1 | Doymuş ve doymamış yağ asidi içeriği dengelenmiş oleojel üetimi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2020 | Tamamlandı |
2 | Defne yağı eldesinde destilasyon işlemi öncesi ultrases destekli enzim uygulamasının işlem süresi, proses verimi ve uçucu yağ bileşimine etkisi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |
3 | Ham zeytinyağının ultrases etkisi altında asitliğinin giderilmesinin araştırılması | Yüksek Lisans | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2018 | Tamamlandı |
4 | Gül yağı eldesinde destilasyon işlemi öncesi ultrases uygulamasının işlem süresi, uçucu yağ bileşimi ile proses verimine etkisinin araştırılması | Yüksek Lisans | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2017 | Tamamlandı |