Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Mutfağın Aşkı BaharatTürk Mutfağında BaharatlarKİLİNÇ UĞURDetay Yayıncılık2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Burdur Halk Kültürü AraştırmalarıHalk MutfağıKİLİNÇ UĞUR, KİLİNÇ OLCAYGece Kitaplığı2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
3Türkiye Lezzet RotalarıBurdurİNANIR ALİ, KİLİNÇ UĞURDetay Yayıncılık2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
4Tarım TurizmiTARIM TURİZMİ VE GİRİŞİMCİLİK FAALİYETLERİONGUN UTKU, KİLİNÇ UĞURDetay Yayıncılık2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
5Değişen Pazar Dinamikleri IşığındaTURİZM PAZARLAMASI9P - 9C - 9ETurizm Pazarlamasında Mükemmellik (Excellence)KİLİNÇ UĞURDeğişim Yayınları2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
6İşletmelerde Etik YaklaşımlarFiyatlandırmada EtikKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDora Yayıncılık Ltd. Şti.2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
7Dünya Mutfak KültürleriTayland MutfağıKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYBeta Basım Yayım Dağğıtım A. Ş.2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
8Burdur İl Gelişim Planı ve Gelişim StratejileriTurizmKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
9Destinasyon Yönetimi ve PazarlamasıDestinasyon KavramıKİLİNÇ UĞUR,ONGUN UTKUDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
10Turizm Ansiklopedisi TürkiyeTurizm Arzı ve Özellikleri, Turizm Ekonomisi, Turizm Talebinin Makroekonomik DeğişkenleriKİLİNÇ UĞURDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. şti.2019Ansiklopedi Maddesi, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
11İnanç Turizmi Seçme KonularDini Yeme-İçme Adet ve Yasaklarının Turizmdeki Yeri: Alevilik ÖrneğiKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURÇizgi Kitabevi Yayınları2014Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
12Turizmde Güncel Konu ve EğilimlerEtkili Şikayet Yönetim SüreciKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2013Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
13Uluslararası Gastronomi (Temel Özellikler-Örnek Menüler ve Reçeteler)Afrika MutfağıKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2013Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
14Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek OlaylarMarka Yaratma ve GeliştirmeKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2010Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
15Nitel Araştırma: Neden, Nasıl, Niçin?Sosyal Bilimler Alanında Gömülü TeoriKİLİNÇ UĞURDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. şti.2007Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
16Promises and Perils in Hospitality and Tourism ManagementEmpowerment Levels and Complaining Behaviors: A Case of Hotel Customers’xx Behavioral IntentionsYÜKSEL ATİLA,Hancer Murat,KİLİNÇ UĞURAman Publications2006Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
17Konaklama İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi: İlkeler ve UygulamalarSeçimÇOLAKOĞLU ÜLKER,KİLİNÇ UĞURNobel Yayın Dağıtım2005Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)