1 | The Effects Of Pre-Slaughter Resting Periods On Carcass And Meat Quality Determined By Digital Image Analysis.
| BOZKURT YALÇIN, ÖZKAYA SERKAN, KULEAŞAN ŞÜKRAN | 13th International Symposium Modern Trends in Livestock Production, October 6 – 8, 2021, Belgrade, Serbia. | 06.10.2021 | Tam metin bildiri, Elektronik, Belgrad |
2 | DEFNE (Laurus nobilis L.) UÇUCU YAĞININ SU DESTİLASYONU İLEEKSTRAKSİYONU ÖNCESİNDE ULTRASES VE ENZİMUYGULAMALARININ İŞLEM SÜRESİ, UÇUCU YAĞ VERİMİ VEBİLEŞİMİNE ETKİSİ | KULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok Hatice | Türkiye 13. Gıda Kongresi | 21.10.2020 | Özet bildiri, Elektronik, |
3 | Vegetable Sources of Omega 3 | KULEAŞAN ŞÜKRAN,GÜLER HANDE ÖZGE,Bedel Hilal | 1st International Health Science and Life Congress | 29.05.2018 | Özet bildiri, Basılı, Burdur |
4 | Single Cell Oil: Health Benefits and Nutrition | KULEAŞAN ŞÜKRAN,GÜLER HANDE ÖZGE | 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS | 29.05.2018 | Özet bildiri, , |
5 | POTENTIAL OF OLIVE OIL AND OLIVE FRUITIN THE GÖLLER REGION | KULEAŞAN ŞÜKRAN,Yaman Tuğba | 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) | 05.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
6 | OLEOGEL TECHNOLOGY IN THE PRODUCTION OF STRUCTURED OILS | KULEAŞAN ŞÜKRAN,Işık Fatma | 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) | 05.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
7 | Effect of Ultrasound Assisted Alkali Neutralization Process on Fatty Acid Profile of Soybean Oil | KULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok Hatice,GÜLER HANDE ÖZGE,Çınar Ayşe | 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress,13-14 December, Antalya | 14.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA |
8 | Lipid Extraction Applications by Ultrasound Assisted Enzymatic Extraction Method from Oil Seeds | KULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok Hatice | 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress,13-14 December, Antalya | 14.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA |
9 | Single Cell Oil: Biosynthesis, Production Economics and Uses | GÜLER HANDE ÖZGE,KULEAŞAN ŞÜKRAN | 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, 13-14 December, Antalya | 14.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA |
10 | Ham Soya Yağının Ultrases Eşliğinde Asitliğinin Giderilmesi | KULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok Hatice,Çınar Ayşe | YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, 13-15 Nisan, İzmir-Hilton | 15.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, İZMİR |
11 | The Effect of Ultrasonic Pretreated Maceration Procedure on Some Properties of Aromatized Olive Oil with Thyme | KULEAŞAN ŞÜKRAN,DEMİROK HATİCE,BEDEL HİLAL,ALDEMİR SEDA,ÇINAR AYŞE,KÖSE BURAK,CİHANGİR MERYEM | 1st International Congress on Medicinal And Aromatic Plants, 10-12 May 2017, Konya | 12.05.2017 | Özet bildiri, Elektronik, KONYA |
12 | Ultrases Ön İşlem Uygulamasının Gül (Rosa Damascena) Yağının Destilasyon Süresi, Uçucu Yağ Bileşenleri Ve Gül Yağı Verimine Etkisi | YAMAN TUĞBA,KULEAŞAN ŞÜKRAN | Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım, İstanbul | 28.11.2016 | Özet bildiri, Basılı, İSTANBUL |
13 | Sofralık Yeşil Zeytinin Ultrasonik Ortamda Tatlandırılması | KULEAŞAN ŞÜKRAN,ÇINAR AYŞE,DEMİROK HATİCE,KOCA AYŞENUR,YAMAN TUĞBA | Türkiye 12. Gıda Kongresi, 05-07 Ekim, Edirne | 07.10.2016 | Özet bildiri, Basılı, EDİRNE |
14 | Ham Zeytinyağının Ultrasonik Ortamda Asitliğinin Giderilmesi | KULEAŞAN ŞÜKRAN,GÖKALP KEZİBAN | Türkiye 12. Gıda Kongresi, 05-07 Ekim, Edirne | 07.10.2016 | Özet bildiri, Basılı, EDİRNE |
