Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1The Effects Of Pre-Slaughter Resting Periods On Carcass And Meat Quality Determined By Digital Image Analysis. BOZKURT YALÇIN, ÖZKAYA SERKAN, KULEAŞAN ŞÜKRAN13th International Symposium Modern Trends in Livestock Production, October 6 – 8, 2021, Belgrade, Serbia.06.10.2021Tam metin bildiri, Elektronik, Belgrad
2DEFNE (Laurus nobilis L.) UÇUCU YAĞININ SU DESTİLASYONU İLEEKSTRAKSİYONU ÖNCESİNDE ULTRASES VE ENZİMUYGULAMALARININ İŞLEM SÜRESİ, UÇUCU YAĞ VERİMİ VEBİLEŞİMİNE ETKİSİKULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok HaticeTürkiye 13. Gıda Kongresi21.10.2020Özet bildiri, Elektronik,
3Vegetable Sources of Omega 3KULEAŞAN ŞÜKRAN,GÜLER HANDE ÖZGE,Bedel Hilal1st International Health Science and Life Congress29.05.2018Özet bildiri, Basılı, Burdur
4Single Cell Oil: Health Benefits and NutritionKULEAŞAN ŞÜKRAN,GÜLER HANDE ÖZGE1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS29.05.2018Özet bildiri, ,
5POTENTIAL OF OLIVE OIL AND OLIVE FRUITIN THE GÖLLER REGIONKULEAŞAN ŞÜKRAN,Yaman Tuğba1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018)05.05.2018Özet bildiri, Elektronik, Burdur
6OLEOGEL TECHNOLOGY IN THE PRODUCTION OF STRUCTURED OILSKULEAŞAN ŞÜKRAN,Işık Fatma1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018)05.05.2018Özet bildiri, Elektronik, Burdur
7Effect of Ultrasound Assisted Alkali Neutralization Process on Fatty Acid Profile of Soybean OilKULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok Hatice,GÜLER HANDE ÖZGE,Çınar Ayşe2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress,13-14 December, Antalya14.12.2017Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA
8Lipid Extraction Applications by Ultrasound Assisted Enzymatic Extraction Method from Oil SeedsKULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok Hatice2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress,13-14 December, Antalya14.12.2017Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA
9Single Cell Oil: Biosynthesis, Production Economics and UsesGÜLER HANDE ÖZGE,KULEAŞAN ŞÜKRAN2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, 13-14 December, Antalya14.12.2017Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA
10Ham Soya Yağının Ultrases Eşliğinde Asitliğinin GiderilmesiKULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok Hatice,Çınar AyşeYABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, 13-15 Nisan, İzmir-Hilton15.05.2017Özet bildiri, Basılı, İZMİR
11The Effect of Ultrasonic Pretreated Maceration Procedure on Some Properties of Aromatized Olive Oil with ThymeKULEAŞAN ŞÜKRAN,DEMİROK HATİCE,BEDEL HİLAL,ALDEMİR SEDA,ÇINAR AYŞE,KÖSE BURAK,CİHANGİR MERYEM1st International Congress on Medicinal And Aromatic Plants, 10-12 May 2017, Konya12.05.2017Özet bildiri, Elektronik, KONYA
12Ultrases Ön İşlem Uygulamasının Gül (Rosa Damascena) Yağının Destilasyon Süresi, Uçucu Yağ Bileşenleri Ve Gül Yağı Verimine EtkisiYAMAN TUĞBA,KULEAŞAN ŞÜKRANGıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, 28 Kasım, İstanbul28.11.2016Özet bildiri, Basılı, İSTANBUL
13Sofralık Yeşil Zeytinin Ultrasonik Ortamda TatlandırılmasıKULEAŞAN ŞÜKRAN,ÇINAR AYŞE,DEMİROK HATİCE,KOCA AYŞENUR,YAMAN TUĞBATürkiye 12. Gıda Kongresi, 05-07 Ekim, Edirne07.10.2016Özet bildiri, Basılı, EDİRNE
14Ham Zeytinyağının Ultrasonik Ortamda Asitliğinin GiderilmesiKULEAŞAN ŞÜKRAN,GÖKALP KEZİBANTürkiye 12. Gıda Kongresi, 05-07 Ekim, Edirne07.10.2016Özet bildiri, Basılı, EDİRNE
