1 | The Health Implication of Buttermilk Components | KIRDAR SEVAL SEVGİ, KESER Aslı Raziye | 6.International Agriculture, Environment and Health Congress | 19.12.2023 | Tam metin bildiri, Elektronik, Aydın |
2 | Biogenic Amines in Public Health | KIRDAR SEVAL SEVGİ, KESER Aslı Raziye | 6.International Agriculture, Environment and Health Congress | 19.12.2023 | Tam metin bildiri, Elektronik, Aydın |
3 | Gıda Endüstrisinde Üç Boyutlu(3D) Yazıcı Teknolojisi | KIRDAR SEVAL SEVGİ, ZENGİN Kadriye Gamze | 9. International Congress on Nutrition, Obesity and Community Health | 15.12.2023 | Tam metin bildiri, Elektronik, Istanbul |
4 | Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Kullanımı ve Sağlık üzerine Etkileri | KIRDAR SEVAL SEVGİ, ZENGİN Kadriye Gamze | 9. International Congress on Nutrition, Obesity and Community Health | 25.11.2023 | Tam metin bildiri, Elektronik, Istanbul |
5 | Sustainable Gastronomy Tourism and Geographical Indications | KIRDAR SEVAL SEVGİ | GANUD- 5.International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics | 22.11.2023 | Tam metin bildiri, Elektronik, Istanbul |
6 | Cheese Tourism-A growing Tasting Journey | KIRDAR SEVAL SEVGİ | GANUD- 5.International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics | 22.11.2023 | Tam metin bildiri, Elektronik, Istanbul |
7 | Nanofoods | SACAK Evren,KIRDAR SEVAL SEVGİ | 1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology | 19.12.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Antalya |
8 | Geographical Indication Products: Burdur | KIRDAR SEVAL SEVGİ | 1st International Congress of the Turkish Journal ofAgriculture - Food Science and Technology | 19.12.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Antalya |
9 | Kafkasların Sağlık İksiri :Kımız | KIRDAR SEVAL SEVGİ,ADİL AKAY TEGİN RUSLAN | 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi. | 01.11.2019 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, AYDIN |
10 | Coğrafi İşaretlerin Kırsal Kalkınmada Yeri ve Önem | Kuşcu Zeynep,KIRDAR SEVAL SEVGİ | 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi. | 01.11.2019 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Aydın |
11 | “White Gold” of the Desert: Camel Milk | KIRDAR SEVAL SEVGİ | 3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies(ICADET) | 01.10.2019 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Bayburt |
12 | Nanotechnology Applications in Agriculture | SACAK Evren,KIRDAR SEVAL SEVGİ | 3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET) | 01.10.2019 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Bayburt |
13 | The Applications Of Nanotechnology In The Health Sector. | SACAK Evren,KIRDAR SEVAL SEVGİ | 2nd International Health Sciences and Life Congress | 19.06.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, BURDUR |
14 | İki Farklı Süt İşletmesinden Elde Edilen Endüstriyel Bir Atık Olan Süzme Yoğurt Suyunun Kirlilik Parametrelerinin Belirlenmesi | KESER Aslı Raziye,KIRDAR SEVAL SEVGİ | 2. Ulusal Sütçülük Kongresi | 30.04.2019 | Özet bildiri, Elektronik, izmir |
15 | Nanotechnology Application in Cosmetics | SACAK Evren,KIRDAR SEVAL SEVGİ | 2nd International Health Science and Life Congress | 27.04.2019 | Tam metin bildiri, Basılı, Burdur |
16 | Yayıkaltı suyunun kirlilik parametrelerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma | KIRDAR SEVAL SEVGİ,GENÇ Didem Gamze | Uluslararası Su ve Çevre Kongresi | 22.03.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, Bursa |
17 | Determination of some properties and nutrient losses of strained yoghurt whey as an industrial waste. | KESER Aslı Raziye,KIRDAR SEVAL SEVGİ | 3th ASM International congress of agriculture and Environment | 16.11.2017 | Özet bildiri, Basılı, Antalya |
18 | Camel milk and human health | KIRDAR SEVAL SEVGİ,Erdoğan Recep | 4th North and East European Congress on Food NEEFOOD 2017 Congress | 10.10.2017 | Özet bildiri, Basılı, Kaunas |
19 | Food safety practices, level of knowledge and problems of dairy companies:The case of Burdur provience. | KIRDAR SEVAL SEVGİ | 4th North and East European Congress on Food NEEFOOD 2017 Congress | 10.10.2017 | Özet bildiri, Basılı, Kaunas |
