve Analizi | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
32 | Müşteri İlişkileri ve Yönetimi | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
33 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
34 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
35 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
36 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
37 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
38 | Dünya Mutfakları II | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
39 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Önlisans | 2 | 2019-2020 | |
40 | Dünya mutfaklarından Uygulamalar | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
41 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
42 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
43 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
44 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
45 | Dünya Mutfakları I | Lisans | 4 | 2019-2020 | |