Projeler

Proje Adı Proje Türü Durumu Bütçe Açıklama
1Geleneksel Kökez Yoğurdunun özelliklerinin BelirlenmesiARAŞTIRMA PROJESİDevam EdiyorAraştırmacı
2Burdur İli Halk Kültürü Alan AraştırmasıDiğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)TamamlandıAraştırmacı
3Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması ProjesiBURDUR İLİ SEKTÖREL REKABET GÜCÜNÜN ARTTIRILMASI: TARIM VE HAYVANCILIKTA FARKLILAŞARAK BÜTÜNLEŞİK KALKINMA- ALT PROJE- Burdur İli Geleneksel Süt Ürünleri Haritasının Çıkartılması Ve Belirlenen Ürünlerin Endüstriye KazandırılmasıKalkınma BakanlığıDevam Ediyor2.499.444 TÜRK LİRASIAraştırmacı
4Süt Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme MerkeziKalkınma BakanlığıDevam Ediyor4.500.000 TÜRK LİRASIProje Koordinatör Yrd.
5Armola peynirinin Biogen amin içeriğinin belirlenmesiTÜBİTAK PROJESİTamamlandı2.500 TÜRK LİRASI
6Yoğurt Suyunun Çevre Kirliliği Üzerine EtkisiTÜBİTAK PROJESİTamamlandı2.500 TÜRK LİRASI
7Süt İşletmelerinin Gıda Güvenliği Konusundaki uygulamaları Bilgi Düzeyleri ve Sorunları Burdur İli örneğiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı4.000 TÜRK LİRASIYürütücü
8Olgunlaşma Süresince Kargı Tulum Peynirinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi 0139 NAP 11 BAPTamamlandı10.000 Yönetici
9Köy Koop Burdur birliği liderliğinde birim kooperatiflerin daha kaliteli süt ve üretimi AB Aktif İş Gücü Hibe Programı Projesi Avrupa BirliğiTamamlandı196.000 Uzman
10CFCU TR0405 02 LDI Kapasite Geliştirme Programı Ardahan Göle Kalecik Kooperatifi Hammadde Üretim mamul sürecini iyileştirme projesi Ref No AKKM LDI 402 Avrupa BirliğiTamamlandı13.123.376 Uzman
11Keş peynirinin Olgunlaşma periyodunda E coli O 157 H7 ve Listeria monocytogenes in canlı kalabilirliği Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştıma Proje Birimi proje No 0006 NAP 07 DİĞERTamamlandı5.000 Uzman
12Keş Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikroflorasındaki Değişimlerin Belirlenmesi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştıma Proje Birimi Proje No 0015 NAP 07 DİĞERTamamlandı5.000 Yönetici
13Akçakatık Peynirinin özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma proje Birimi Proje No 0034 NAP 008 DİĞERTamamlandı5.000 Yönetici