Makaleler

Makale Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Effect of slaughter age and muscle type on selected meat quality traits and fatty acid composition of Lindovskaya geeseAKBAŞ AYKUT ASIM,SARI MEHMET,KULEAŞAN ŞÜKRAN,BUĞDAYCI KADİR EMRE,SAATCI MUSTAFAMedycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice2020Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded
2Growth, fattening performance, and carcass characteristics of Saanen, Turkish Hair × Saanen, and Honamlı × Saanen crossbred kidsAKBAŞ AYKUT ASIM,ELMAZ ÖZKAN,SARI MEHMET,ÜSTÜNER HAKAN,KULEAŞAN ŞÜKRAN,SAATCI MUSTAFATurkish Journal of Veterinary and Animal Sciences2020Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded
3 infoAYKIRI DÜŞÜNMEYLE GELEN BİR BAŞARI HİKÂYESİSAATCI MUSTAFA,ELMAZ ÖZKAN,SARI MEHMET,ÜSTÜNER HAKAN,KULEAŞAN ŞÜKRAN,AKBAŞ AYKUT ASIMAyrıntı Dergisi2017Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Endekste taranmıyor
4Uçucu Yağ Elde Etmede Gelişmiş Ekstraksiyon YöntemleriYAMAN TUĞBA,KULEAŞAN ŞÜKRANMehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2016Ulusal, Hakemli, Basılı, Journal Index, Universal Impact Factor, Impact Factor Services for International Journals (IFSIJ), Cosmos Impact Factor, Scientific Indexing Services (SIS), Directory of Research Journals Indexing (DRJI) ve Index Copernicus
5Yemeklik Yağ Rafinasyonunda Çevreci Yaklaşımlar: Ultrason Teknolojisi UygulamalarıKULEAŞAN ŞÜKRAN,KEZİBAN ŞAHİNAkademik Gıda2015Uluslararası, Hakemli, Basılı, TR DİZİN
6Obezite ile Mücadelede Yeni Bir Yaklaşım Digliserit YağKULEAŞAN ŞÜKRANGıda2013Uluslararası, Hakemli, Basılı, TR DİZİN
7Bitkisel Sıvı Yağların Sevk Depolama ve MuhafazasıKULEAŞAN ŞÜKRANStandard Ekonomik ve Teknik Dergi (Türk Standardları Enstitüsü)2009Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
8 infoAlkaline neutralization of crude soybean oil by various adsorbentsKULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZEuropean Journal of Lipid Science and Technology2008Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI
9Genetiği Değiştirilmiş Tohum Yağları ve ÖzellikleriKULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZ,ÖZÇELİK SAMİGıda2008Uluslararası, Hakemli, Basılı, TR DİZİN