1 | PROFESYONEL KADIN VOLEYBOLCULARIN BESLENME ALIŞKANLIKLARI FİZİKSEL AKTİVİTE DÜZEYLERİ VE ANTROPOMETRİK ÖLÇÜM DEĞERLENDİRMESİ | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Veteriner Biyokimya Ana Bilim Dalı | 2024 | Devam Ediyor |
2 | Sıçanlarda deneysel olarak oluşturulan kalsiyum oksalat (CAOX) kristalizasyonu üzerine eşkina balığı (sciaena umbra) taşı ve limon suyu kombinasyonunun etkisinin incelenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Sağlık ve Biyomedikal Bilimler Ana Bilim Dalı | 2021 | Tamamlandı |
3 | Çinko oksit ve kudret narı (Momordica charantia) yağı kombinasyonunun diyabetik yara üzerine etkisinin incelenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Sağlık ve Biyomedikal Bilimler Ana Bilim Dalı | 2020 | Tamamlandı |
4 | Hypericum perforatum, celandula officinalis ve aloe vera bitki ekstratlarının karışımının insizyonel yara iyileşmesi üzerine etkilerinin histopatolojik olarak araştırılması | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Sağlık ve Biyomedikal Bilimler Ana Bilim Dalı | 2020 | Tamamlandı |
5 | Bacillus subtilis megatherium bakteri türünden proteaz enziminin saflaştırılması ve özelliklerinin incelenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Sağlık ve Biyomedikal Bilimler Ana Bilim Dalı | 2020 | Tamamlandı |
6 | Burdur ilinde hemodiyaliz uygulanan hastalarda kan biyokimyasal parametrelerinin ve iz elementlerinin incelenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Sağlık ve Biyomedikal Bilimler Ana Bilim Dalı | 2020 | Tamamlandı |
7 | Erişkin ratlarda kurkumin takviyesinin karaciğer dokusunun oksidan/antioksidandurumu üzerine etkilerinin incelenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Laboratuvar ve Deney Hayvanları (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2018 | Tamamlandı |