1 | Lipit Kimyası | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
2 | Yağlı Tohumlardan Ham Yağ Üretimi | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
3 | Lisans Tezi-II | Lisans | 4 | 2017-2018 | |
4 | Lisans Tezi-I | Lisans | 4 | 2017-2018 | |
5 | Zeytinyağı ve Sağlık | Lisans | 3 | 2017-2018 | |
6 | Yağ Teknolojisi | Lisans | 4 | 2017-2018 | |
7 | Lisans Tezi - I | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
8 | Lisans Tezi - II | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
9 | Baharat Bilimi ve Teknolojisi | Lisans | 3 | 2016-2017 | |
10 | Gıda Mühendisliğinde Tasarım | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
11 | Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
12 | Gıda Mühendisliği Uygulamaları | Lisans | 9 | 2016-2017 | |
13 | Gıda Muhafaza Teknikleri | Lisans | 3 | 2016-2017 | |
14 | Yağlı Tohumlardan Ham Yağ Üretimi | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
15 | Yağ Teknolojisi | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
16 | Zeytinyağı Teknolojisi | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
17 | Lipit Kimyası | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
18 | Baharat Bilimi ve Teknolojisi | Lisans | 3 | 2015-2016 | |
19 | Gıda Mühendisliği Uygulamaları | Lisans | 9 | 2015-2016 | |
20 | Gıda Mühendisliğinde Tasarım | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
21 | GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ | Lisans | 3 | 2015-2016 | |
22 | Yağ Teknolojisi | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
23 | Zeytinyağı Teknolojisi | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
24 | Lisans Tezi - II | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
25 | Lisans Tezi - I | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
26 | Zeytinyağı ve Sağlık | Lisans | 3 | 2015-2016 | |
27 | LİPİT KİMYASI | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
28 | Yağlı Tohumlardan Ham Yağ Üretimi ve Rafinasyon | Yüksek Lisans | 1 | 2014-2015 | |
29 | Lipit Kimyası | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
30 | Antioksidan Bileşikler ve Gıdalarda Kullanımı | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
31 | Yağ Teknolojisi | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
32 | Gıda Muhafaza Teknikleri | Lisans | 3 | 2014-2015 | |
33 | Baharat Bitkileri ve Teknolojisi | Önlisans | 2 | 2013-2014 | |
34 | Boya Bitkileri Değerlendirme Teknolojisi | Önlisans | 3 | 2013-2014 | |
35 | Uçucu ve Sabit Yağ Üretim Teknikleri | Önlisans | 2 | 2013-2014 | |
36 | Uçucu ve Sabit Yağ Üretim Teknikleri | Önlisans | 2 | 2012-2013 | |
37 | Baharat Bitkileri ve Teknolojisi | Önlisans | 2 | 2012-2013 | |
38 | Boya Bitkileri Değerlendirme Teknolojisi | Önlisans | 3 | 2012-2013 | |
39 | Boya Bitkileri Değerlendirme Teknolojisi | Önlisans | 3 | 2011-2012 | |
40 | Baharat Bitkileri ve Teknolojisi | Önlisans | 2 | 2011-2012 | |
41 | Antioksidanlar ve Sağlık | Önlisans | 3 | 2011-2012 | |
42 | Uçucu ve Sabit Yağ Üretim Teknikleri | Önlisans | 2 | 2011-2012 | |
43 | Uçucu ve Sabit Yağ Üretim Teknikleri | Önlisans | 2 | 2010-2011 | |
44 | Antioksidanlar ve Sağlık | Önlisans | 3 | 2010-2011 | |
45 | Boya Bitkileri Değerlendirme Teknolojisi | Önlisans | 3 | 2010-2011 | |
46 | Baharat Bitkileri ve Teknolojisi | Önlisans | 2 | 2010-2011 | |
47 | Baharat Bitkileri ve Teknolojisi | Önlisans | 2 | 2009-2010 | |
48 | Baharat Bitkileri ve Teknolojisi | Önlisans | 2 | 2008-2009 | |
49 | Baharat Bitkileri ve Teknolojisi | Önlisans | 2 | 2007-2008 | |
50 | Tıbbi ve Aromatik Bitkilerde Enstrümantal Analiz Teknikleri | Önlisans | 2 | 2007-2008 | |