1 | info | The Physicochemical, Textural, Microbiological and Sensory Properties of Skimmed Buffalo Milk Yoghurt with Tragacanth Gum During Storage | ÖZMERT ERGİN SEMA,GÜN İLHAN,KARA RECEP,SOYUÇOK ALİ,ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | Food Technology and Biotechnology | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
2 | info | Physicochemical Characteristics, Phenolic Components, and Antioxidant Capacities of Lavender Honey (Lavandula Spp.) from Isparta Region of Türkiye | KOLAYLI SEVGİ,CAN ZEHRA,KARA YAKUP,ÖZKÖK ASLI,ÖZMERT ERGİN SEMA,KEMAL MEHMET,DEMİR KANBUR ESRA | Chemistry Biodiversity | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
3 | info | The Food Technology Neophobia Scale: A Validity and Reliability Study in Turkish | ÖZMERT ERGİN SEMA,GÜZEL AYSUN | Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
4 | info | Determination of Aflatoxin M1 levels in Turkish cheeses provided from different regions of Turkey | ÖZMERT ERGİN SEMA, ÇAKMAK ÖMER, ÇAKMAK TUNCER, ACARÖZ ULAŞ, YALÇIN HALİL, ARSLAN ACARÖZ DAMLA, İNCE SİNAN | Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society | 2023 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
5 | |
Physicochemical and nutritional properties of the most widely produced monofloral honeys in the West Mediterranean Region of Turkey | ÖZMERT ERGİN SEMA | Fresenius Environmental Bulletin | 2022 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI |
6 | | Investigation of the physicochemical, nutritional properties and antioxidant activities of commercial and traditional pomegranate molasses samples | ÖZMERT ERGİN SEMA | Food and Health | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR dizin, Scilit, Agris, ERIHPLUS, WorldCat |
7 | | Siyah sarımsağın insan sağlığına yararları | ÖZMERT ERGİN SEMA | Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, DOAJ, CiteFactor, SJIF, Cosmos, ICI, Base,Trove, SIS, GIF, DRJI,Worldcat, MIAR,Ingenta, CABI,Gopgle Scholar, ULAKBIM |
8 | info | Nar meyvesi (Punica granatum L.) ile farklı nar ürünlerinin antioksidan özellikleri. | ÖZMERT ERGİN SEMA | Akademik Gıda | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, EBSCO, CAB, FSTA, MIAR, ROAD, Scilit, CiteFactor, EuroPub, Google Scholar |
9 | info | The usage of edible films extracted from cherry and apricot tree gums for coating of strawberry (Fragaria ananassa) and loquat (Eriobotrya japonica) fruits | ÖZMERT ERGİN SEMA,YAMAN HİLMİ,DİLEK MELTEM | Turkish Journal of Agriculture- Food Science and Technology | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, DOAJ, CiteFactor, SJIF, Ccosmos, ICI, Base, Trove, SIS, GIF, WorldCat, DRJI, MIAR, Google Scholar, ULAKBIM, CABI, İngenta |
10 | info | Kadınların gıda ve mutfak hijyeni ile ilgili bilgi, tutum ve davranışlarının değerlendirilmesi | ÖZMERT ERGİN SEMA, GÜZEL AYSUN | Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi | 2018 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
11 | | Genetiği değiştirilmiş gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileri | ÖZMERT ERGİN SEMA,YAMAN HİLMİ | Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi | 2013 | Ulusal, Hakemli, , TR DİZİN |
12 | | Tüketicilerin genetiği değiştirilmiş gıdalara karşı tutumlarının ve bilgi düzeylerinin belirlenmesi | ÖZMERT ERGİN SEMA,YAMAN HİLMİ | Kocatepe Veteriner Dergisi | 2011 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, TR-Dizin, CAB Abstract, ResearchBiv, SIS, CiteFactor, CrossRef,Index Copernicus, Google Scholar, SJIFactor |
13 | | An economic removal of Cu2 and Cr3 on the new adsorbents: Pumice and polyacrylonitrile/pumice composite | SHARMA YOGESH C,YAVUZ MUSTAFA,GÖDE FETHİYE,PEHLİVAN EROL,ÖZMERT ERGİN SEMA | Chemical Engineering Journal | 2008 | Uluslararası, Hakemli, , SCI |