15 | Uçucu Yağ Elde Etmede Gelişmiş Ekstraksiyon Yöntemleri | YAMAN TUĞBA,KULEAŞAN ŞÜKRAN | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Akademik Gelişim Günleri, 10-12 Mayıs, Burdur | 12.05.2016 | Özet bildiri, Basılı, BURDUR |
16 | Traditionally Produced Bitter Orange Sour-Sauce and Antimicrobial Effects of Bitter Orange Peel Oil | KORKUT AYLİN,AKÇAY SELEN,KULEAŞAN ŞÜKRAN,KULEAŞAN HAKAN | The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1-4 October, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina | 04.10.2015 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, SarayBosna |
17 | Yemeklik Yağ Rafinasyonunda Ultrason Destekli Uygulamalar | KULEAŞAN ŞÜKRAN,ŞAHİN KEZİBAN | Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, 7-9 Mayıs, Tekirdağ | 09.05.2015 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Tekirdağ |
18 | Sağlikli Et Ürünleri Üretimi Için Interesterifiye Yağ Üretimi ve Sosis Model Sisteminde Uygulanmasi | KILIÇ BİROL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,ÖZER CEM OKAN | TGDF Gıda Kongresi, 12-14 Kasım, Antalya, Türkiye | 14.11.2013 | Özet bildiri, Basılı, ANTALYA |
19 | Utilization of Interesterified Plant Oil in the Production of Sucuk (Turkish Dry Fermented Sausage) | KILIÇ BİROL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,ÖZER CEM OKAN | The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24-26 October, Ohrid-Struga, Macedonia | 26.10.2013 | Özet bildiri, Basılı, Ohrid-Struga |
20 | Fonksiyonel Bir Lipit Digliserit Yağ | KULEAŞAN ŞÜKRAN | Türkiye 11. Gıda Kongresi | 12.10.2012 | Özet bildiri, Basılı, HATAY |
21 | Fonksiyonel Lipit Üretimi Palm Çekirdeği Yağı Kaprilik Asit ve Kaprik Asitin Thermomyces lanuginosa Enzimi Katalizörlüğünde Enzimatik İnteresterifikasyonu | KULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZ,Özçelik Sami | YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi,12-14 Nisan, Adana, Türkiye | 14.04.2012 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Adana |
22 | Orta Zincir Uzunluğundaki Yağ Asitlerince Zenginleştirilmiş Mono ve Digliseritleri de İçeren Yapılandırılmış Yağın Sağlık Üzerindeki Bazı Etkilerinin Sıçanlar Üzerindeki Besleme Deneyi İle Belirlenmesi | KULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZ,Özçelik Sami | YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, 12-14 Nisan, Adana, Türkiye | 14.04.2012 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, ADANA |
23 | Bazı Gıda Sanayi Atıklarının Tek Hücre Yağı Üretiminde Hammadde Olarak Değerlendirilmesi | Hızal Meltem,KULEAŞAN HAKAN,ERİNÇ HAKAN,KULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZ,Coşkun Meryem Selcen | YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, 12-14 Nisan, Adana, Türkiye | 12.04.2012 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, ADANA |
24 | Importance Of Organic Vegetable Oil Production | KULEAŞAN ŞÜKRAN | International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problems, 03-07 February, Famagusta, Cyprus Island | 03.02.2010 | Tam metin bildiri, Basılı, FAMAGUSTA |
25 | Fatty acid composition of Arthrospira maxima A new approach for possible use in the food industry | GÜRBÜZ FATMA,KARAHAN AYNUR GÜL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,Bölük Suzan,Çakmakçı M Lütfü | International Symposium on Biotechnology Developments and Trends, 20-27 September, Ankara, Turkey | 27.09.2009 | Özet bildiri, Basılı, ANKARA |
26 | Lipid Bazlı Yağ İkameleri | KULEAŞAN ŞÜKRAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞAN | Gıda Mühendisliği 5. Kongresi, 08-10 Kasım, Ankara, Türkiye | 10.11.2007 | Tam metin bildiri, Basılı, ANKARA |
27 | Ham Soya Yağı nın Alkali Nötralizasyonunda Çeşitli Killerin Kullanımı | KULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZ | Türkiye 9. Gıda Kongresi, 24-26 Mayıs, Bolu, Türkiye | 26.05.2006 | Özet bildiri, Elektronik, BOLU |