1 | Research and Reviews in Agriculture, Forestry, and Aquaculture | Traditional Centennial Flavor:Silivri Yogurt | KIRDAR SEVAL SEVGİ | Gecekitaplığı | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
2 | Research and Reviews in Agriculture, Forestry and Aquaculture | A Review of the world's whey cheeses | KIRDAR SEVAL SEVGİ | Gecekitaplığı | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Contemporary Multidisciplinary Technical Research | Koumiss:A review of History, Processing condition, Functional Properties and Industrial Application | KIRDAR SEVAL SEVGİ, ADİL AKAY TEGİN RUSLAN | SRA Strategic Researchers Academy | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
4 | Pragmatic Approaches to Science and Engineering Studies | Evolution of Microflora and composition changes in Kargi Tulum PDO cheese ripened in animal skin sackn | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN, YURDAKUL ÖZEN, ŞİMŞEK BEDİA | SRA Strategic Researchers Academy | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
5 | Burdur Halk Kültürü Araştırmaları | Halk hekimliği | KIRDAR SEVAL SEVGİ | Gece Kitaplığı | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
6 | SÜT VE ÜRÜNLERİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI ANALİZ YÖNTEMLERİ | Bölüm 8:Çiğ Süt Analizleri | KIRDAR SEVAL SEVGİ | SİDAŞ MEDYA | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
7 | Traditional Cheeses from Selected Regions in Asia, Europe, and South America | Chapter 2 Montenegrin Cheese | MIRECKI Slavko,KIRDAR SEVAL SEVGİ | Bentham Books | 2019 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
8 | SÜT VE ÜRÜNLERİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI ANALİZ YÖNTEMLERİ | Bölüm 3: Numune Alma | KIRDAR SEVAL SEVGİ | SİDAŞ MEDYA | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
9 | SÜT VE ÜRÜNLERİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI ANALİZ YÖNTEMLERİ | Bölüm 1: Genel Laboratuvar Uygulamaları | KIRDAR SEVAL SEVGİ | SİDAŞ MEDYA YAYINCILIK | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
10 | Kalite Güvence ve Standartları Bölüm 2 Standart ve Standardizasyon 35 77s | | KIRDAR S.SEVGİ | Lisans Yayıncılık | 2008 | , Ulusal, , Bölüm(ler) |
11 | Kalite Güvence ve Standartları Lisans Yayıncılık 150s ISBN 978 9944 274 25 8 Bölüm 3 Kalite Yönetim Sistemi 81 99 | | KIRDAR S.SEVGİ | Lisans Yayıncılık | 2008 | , Ulusal, , Bölüm(ler) |
12 | KIRDAR S 2001 Süt ve Ürünlerinde Analiz Metotları Uygulama Kılavuzu S D Ü Burdur Meslek Yüksekokulu Yayın No 18 195s | | Seval KIRDAR | S.D.Ü.Basımevi-Isparta | 2001 | Ders Kitabı, Ulusal, Basılı, Tümü |