Makaleler

Makale Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1 infoThe Physicochemical, Textural, Microbiological and Sensory Properties of Skimmed Buffalo Milk Yoghurt with Tragacanth Gum During StorageÖZMERT ERGİN SEMA,GÜN İLHAN,KARA RECEP,SOYUÇOK ALİ,ALBAYRAK KARAOĞLU ASLIFood Technology and Biotechnology2024Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
2 infoPhysicochemical Characteristics, Phenolic Components, and Antioxidant Capacities of Lavender Honey (Lavandula Spp.) from Isparta Region of TürkiyeKOLAYLI SEVGİ,CAN ZEHRA,KARA YAKUP,ÖZKÖK ASLI,ÖZMERT ERGİN SEMA,KEMAL MEHMET,DEMİR KANBUR ESRAChemistry Biodiversity2024Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
3 infoThe Food Technology Neophobia Scale: A Validity and Reliability Study in TurkishÖZMERT ERGİN SEMA,GÜZEL AYSUNGümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi2024Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN
4 infoDetermination of Aflatoxin M1 levels in Turkish cheeses provided from different regions of TurkeyÖZMERT ERGİN SEMA, ÇAKMAK ÖMER, ÇAKMAK TUNCER, ACARÖZ ULAŞ, YALÇIN HALİL, ARSLAN ACARÖZ DAMLA, İNCE SİNANJournal of the Hellenic Veterinary Medical Society2023Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
5 Physicochemical and nutritional properties of the most widely produced monofloral honeys in the West Mediterranean Region of TurkeyÖZMERT ERGİN SEMAFresenius Environmental Bulletin2022Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI
6Investigation of the physicochemical, nutritional properties and antioxidant activities of commercial and traditional pomegranate molasses samplesÖZMERT ERGİN SEMAFood and Health2020Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR dizin, Scilit, Agris, ERIHPLUS, WorldCat
7Siyah sarımsağın insan sağlığına yararlarıÖZMERT ERGİN SEMATurkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology2019Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, DOAJ, CiteFactor, SJIF, Cosmos, ICI, Base,Trove, SIS, GIF, DRJI,Worldcat, MIAR,Ingenta, CABI,Gopgle Scholar, ULAKBIM
8 infoNar meyvesi (Punica granatum L.) ile farklı nar ürünlerinin antioksidan özellikleri.ÖZMERT ERGİN SEMAAkademik Gıda2019Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, EBSCO, CAB, FSTA, MIAR, ROAD, Scilit, CiteFactor, EuroPub, Google Scholar
9 infoThe usage of edible films extracted from cherry and apricot tree gums for coating of strawberry (Fragaria ananassa) and loquat (Eriobotrya japonica) fruitsÖZMERT ERGİN SEMA,YAMAN HİLMİ,DİLEK MELTEMTurkish Journal of Agriculture- Food Science and Technology2018Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, DOAJ, CiteFactor, SJIF, Ccosmos, ICI, Base, Trove, SIS, GIF, WorldCat, DRJI, MIAR, Google Scholar, ULAKBIM, CABI, İngenta
10 infoKadınların gıda ve mutfak hijyeni ile ilgili bilgi, tutum ve davranışlarının değerlendirilmesiÖZMERT ERGİN SEMA, GÜZEL AYSUNGümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi2018Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
11Genetiği değiştirilmiş gıdalar ve insan sağlığı üzerine etkileriÖZMERT ERGİN SEMA,YAMAN HİLMİGümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi2013Ulusal, Hakemli, , TR DİZİN
12Tüketicilerin genetiği değiştirilmiş gıdalara karşı tutumlarının ve bilgi düzeylerinin belirlenmesiÖZMERT ERGİN SEMA,YAMAN HİLMİKocatepe Veteriner Dergisi2011Uluslararası, Hakemli, Basılı, TR-Dizin, CAB Abstract, ResearchBiv, SIS, CiteFactor, CrossRef,Index Copernicus, Google Scholar, SJIFactor
13An economic removal of Cu2 and Cr3 on the new adsorbents: Pumice and polyacrylonitrile/pumice compositeSHARMA YOGESH C,YAVUZ MUSTAFA,GÖDE FETHİYE,PEHLİVAN EROL,ÖZMERT ERGİN SEMAChemical Engineering Journal2008Uluslararası, Hakemli, , SCI