15Uçucu Yağ Elde Etmede Gelişmiş Ekstraksiyon YöntemleriYAMAN TUĞBA,KULEAŞAN ŞÜKRANMehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Akademik Gelişim Günleri, 10-12 Mayıs, Burdur12.05.2016Özet bildiri, Basılı, BURDUR
16Traditionally Produced Bitter Orange Sour-Sauce and Antimicrobial Effects of Bitter Orange Peel OilKORKUT AYLİN,AKÇAY SELEN,KULEAŞAN ŞÜKRAN,KULEAŞAN HAKANThe 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1-4 October, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina04.10.2015Özet bildiri, Basılı+Elektronik, SarayBosna
17Yemeklik Yağ Rafinasyonunda Ultrason Destekli UygulamalarKULEAŞAN ŞÜKRAN,ŞAHİN KEZİBANYabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, 7-9 Mayıs, Tekirdağ09.05.2015Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Tekirdağ
18Sağlikli Et Ürünleri Üretimi Için Interesterifiye Yağ Üretimi ve Sosis Model Sisteminde UygulanmasiKILIÇ BİROL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,ÖZER CEM OKANTGDF Gıda Kongresi, 12-14 Kasım, Antalya, Türkiye14.11.2013Özet bildiri, Basılı, ANTALYA
19Utilization of Interesterified Plant Oil in the Production of Sucuk (Turkish Dry Fermented Sausage)KILIÇ BİROL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,ÖZER CEM OKANThe 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24-26 October, Ohrid-Struga, Macedonia26.10.2013Özet bildiri, Basılı, Ohrid-Struga
20Fonksiyonel Bir Lipit Digliserit YağKULEAŞAN ŞÜKRANTürkiye 11. Gıda Kongresi12.10.2012Özet bildiri, Basılı, HATAY
21Fonksiyonel Lipit Üretimi Palm Çekirdeği Yağı Kaprilik Asit ve Kaprik Asitin Thermomyces lanuginosa Enzimi Katalizörlüğünde Enzimatik İnteresterifikasyonuKULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZ,Özçelik SamiYABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi,12-14 Nisan, Adana, Türkiye14.04.2012Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Adana
22Orta Zincir Uzunluğundaki Yağ Asitlerince Zenginleştirilmiş Mono ve Digliseritleri de İçeren Yapılandırılmış Yağın Sağlık Üzerindeki Bazı Etkilerinin Sıçanlar Üzerindeki Besleme Deneyi İle BelirlenmesiKULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZ,Özçelik SamiYABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, 12-14 Nisan, Adana, Türkiye14.04.2012Özet bildiri, Basılı+Elektronik, ADANA
23Bazı Gıda Sanayi Atıklarının Tek Hücre Yağı Üretiminde Hammadde Olarak DeğerlendirilmesiHızal Meltem,KULEAŞAN HAKAN,ERİNÇ HAKAN,KULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZ,Coşkun Meryem SelcenYABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, 12-14 Nisan, Adana, Türkiye12.04.2012Özet bildiri, Basılı+Elektronik, ADANA
24Importance Of Organic Vegetable Oil ProductionKULEAŞAN ŞÜKRANInternational Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problems, 03-07 February, Famagusta, Cyprus Island03.02.2010Tam metin bildiri, Basılı, FAMAGUSTA
25Fatty acid composition of Arthrospira maxima A new approach for possible use in the food industryGÜRBÜZ FATMA,KARAHAN AYNUR GÜL,KULEAŞAN ŞÜKRAN,Bölük Suzan,Çakmakçı M LütfüInternational Symposium on Biotechnology Developments and Trends, 20-27 September, Ankara, Turkey27.09.2009Özet bildiri, Basılı, ANKARA
26Lipid Bazlı Yağ İkameleriKULEAŞAN ŞÜKRAN,KÜÇÜKÖNER ERDOĞANGıda Mühendisliği 5. Kongresi, 08-10 Kasım, Ankara, Türkiye10.11.2007Tam metin bildiri, Basılı, ANKARA
27Ham Soya Yağı nın Alkali Nötralizasyonunda Çeşitli Killerin KullanımıKULEAŞAN ŞÜKRAN,TEKİN AZİZTürkiye 9. Gıda Kongresi, 24-26 Mayıs, Bolu, Türkiye26.05.2006Özet bildiri, Elektronik, BOLU