1 | Mutfağın Aşkı Baharat | Türk Mutfağında Baharatlar | KİLİNÇ UĞUR | Detay Yayıncılık | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
2 | Burdur Halk Kültürü Araştırmaları | Halk Mutfağı | KİLİNÇ UĞUR, KİLİNÇ OLCAY | Gece Kitaplığı | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
3 | Türkiye Lezzet Rotaları | Burdur | İNANIR ALİ, KİLİNÇ UĞUR | Detay Yayıncılık | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
4 | Tarım Turizmi | TARIM TURİZMİ VE GİRİŞİMCİLİK FAALİYETLERİ | ONGUN UTKU, KİLİNÇ UĞUR | Detay Yayıncılık | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
5 | Değişen Pazar Dinamikleri IşığındaTURİZM PAZARLAMASI9P - 9C - 9E | Turizm Pazarlamasında Mükemmellik (Excellence) | KİLİNÇ UĞUR | Değişim Yayınları | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
6 | İşletmelerde Etik Yaklaşımlar | Fiyatlandırmada Etik | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | Dora Yayıncılık Ltd. Şti. | 2020 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
7 | Dünya Mutfak Kültürleri | Tayland Mutfağı | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | Beta Basım Yayım Dağğıtım A. Ş. | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
8 | Burdur İl Gelişim Planı ve Gelişim Stratejileri | Turizm | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
9 | Destinasyon Yönetimi ve Pazarlaması | Destinasyon Kavramı | KİLİNÇ UĞUR,ONGUN UTKU | Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
10 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye | Turizm Arzı ve Özellikleri, Turizm Ekonomisi, Turizm Talebinin Makroekonomik Değişkenleri | KİLİNÇ UĞUR | Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. şti. | 2019 | Ansiklopedi Maddesi, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
11 | İnanç Turizmi Seçme Konular | Dini Yeme-İçme Adet ve Yasaklarının Turizmdeki Yeri: Alevilik Örneği | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Çizgi Kitabevi Yayınları | 2014 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
12 | Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler | Etkili Şikayet Yönetim Süreci | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. | 2013 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
13 | Uluslararası Gastronomi (Temel Özellikler-Örnek Menüler ve Reçeteler) | Afrika Mutfağı | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. | 2013 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
14 | Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar | Marka Yaratma ve Geliştirme | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. | 2010 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
15 | Nitel Araştırma: Neden, Nasıl, Niçin? | Sosyal Bilimler Alanında Gömülü Teori | KİLİNÇ UĞUR | Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. şti. | 2007 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
16 | Promises and Perils in Hospitality and Tourism Management | Empowerment Levels and Complaining Behaviors: A Case of Hotel Customers’xx Behavioral Intentions | YÜKSEL ATİLA,Hancer Murat,KİLİNÇ UĞUR | Aman Publications | 2006 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
17 | Konaklama İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi: İlkeler ve Uygulamalar | Seçim | ÇOLAKOĞLU ÜLKER,KİLİNÇ UĞUR | Nobel Yayın Dağıtım | 2005 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |