Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1Toplum sağlığı stajıLisans102024-2025
2Besin kontrolü ve mevzuatıLisans22024-2025
3Gıda muhafaza yöntemleriLisans22024-2025
4Beslenme ve diyetetik alanında uygulamalar ILisans142024-2025
5Beslenme ve diyetetik alanında uygulamalar IILisans142024-2025
6Mezuniyet çalışmaları ILisans22024-2025
7Gıda muhafaza yöntemleriLisans22023-2024
8Besin kontrolü ve mevzuatıLisans22023-2024
9Toplum sağlığı stajıLisans102023-2024
10Gıda katkı maddeleriLisans22023-2024
11Beslenme antropolojisiLisans22023-2024
12Beslenme ve diyetetik alanında uygulamalar IIILisans142023-2024
13Mezuniyet çalışmaları IILisans42023-2024
14Beslenme ve diyetetik alanında uygulamalar IVLisans142023-2024
15Gıda muhafaza yöntemleriLisans22023-2024
16Toplum sağlığı stajıLisans102022-2023
17Besin kontrolü ve mevzuatıLisans22022-2023
18Seminer ILisans22022-2023
19Gıda muhafaza yöntemleriLisans22022-2023
20Beslenme antropolojisiLisans22022-2023
21Gıda katkı maddeleriLisans22022-2023
22Seminer IILisans22022-2023
23Beslenme ve diyetetik alanında uygulamalar IIILisans142022-2023
24Yetişkin hastalıklarında tıbbi beslenme tedavisi ILisans52021-2022
25Gıda muhafaza yöntemleriLisans22021-2022
26Mezuniyet Çalışmaları ILisans22021-2022
27Seminer ILisans22021-2022
28Besin ilaç etkileşimiLisans22021-2022
29Beslenme ve Diyetetik Alanında Uygulamalar IIILisans102021-2022
30Araştırma YöntemleriLisans22021-2022
31Araştırma YöntemleriLisans22020-2021
32Beslenme durumunun saptanması ve uygulamalarıLisans32020-2021
33Beslenme AntropolojisiLisans22020-2021
34Gıda muhafaza yöntemleriLisans22020-2021
35Besin kontrolü ve mevzuatıLisans22020-2021
36Genel bitki virolojisiDoktora22020-2021
37Gıda kaynaklı viral hastalıklarDoktora22020-2021
38Gıda Muhafaza YöntemleriLisans22019-2020
39Beslenme AntropolojisiLisans22019-2020
40Beslenme AntropolojisiLisans22018-2019
41Hastalıklarda Diyet TedavisiLisans22017-2018
42Beslenme AntropolojisiLisans32016-2017
43Hastalıklarda Diyet TedavisiLisans22016-2017
44Sahada Mesleki Uygulama IILisans82016-2017