Kitaplar

KİTAP ADI BÖLÜM ADI YAZARLAR YAYIN YERİ Yılı Açıklama
1Değişen Pazar Dinamikleri IşığındaTURİZM PAZARLAMASI9P - 9C - 9ETurizm Pazarlamasında Mükemmellik (Excellence)KİLİNÇ UĞURDeğişim Yayınları2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2İşletmelerde Etik YaklaşımlarFiyatlandırmada EtikKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDora Yayıncılık Ltd. Şti.2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
3Dünya Mutfak KültürleriTayland MutfağıKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYBeta Basım Yayım Dağğıtım A. Ş.2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
4Turizm Ansiklopedisi TürkiyeTurizm Arzı ve Özellikleri, Turizm Ekonomisi, Turizm Talebinin Makroekonomik DeğişkenleriKİLİNÇ UĞURDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. şti.2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
5Destinasyon Yönetimi ve PazarlamasıDestinasyon KavramıKİLİNÇ UĞUR,ONGUN UTKUDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
6Burdur İl Gelişim Planı ve Gelişim StratejileriTurizmKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
7İnanç Turizmi Seçme KonularDini Yeme-İçme Adet ve Yasaklarının Turizmdeki Yeri: Alevilik ÖrneğiKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURÇizgi Kitabevi Yayınları2014Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
8Turizmde Güncel Konu ve EğilimlerEtkili Şikayet Yönetim SüreciKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2013Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
9Uluslararası Gastronomi (Temel Özellikler-Örnek Menüler ve Reçeteler)Afrika MutfağıKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2013Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
10Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek OlaylarMarka Yaratma ve GeliştirmeKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.2010Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
11Nitel Araştırma: Neden, Nasıl, Niçin?Sosyal Bilimler Alanında Gömülü TeoriKİLİNÇ UĞURDetay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. şti.2007Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
12Promises and Perils in Hospitality and Tourism ManagementEmpowerment Levels and Complaining Behaviors: A Case of Hotel Customers’xx Behavioral IntentionsYÜKSEL ATİLA,Hancer Murat,KİLİNÇ UĞURAman Publications2006Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
13Konaklama İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi: İlkeler ve UygulamalarSeçimÇOLAKOĞLU ÜLKER,KİLİNÇ UĞURNobel Yayın Dağıtım2005Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)