1 | Geleneksel Kökez Yoğurdunun özelliklerinin Belirlenmesi | ARAŞTIRMA PROJESİ | Devam Ediyor | | Araştırmacı |
2 | Burdur İli Halk Kültürü Alan Araştırması | Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) | Tamamlandı | | Araştırmacı |
3 | Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması ProjesiBURDUR İLİ SEKTÖREL REKABET GÜCÜNÜN ARTTIRILMASI: TARIM VE HAYVANCILIKTA FARKLILAŞARAK BÜTÜNLEŞİK KALKINMA- ALT PROJE- Burdur İli Geleneksel Süt Ürünleri Haritasının Çıkartılması Ve Belirlenen Ürünlerin Endüstriye Kazandırılması | Kalkınma Bakanlığı | Devam Ediyor | 2.499.444 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
4 | Süt Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Merkezi | Kalkınma Bakanlığı | Devam Ediyor | 4.500.000 TÜRK LİRASI | Proje Koordinatör Yrd. |
5 | Armola peynirinin Biogen amin içeriğinin belirlenmesi | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 2.500 TÜRK LİRASI | |
6 | Yoğurt Suyunun Çevre Kirliliği Üzerine Etkisi | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 2.500 TÜRK LİRASI | |
7 | Süt İşletmelerinin Gıda Güvenliği Konusundaki uygulamaları Bilgi Düzeyleri ve Sorunları Burdur İli örneği | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 4.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
8 | Olgunlaşma Süresince Kargı Tulum Peynirinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi 0139 NAP 11 | BAP | Tamamlandı | 10.000 | Yönetici |
9 | Köy Koop Burdur birliği liderliğinde birim kooperatiflerin daha kaliteli süt ve üretimi AB Aktif İş Gücü Hibe Programı Projesi | Avrupa Birliği | Tamamlandı | 196.000 | Uzman |
10 | CFCU TR0405 02 LDI Kapasite Geliştirme Programı Ardahan Göle Kalecik Kooperatifi Hammadde Üretim mamul sürecini iyileştirme projesi Ref No AKKM LDI 402 | Avrupa Birliği | Tamamlandı | 13.123.376 | Uzman |
11 | Keş peynirinin Olgunlaşma periyodunda E coli O 157 H7 ve Listeria monocytogenes in canlı kalabilirliği Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştıma Proje Birimi proje No 0006 NAP 07 | DİĞER | Tamamlandı | 5.000 | Uzman |
12 | Keş Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikroflorasındaki Değişimlerin Belirlenmesi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştıma Proje Birimi Proje No 0015 NAP 07 | DİĞER | Tamamlandı | 5.000 | Yönetici |
13 | Akçakatık Peynirinin özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma proje Birimi Proje No 0034 NAP 008 | DİĞER | Tamamlandı | 5.000 | Yönetici |