Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Research and Reviews in Agriculture, Forestry, and AquacultureTraditional Centennial Flavor:Silivri YogurtKIRDAR SEVAL SEVGİGecekitaplığı2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
2Research and Reviews in Agriculture, Forestry and AquacultureA Review of the world's whey cheesesKIRDAR SEVAL SEVGİGecekitaplığı2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
3Contemporary Multidisciplinary Technical ResearchKoumiss:A review of History, Processing condition, Functional Properties and Industrial ApplicationKIRDAR SEVAL SEVGİ, ADİL AKAY TEGİN RUSLANSRA Strategic Researchers Academy2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
4Pragmatic Approaches to Science and Engineering StudiesEvolution of Microflora and composition changes in Kargi Tulum PDO cheese ripened in animal skin sacknKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN, YURDAKUL ÖZEN, ŞİMŞEK BEDİASRA Strategic Researchers Academy2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
5Burdur Halk Kültürü AraştırmalarıHalk hekimliğiKIRDAR SEVAL SEVGİGece Kitaplığı2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
6SÜT VE ÜRÜNLERİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI ANALİZ YÖNTEMLERİBölüm 8:Çiğ Süt AnalizleriKIRDAR SEVAL SEVGİSİDAŞ MEDYA2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
7Traditional Cheeses from Selected Regions in Asia, Europe, and South AmericaChapter 2 Montenegrin CheeseMIRECKI Slavko,KIRDAR SEVAL SEVGİBentham Books2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
8SÜT VE ÜRÜNLERİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI ANALİZ YÖNTEMLERİBölüm 3: Numune AlmaKIRDAR SEVAL SEVGİSİDAŞ MEDYA2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
9SÜT VE ÜRÜNLERİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI ANALİZ YÖNTEMLERİBölüm 1: Genel Laboratuvar UygulamalarıKIRDAR SEVAL SEVGİSİDAŞ MEDYA YAYINCILIK2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
10Kalite Güvence ve Standartları Bölüm 2 Standart ve Standardizasyon 35 77sKIRDAR S.SEVGİLisans Yayıncılık2008, Ulusal, , Bölüm(ler)
11Kalite Güvence ve Standartları Lisans Yayıncılık 150s ISBN 978 9944 274 25 8 Bölüm 3 Kalite Yönetim Sistemi 81 99KIRDAR S.SEVGİLisans Yayıncılık2008, Ulusal, , Bölüm(ler)
12KIRDAR S 2001 Süt ve Ürünlerinde Analiz Metotları Uygulama Kılavuzu S D Ü Burdur Meslek Yüksekokulu Yayın No 18 195sSeval KIRDARS.D.Ü.Basımevi-Isparta2001Ders Kitabı, Ulusal, Basılı, Tümü