Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1Lipit KimyasıYüksek Lisans32017-2018
2Yağlı Tohumlardan Ham Yağ ÜretimiYüksek Lisans32017-2018
3Lisans Tezi-IILisans42017-2018
4Lisans Tezi-ILisans42017-2018
5Zeytinyağı ve SağlıkLisans32017-2018
6Yağ TeknolojisiLisans42017-2018
7Lisans Tezi - ILisans42016-2017
8Lisans Tezi - IILisans42016-2017
9Baharat Bilimi ve TeknolojisiLisans32016-2017
10Gıda Mühendisliğinde TasarımLisans42016-2017
11Gıda Kalite Kontrol ve MevzuatLisans22016-2017
12Gıda Mühendisliği UygulamalarıLisans92016-2017
13Gıda Muhafaza TeknikleriLisans32016-2017
14Yağlı Tohumlardan Ham Yağ ÜretimiYüksek Lisans32016-2017
15Yağ TeknolojisiLisans42016-2017
16Zeytinyağı TeknolojisiYüksek Lisans32016-2017
17Lipit KimyasıYüksek Lisans32016-2017
18Baharat Bilimi ve TeknolojisiLisans32015-2016
19Gıda Mühendisliği UygulamalarıLisans92015-2016
20Gıda Mühendisliğinde TasarımLisans42015-2016
21GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİLisans32015-2016
22Yağ TeknolojisiLisans42015-2016
23Zeytinyağı TeknolojisiYüksek Lisans32015-2016
24Lisans Tezi - IILisans42015-2016
25Lisans Tezi - ILisans42015-2016
26Zeytinyağı ve SağlıkLisans32015-2016
27LİPİT KİMYASIYüksek Lisans32015-2016
28Yağlı Tohumlardan Ham Yağ Üretimi ve RafinasyonYüksek Lisans12014-2015
29Lipit KimyasıYüksek Lisans32014-2015
30Antioksidan Bileşikler ve Gıdalarda KullanımıYüksek Lisans32014-2015
31Yağ TeknolojisiLisans42014-2015
32Gıda Muhafaza TeknikleriLisans32014-2015
33Baharat Bitkileri ve TeknolojisiÖnlisans22013-2014
34Boya Bitkileri Değerlendirme TeknolojisiÖnlisans32013-2014
35Uçucu ve Sabit Yağ Üretim TeknikleriÖnlisans22013-2014
36Uçucu ve Sabit Yağ Üretim TeknikleriÖnlisans22012-2013
37Baharat Bitkileri ve TeknolojisiÖnlisans22012-2013
38Boya Bitkileri Değerlendirme TeknolojisiÖnlisans32012-2013
39Boya Bitkileri Değerlendirme TeknolojisiÖnlisans32011-2012
40Baharat Bitkileri ve TeknolojisiÖnlisans22011-2012
41Antioksidanlar ve SağlıkÖnlisans32011-2012
42Uçucu ve Sabit Yağ Üretim TeknikleriÖnlisans22011-2012
43Uçucu ve Sabit Yağ Üretim TeknikleriÖnlisans22010-2011
44Antioksidanlar ve SağlıkÖnlisans32010-2011
45Boya Bitkileri Değerlendirme TeknolojisiÖnlisans32010-2011
46Baharat Bitkileri ve TeknolojisiÖnlisans22010-2011
47Baharat Bitkileri ve TeknolojisiÖnlisans22009-2010
48Baharat Bitkileri ve TeknolojisiÖnlisans22008-2009
49Baharat Bitkileri ve TeknolojisiÖnlisans22007-2008
50Tıbbi ve Aromatik Bitkilerde Enstrümantal Analiz TeknikleriÖnlisans22007-2008