1 | LİSİNİA DOĞA’YI ZİYARET EDENLERİN ÇEVRİMİÇİ YORUMLARININ İNCELENMESİ | ONGUN UTKU,KİLİNÇ UĞUR,Hazineli Hasret | 1. Uluslararası Genç Araştırmacılar Öğrenci Kongresi | 28.11.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
2 | Barutlu Su: Kırsal ve Sağlık Turizmi Birleşimi Örneği | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | 8. Ulusal 3. Uluslararası Kırsal Turizm Kongresi | 13.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Muğla |
3 | Kırsal Destinasyonlar: Tatuta Çiftliklerinin Özellikleri ve Potansiyellerinin Değerlendirilmesi | Eroğlu Sezer,Beşlioğlu Rüveyda Nur Özge,KİLİNÇ UĞUR | 3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi | 13.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Muğla |
4 | Gazipaşa’nın Kırsal Turizm Potansiyeline Yönelik Öneriler: SWOTAnalizi Uygulaması | ONGUN UTKU,KİLİNÇ UĞUR,ÇUHADAR MURAT | 8. Ulusal 4. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu | 19.04.2019 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Mersin |
5 | FESTİVALLERİN KIRSAL TURİZM ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ:ISPARTA GÜNEYKENT KASABASI VE ARDIÇLI KÖYÜ GÜLFESTİVALİ ÖRNEĞİ | ONGUN UTKU,KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | 19. Ulusal Turizm Kongresi | 17.10.2018 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Afyon |
6 | Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyeti:Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm Yüksekokulu Örneği | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR,ONGUN UTKU | 2. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi | 27.09.2018 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Mersin |
7 | YÖRESEL GASTRONOMİK DEĞERLERİN ÜRÜNE DÖNÜŞME DÜZEYİ: ANTALYA İL MERKEZİ RESTORAN MENÜLERİ ÜZERİNE BİR İNCELEME | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Gastronomi Zirvesi Gastronomi Kongresi | 12.07.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Ankara |
8 | Isparta’nın Yalvaç İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli | KİLİNÇ OLCAY,ONGUN UTKU,KİLİNÇ UĞUR | 7. Ulusal 2. Uluslararası Kırsal Turizm Kongresi | 10.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Muğla |
9 | YÖRESEL GASTRONOMİK DEĞERLERİN ÜRÜNE DÖNÜŞME DÜZEYİ: ANTALYA İL MERKEZİ RESTORAN MENÜLERİ ÜZERİNE BİR İNCELEME | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Gastronomi Kongresi | 22.03.2018 | Özet bildiri, Basılı, Ankara |
10 | Üniversite Öğrencilerinin Gıda Güvenliği Bilgisi: Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Üzerine Bir İnceleme | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Kongresi | 22.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, |
11 | Üniversite Öğrencilerinin Gıda Güvenliği Bilgisi: Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Üzerine Bir İnceleme | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | 2. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Kongresi | 13.12.2017 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Antalya |
12 | AKADEMİK DANIŞMANLIĞIN İŞ ARAMA DAVRANIŞIÜZERİNDEKİ ETKİSİ: TURİZM ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİKBİR ARAŞTIRMA | YEŞİLTAŞ MURAT,KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR,ÇEKEN HÜSEYİN | 18. Ulusal Turizm Kongresi | 18.10.2017 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Mardin |
13 | The Effect Of Eğirdir District Integrated With Sustainable Rural Tourism On Rural DevelopmentIn The Context Of Slow City (Cittaslow) | ONGUN UTKU,GÖVDERE BEKİR,KİLİNÇ UĞUR,YEŞİLTAŞ MURAT | 6. Ulusal 1. Uluslararası Kırsal Turizm Kongresi | 04.05.2017 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Bursa |
14 | Burdur İli’nin Gastronomik Çekicilikleri: Burdur Mutfağı’ndanÖrnekler | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR,ONGUN UTKU | 6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu | 14.04.2017 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Gaziantep |
15 | Turistik Ürün Olarak Yöresel İçecekler: Bucak Salebi ve Çörekotu Kahvesi Örneği | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY,YEŞİLTAŞ MURAT | 6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu | 14.04.2017 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Gaziantep |
16 | Kalkınma Ajansları Desteklerinin Turizm Arzı Üzerine Etkileri: Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Örneği | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | 5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi | 18.05.2016 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Muğla |
17 | Fazladan Rol Davranışı Oluşum Modeli: Öğretmenler Üzerinde Bir Araştırma | KİLİNÇ UĞUR,ALPARSLAN ALİ MURAT | Ejer Congress 2015 | 08.06.2015 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Ankara |
18 | OTEL İŞLETMELERİNDE ÜST VE ORTA KADEME YÖNETİCİLERİNİN YAŞADIĞI ÖRGÜTSEL İLETİŞİM ÇATIŞMALARI VE ÇATIŞMA STRATEJİLERİNİN DEPARTMANLARA GÖRE İNCELENMESİ | KİLİNÇ UĞUR,ÇETİNKAYA BOZKURT ÖZLEM | 1. Örgütsel Davranış Kongresi | 15.11.2013 | Özet bildiri, Basılı, Sakarya |
19 | Alevilerde Yeme-İçme Adetleri ve Yasakları: Güneybatı Akdeniz veGüneydoğu Anadolu Bölgeleri Üzerine Karşılaştırmalı Bir İnceleme | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | International Conference on Religious Tourism and Tolerance | 09.05.2013 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Konya |
20 | Şikayet Yönetimi ve Yetkilendirme: Resort Otel İncelemesi | KİLİNÇ UĞUR | 3. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi | 26.05.2006 | Özet bildiri, Basılı, Çanakkale |
21 | Otel İşletmelerinde İnsan Kaynakları Açısından Kültürel Farklılık ve Farklılık Yönetimine İlişkin Bir uygulama | KİLİNÇ UĞUR,KARAKAŞ TANDOĞAN GÜLNUR,ÇOLAKOĞLU ÜLKER | 1. Ulusal Turizm İşletmeciliği Kongresi Başkent Üniversitesi İkdisadi İdari Bilimler Fakültesi | 25.10.2001 | Tam metin bildiri, Basılı, Ankara |