Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1PREBİYOTİK ETKİLİ ARABİK GAM’IN FONKSİYONEL SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANIMIÖZMERT ERGİN SEMA6. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS19.09.2025Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Elazığ
2HAYVANSAL KAYNAKLI ERGOJENİK DESTEKLER VE SPOR YAPAN BİREYLERDE TÜKETİM DURUMUNUN ARAŞTIRILMASIÖZMERT ERGİN SEMA,TIRAŞ SULTANI. BİLSEL INTERNATIONAL ERZURUM SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS22.08.2025Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Erzurum
3ALÜMİNYUMUN GIDALARDA BULUNMA DURUMU VE BESLENME-SAĞLIK İLİŞKİSİÖZMERT ERGİN SEMA5. INTERNATIONAL DİCLE SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS25.09.2023Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Diyarbakır
4Determination of Aflatoxin M1 Levels in Tulum and White Cheeses Provided From Different Regions of TurkeyÖZMERT ERGİN SEMA, ÇAKMAK ÖMER, ÇAKMAK TUNCER, ACARÖZ ULAŞ, YALÇIN HALİL, ARSLAN ACARÖZ DAMLA, İNCE SİNANInternational Congress on Biological and Health Sciences (ICBH)28.03.2021Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Afyonkarahisar
5‘Tragacanth gum’ usage areas in food industry and its functional effects on foodsÖZMERT ERGİN SEMA,AKÇA S Seher8. Ulusal 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi26.12.2019Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Antalya
6Nutritional value of elderberry (Sambucus sp.) and its effects on human healthÖZMERT ERGİN SEMA,HELVACI GİZEMI. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi29.05.2018Özet bildiri, Basılı+Elektronik, BURDUR
7Changes in the nutritional value of fermented black garlic and its positive health functionsÖZMERT ERGİN SEMAI. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi29.05.2018Özet bildiri, Basılı+Elektronik, BURDUR
8Some food-borne bacterial infections that are seen at victims after disasterÖZMERT ERGİN SEMA, ERDOĞAN CENNET, GÜZEL AYSUN, ŞİMŞEK MUSAI. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi20.05.2018Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Burdur
9Nar meyvesi (Punica granatum L.) ve nar ürünlerinin antioksidan etkileriÖZMERT ERGİN SEMAAkdeniz Üniversitesi Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi28.12.2017Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Antalya
10Kiraz ve kayısı ağacı reçinelerinin yenilebilir kaplama olarak kullanıma uygunluklarının incelenmesiÖZMERT ERGİN SEMA,YAMAN HİLMİ,DİLEK MELTEMAdnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi17.07.2017Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Aydın
11Kadınların gıda ve mutfak hijyeni ile ilgili bilgi, tutum ve davranışlarının değerlendirilmesiÖZMERT ERGİN SEMA,GÜZEL AYSUNAdnan Menderes Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi17.07.2017Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Aydın
12Pomza ile sulu çözeltilerden Zn(II) ve Cd(II) iyonlarının adsorpsiyonuGÖDE FETHİYE,YAVUZ MUSTAFA,ÖKSÜZ AYŞEGÜL,ERDOĞAN SELMA,ÖZMERT ERGİN SEMATürkiye Pomza Sempozyumu ve Sergisi 2005, Isparta01.12.2005Tam metin bildiri, Basılı, Isparta
13Sulu çözeltilerden Zn(II) ve Cd(II) iyonlarının uzaklaştırılmasıERDOĞAN SELMA,ÖZMERT ERGİN SEMA,GÖDE FETHİYE,PEHLİVAN EROL,ARSLAN GÜLŞİNXIX. Ulusal Kimya Kongresi 30 Eylül-4 Ekim 2005, Kuşadası.15.11.2005Özet bildiri, Basılı, Aydın Kuşadası
14Pomza ile sulu çözeltilerden Cr(III) ve Cr(VI) iyonlarının adsorpsiyonuÖZMERT ERGİN SEMA,ERDOĞAN SELMA,GÖDE FETHİYE,YAVUZ MUSTAFAXIX. Ulusal Kimya Kongresi 30 Eylül-4 Ekim 2005, Kuşadası.15.11.2005Özet bildiri, Basılı, Aydın Kuşadası
15Copper adsorption from aqueous solutions onto pomzaGÖDE FETHİYE,ÖZMERT ERGİN SEMA,ERDOĞAN SELMA,YAVUZ MUSTAFA3. Black Sea Basin Conference on Analytical Chemistry01.11.2005Tam metin bildiri, Basılı,
16Equilibrium and kinetics studies for adsorption of copper on clayGÖDE FETHİYE,ERDOĞAN SELMA,ÖZMERT ERGİN SEMA,PEHLİVAN EROL,KIR ESENGÜL3. Black Sea Basin Conference on Analytical Chemistry01.11.2005Tam metin bildiri, Basılı,