20 | Long-life yoghurt types in Turkey. | KESER Aslı Raziye,KIRDAR SEVAL SEVGİ | 4th North and East European Congress on Food NEEFOOD 2017 Congress | 10.10.2017 | Özet bildiri, Basılı, Kaunas |
21 | Comprehensive Rewiev of Organic Foods Throughout The World | KIRDAR SEVAL SEVGİ | ICACOF International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies | 15.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
22 | Determination of The Mineral Content in Yoghurt Whey | Toprak Gülay,KIRDAR SEVAL SEVGİ,Güzel Emel | ICACOF International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies | 15.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, Nevşehir |
23 | Camel Milk and Milk Products | Erdoğan Recep,KIRDAR SEVAL SEVGİ | ICACOF International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies | 15.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, Nevşehir |
24 | Detection of Pathogen Candida spp in Cig Kofte – A Turkish Traditional Meatless Raw Meatball | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | 4th International VETIstanbul Group Congress | 13.05.2017 | Özet bildiri, Elektronik, |
25 | Occurrence Of Pathogen Candida Spp. Isolated From Butter | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | 4th International VETIstanbul Group Congress | 13.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
26 | Survival of Escherichia coli O157 H7 During Processing and Ripening Period of Keş Cheese | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KASIMOĞLU DOĞRU AYLİN,KEYVAN ERHAN | Days of Veterinary Medicine 2016 7th International Scientific Meeting | 24.11.2016 | Tam metin bildiri, Basılı, Struga |
27 | Prevalence of Bacillus cereus in Bulk Milk Tanks | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,MUTLU GÜLMEMİŞ AYŞE GÜL,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN | Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi "Sektörle İşbirliği" | 13.11.2016 | Özet bildiri, Basılı, |
28 | Prevalence of Basillus cereus in Bulk milk tanks | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KASIMOĞLU DOĞRU AYLİN,KEYVAN ERHAN | Days of veterinary medicine 2016 | 10.11.2016 | Tam metin bildiri, Basılı, Girne |
29 | All aspects of Koumıss | KIRDAR SEVAL SEVGİ,ADİL AKAY TEGİN RUSLAN,GÖNÜLALAN ZAFER | The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" | 01.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, Sarajeva |
30 | Geographical Indication in Turkey | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KARACA OYA BERKAY,AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR | The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" | 01.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, Sarajevo |
31 | The Traditional Cheeses Produced from Ewe s Milk in Southeast Anatolia Region of Turk | AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,KARACA OYA BERKAY,KIRDAR SEVAL SEVGİ | The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" | 01.10.2015 | Özet bildiri, , Sarajevo |
32 | The Importance of geographical Indications and the Cheeses with Geographical Certificated in Balkans and EU Countries | KARACA OYA BERKAY,AKIN MUTLU BUKET,KIRDAR SEVAL SEVGİ,AKIN MUSA SERDAR | The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" | 01.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, Sarajevo |
33 | Current And Future Applications Of Nanotechnology in The food Industry | KIRDAR SEVAL SEVGİ | ISITES 20153RD INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE | 02.06.2015 | Tam metin bildiri, Elektronik, Valencia |
34 | Type of yoghurt and yoghurt base products in the Mediterrenaen region of Turkey | KIRDAR SEVAL SEVGİ, KARACA OYA BERKAY | 11th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology | 03.11.2010 | Tam metin bildiri, Basılı, Kahire |
35 | Traditional cheese types in the Mediterranean region of Turkey | KARACA OYA BERKAY, KIRDAR SEVAL SEVGİ | 11th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology | 03.11.2010 | Tam metin bildiri, Basılı, Kahire |
36 | ISI 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi | KIRDAR SEVAL SEVGİ | Türkiye 10. Gıda Kongresi | 21.05.2008 | Tam metin bildiri, Basılı, Erzurum |
37 | ISO 22 000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi | Seval Sevgi KIRDAR | 10. Gıda Kongresi | 21.05.2008 | Tam metin bildiri, Basılı, Erzurum |
38 | Çökelek Peynirinin yapılışı ve özellikleri üzerine bir araştırma | KIRDAR SEVAL SEVGİ | GAP III.Tarım Kongresi | 07.10.2004 | Tam metin bildiri, Basılı, Şanlıurfa |
39 | A Research on Keş Cheese | KIRDAR SEVAL SEVGİ | In recent developments in dairy science and technology International Dairy Symposium, | 28.05.2004 | Tam metin bildiri, Elektronik, Isparta |
40 | Aspects of organic food in the world | KIRDAR SEVAL SEVGİ | Agriculture and Food International Conference | | Tam metin bildiri, , Elenite |
41 | An Overiew Dairy Sector | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KARACA OYA BERKAY | Agriculture and Food International Conference | | Tam metin bildiri, , Elenite |
42 | Kargı Tulum Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Ve Ağır Metal İçeriğinin Belirlenmesi | Seval Sevgi KIRDAR, İlhan GÜN, Elvan OCAK, Şenol KÖSE | 8.Gıda Mühendisliği Kongresi | | Özet bildiri, Basılı, Ankara |
43 | Çanak peynirinin proteoliz ve lipoliz düzeyinin belirlenmesi | Seval Sevgi KIRDAR | Türkiye 11.Gıda Kongresi, | | Özet bildiri, Basılı, |
44 | Farklı Tür Sütlerden Üretilen Kargı Tulum Peynirlerinin Olgunlaşma Sürecinde Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi | İlhan Gün, Seval Sevgi KIRDAR, Özen YURDAKUL | Türkiye 11. Gıda Kongresi | | Özet bildiri, Basılı, Hatay |
45 | Güvenli Gıda Tüketimi | Seval Sevgi KIRDAR | 3.Gıda Güvenliği Kongresi | | Özet bildiri, Basılı, |
46 | Gıda Güvenliğinde Süt Toplama Merkezlerinin Rolü | Seval Sevgi KIRDAR | 3.Gıda Güvenliği Kongresi | | Özet bildiri, Basılı, Istanbul |
47 | Laktoperoksidaz Tiyosiyanat Hidrojen Peroksit LP Sistemi Aktivasyonu ile Korunmuş İnek Sütlerinden Üretilen Tulum peynirlerinin Olgunlaşma Sürecinde Serbest Yağ asitlerindeki Değişimin Belirlenmesi | Seval Sevgi KIRDAR, Metin ATAMER, Ziya KILIÇ | Kromotografi 2011 Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü | | Özet bildiri, Basılı, Diyarbakır |
48 | Süt Endüstrisinde Gıda Güvenliği | Seval Sevgi KIRDAR | 2.Gıda Güvenliği Kongresi | | Özet bildiri, Basılı, ıstanbul |
49 | Akdeniz Bölgesindeki Bazı Geleneksel Peynirlerde Brucella spp Saptanması | Özen KURŞUN, Seval Sevgi KIRDAR, Erhan KEYVAN | II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, | | Özet bildiri, Basılı, Van |
50 | Keş peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri | Seval Sevgi KIRDAR, Özen KURŞUN, Elvan ÖZRENK | II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | | Özet bildiri, Basılı, Van |
51 | Keş Peynirinde salmonella spp Varlığı | Özen KURŞUN, Seval Sevgi KIRDAR | Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu | | Özet bildiri, , Denizli |
52 | Keş Peynirinde salmonella spp Varlığı | Özen KURŞUN, Seval Sevgi KIRDAR | Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu | | Özet bildiri, , Denizli |
53 | Süt İşletmelerinde ISO 22 000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasında Karşılaşılan Sorunları | Seval Sevgi KIRDAR, Kemal ARICI | Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu | | Özet bildiri, Basılı, Denizli |
54 | Süt İşletmelerinde ISO 22 000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasında Karşılaşılan Sorunları | Seval Sevgi KIRDAR, Kemal ARICI | Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu | | Özet bildiri, Basılı, Denizli |
55 | Diyarbakır Yöresinde Üretilen Lavaş Peyniri | Seval Sevgi KIRDAR, Bengisu BAYSAL | Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu | | Özet bildiri, , Denizli |
56 | Burdur da üretilen Keş peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikroflora Özelliklerinin Belirlenmesi | Seval Sevgi KIRDAR, Özen KURŞUN, Selcan KALE | Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu | | Özet bildiri, , Denizli |
57 | Burdur da üretilen Keş peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikroflora Özelliklerinin Belirlenmesi | Seval Sevgi KIRDAR, Özen KURŞUN, Selcan KALE | Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu | | Özet bildiri, , Denizli |
58 | Mikotoksinler | Seval Sevgi KIRDAR | 2.Ulusal Mikotoksin Kongresi, | | Özet bildiri, , Istanbul |
59 | Sütün Antimikrobiyel Sistemi | Seval Sevgi KIRDAR | Gıda Kongresi, | | Özet bildiri, , İzmir |
60 | Sütün Antimikrobiyel Sistemi | Seval Sevgi KIRDAR | Gıda Kongresi, | | Özet bildiri, , İzmir |
61 | Süt Allerjisi | Seval Sevgi KIRDAR | S.D.Ü. Gıda Güvenliği Ve Sağlık Riskleri Çalıştayı | | Özet bildiri, , Isparta |
62 | Süt Toplama Tanklarında Saptanan Basillus cereus un Polimeraz Zincir reaksiyon PCR tekniği İle Doğrulanması | Özen YURDAKUL KURŞUN, Seval Sevgi KIRDAR, Ayşe Gül MUTLU | 5.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | | Özet bildiri, , Antalya |
63 | Peyniraltı Suyundan Üretilen Geleneksel peynirlerimiz | Seval Sevgi KIRDAR | II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | | Tam metin bildiri, Basılı, Van |
64 | Süt ve ürünlerinde mikotoksinler | Seval Sevgi KIRDAR | 9.Gıda Kongresi | | Tam metin bildiri, Basılı, Bolu |
65 | Laktoperoksidaz Sisteminin ürün kalitesi ve sağlık üzerine etkileri | Seval Sevgi KIRDAR | Türkiye 9.Gıda Kongresi | | Tam metin bildiri, Basılı, Bolu |
66 | Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri | Seval Sevgi KIRDAR, Özen KURŞUN, Elvan ÖZRENK | II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | | Tam metin bildiri, , Van |
67 | Türkiye de Gıda Güvenliğinde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri | Seval Sevgi KIRDAR, Özen KURŞUN | 3.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | | Tam metin bildiri, , Bursa |
68 | Presence of Listeria Monocytogenes in Keş Cheese | Özen KURŞUN, Seval Sevgi KIRDAR, Aylin KASIMOĞLU, Erhan KEYVAN | Ulusal veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | | Tam metin bildiri, , Bursa |
69 | Laktopreoksidaz sisteminin starter kültür kullanımı üzerine etkileri | Seval Sevgi KIRDAR | 10.Gıda Kongresi | | Tam metin bildiri, Basılı, Erzurum |
70 | Burdur da tüketime sunulan beyaz salamura peynirlerinin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi | Özen KURŞUN, Seval Sevgi KIRDAR, Selcan AKCAN KALE, A, GÜNER | 10.Gıda Kongresi | | Tam metin bildiri, , Erzurum |
71 | Süt ve ürünlerinde mikotoksinler | Seval Sevgi KIRDAR | 9.Gıda Kongresi 2 | | Tam metin bildiri, Basılı, Bolu |
72 | Çökelek Peyniri Üzerine Bir Araştırma | Seval Sevgi KIRDAR | Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | | Tam metin bildiri, Basılı, Van |
73 | Süt Teknolojisinde L Acidophilus un yeri ve Önemi | Seval Sevgi KIRDAR | VI.Süt Ve Süt Ürünleri SEmpozyumu(Süt Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri) | | Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ |
74 | Laktoperoksidaz Sisteminin ürün kalitesi ve sağlık üzerine etkileri | Seval Sevgi KIRDAR | Türkiye 9.Gıda Kongresi | | Tam metin bildiri, Basılı, Bolu |
75 | Akçakatık Peyniri Üzerine Bir Araştırma | Seval Sevgi KIRDAR | Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | | Tam metin bildiri, , Van |
76 | Bifidobacteria Bakterileri Kullanılarak Üretilen Fermente Süt Ürünleri | Seval Sevgi KIRDAR | VI. Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu(Süt Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri) | | Tam metin bildiri, , Tekirdağ |
77 | Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencilerinin Süt ve ürünlerini Tüketme Sıklıkları | Seval Sevgi KIRDAR | II. Meslek Yüksekokulları Sempozyumu | | Tam metin bildiri, , İzmir |
78 | Laktoperoksidaz Tiyosiyanat Hidrojen Peroksit LP Sistemi Aktivasyonu ile Korunmuş İnek sütünden Üretilen Tulum peynirlerinin Bazı Nitelikleri Üzerine Araştırmalar | Seval Sevgi KIRDAR, Metin ATAMER | SEYES- Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu | | Tam metin bildiri, , |
79 | Isparta Küp peyniri Üzerine Bir Araştırma | Seval Sevgi KIRDAR | GAP III:Tarım Kongresi | | Tam metin bildiri, , Şanlıurfa |
80 | Süt Teknolojisi Açısından Biyojen Aminlerin Önemi | Seval Sevgi KIRDAR | SEYES-Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu | | Tam metin bildiri, , İzmir |
81 | AB Uyum Sürecinde Burdur İli Süt sanayinin Mevcut durumu Sorunları ve Çözüm Önerileri | Seval Sevgi KIRDAR, Oya TEKİN | Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu (Uluslararsı Katılımlı) | | Özet bildiri, , Denizli |
82 | Evaluation of small ruminants s milk in Turkey and some properties of the products | İlhan GÜN, Seval Sevgi KIRDAR | IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, IDF Dairy Science and Technology Week | | Poster, Basılı, Atina |
83 | The goat s cheeses of Turkey Mediterranean region | Seval Sevgi KIRDAR, İlhan GÜN | IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF Dairy Science and Technology Week | | Poster, , Atina |
84 | The Importance of Geographical Indications in Protecting Traditional products | Seval Sevgi KIRDAR | The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" | | Özet bildiri, , Ohrid |
85 | The role of traditional Food Products in regional and National development | Seval Sevgi KIRDAR | The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" | | Özet bildiri, , Ohrid |
86 | Determination of the Biogenic Amine Content of Kargı Tulum Cheese During Ripening | Seval Sevgi KIRDAR, İlhan GÜN | The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" | | Özet bildiri, , Ohrid |
87 | Traditional Turkish Goat s Chese Armola Cheese | Seval Sevgi KIRDAR, İlknur GİRGİN, Gamze YEŞİLÇAM | 4th International Congress on Food and Nutrition, | | Özet bildiri, Basılı, Istanbul |
88 | Kargı Tulum Cheese A Special Tulum Cheese Varieties Produced in Turkey | Seval Sevgi KIRDAR, İlhan GÜN | 4th International Congress on Food and Nutrition | | Özet bildiri, , Istanbul |
89 | Effect of Nanotechnology in Food Industries | Seval Sevgi KIRDAR | 6th Nanoscience and Nanotechnology Conference-NANO-TR-VI, | | Özet bildiri, , İzmir/Çeşme |
90 | Nanotechnology and Its Applications in Food Sector | Seval Sevgi KIRDAR | 6th Nanoscience and Nanotechnology Conference-NANO-TR-VI | | Özet bildiri, , İzmir/Çeşme |
91 | Determination of some quality properties of Akçakatık cheese | Seval Sevgi KIRDAR, Özen KURŞUN, Elvan ÖZRENK, Ayşe GÜRSOY | The 1 st International Symposium on "Traditional Foods From Adriatic to Caucasus" | | Özet bildiri, Basılı, Tekirdağ |
92 | Türkiye deki Peynirlerde Candida albicans Varlığı | Özen KURŞUN, Selcan AKCAN KALE, Seval Sevgi KIRDAR | VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (uluslararası Katılımlı) | | Özet bildiri, Basılı, |
93 | Gıdalarda Bulunan Patojen Candida spp İzolasyonunda Kullanılan Selektif Besi Yerlerinin Karşılaştırılması | Özen KURŞUN, Seval Sevgi KIRDAR, Selcan AKCAN KALE | VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası katılımlı) | | Özet bildiri, Basılı, |
94 | Do university students drink milk in 21st century What do they know about milk | Seval Sevgi KIRDAR, Emel ÖZER | VI. International Nutrition and Dietetics Congress, | | Özet bildiri, , Antalya |
95 | Probiotics and their effects on health | KIRDAR S.SEVGİ | 2nd International Congress on Food and Nutrition, | | Özet bildiri, , Istanbul |
96 | Microbiological properties of traditional milk products in Mediterrean region | KIRDAR S.SEVGİ | 2nd International Congress on Food and Nutrition, | | Özet bildiri, Elektronik, Istanbul |
97 | Kefir as a probiotics | KIRDAR S.SEVGİ | 2nd International Congress on Food and Nutrition | | Özet bildiri, Elektronik, Istanbul |
98 | The Lactoperoxidase System | Seval Sevgi KIRDAR | 2nd International Congress on Food and Nutrition, | | Özet bildiri, Elektronik, |
99 | Türkiye de Üretilen Keçi Sütü Peynirleri | Seval Sevgi KIRDAR, İlhan GÜN | Proceedings of The 1 st International Symposium on "Traditional Foods From Adriatic to Caucasus" | | Tam metin bildiri, , Tekirdağ |
100 | Kargı Tulum Cheese A Special Tulum Cheese Varieties Produced in Turkey | Seval Sevgi KIRDAR, İlhan Gün | 4th International Congress on Food and Nutrition, 12-14th October 2011,Istanbul, | | Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ |