1 | Doymuş ve Doymamış Yağ Asidi İçeriği Dengelenmiş Oleojel Üretimi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 9.996 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
2 | Defne Yağı Eldesinde Destilasyon İşlemi Öncesi Ultrases Destekli Enzim Uygulamasının İşlem Süresi, Proses Verimi ve Uçucu Yağ Bileşimine Etkisi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 8.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
3 | Ay Çekirdeği Yağının Renk Açma İşleminde Ultrases Uygulamasının Renk Maddelerini Uzaklaştırmadaki Etkinliğinin ve Yağ kalitesine Etkilerinin Araştırılması | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 8.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
4 | Yeşille Gelen Sevgi | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | | Eğitmen |
5 | Damızlık ihtiyacı olmayan Saanen sürülerinde yerli ırk teke kullanılarak kasaplık oğlak elde edilmesi | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 25.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
6 | Ham Soya Yağının Ultrason Eşliğinde Asitliğinin Giderilmesi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
7 | Ham Zeytinyağının Ultrasonik Ortamda Asitliğinin Giderilmesinin Araştırılması | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 8.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
8 | Gül Yağı Eldesinde Destilasyon İşlemi Öncesi Ultrases Uygulamasının İşlem Süresi, Uçucu Yağ Bileşimi ile Proses Verimine Etkisinin Araştırılması | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 8.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
9 | Sofralık Yeşil Zeytinin Ultrasonik Ortamda Tatlandırılması | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 2.500 | Danışman |
10 | Et Ürünleri Üretim Teknolojisinde Alternatif Yağ Kullanım İmkânlarının Araştırılması | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 19.965 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
11 | Isparta Yöresinde Çiçekli Dişbudak Fraxinus ornus L Fidan Materyal Parselinin Tesisi | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 13.750 TÜRK LİRASI | Bursiyer |
12 | Orta Zincir Uzunluğundaki Yağ Asitlerini Yüksek Miktarda İçeren Yapılandırılmış Yağların Enzimatik İnteresterifikasyon Yöntemi İle Üretimi ve Sağlık Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 9.986 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |