1 | Genel Mikrobiyoloji | Önlisans | 2 | 2016-2017 | |
2 | GENEL BİYOLOJİ 2 | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
3 | Genel Biyoloji LAboratuvar Uygulaması 2 | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
4 | Öğretmanlik Uygulaması 2 (staj) | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
5 | Toplum Hizmetleri Uygulaması (Proje) | Lisans | 3 | 2016-2017 | |
6 | Genetik | Önlisans | 2 | 2016-2017 | |
7 | Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Değerlendirme | Önlisans | 3 | 2016-2017 | |
8 | Fitokimya | Önlisans | 2 | 2016-2017 | |
9 | Girişimcilik | Önlisans | 3 | 2016-2017 | |
10 | MİKROALGAL BİYOTEKNOLOJİ | Yüksek Lisans | 1 | 2015-2016 | |
11 | SUCUL EKOSİSTEM | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
12 | SU ÜRÜNLERİNDE BESİN KİMYASI | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
13 | SUCUL BİTKİLER | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
14 | Mezuniyet Çalışması | Lisans | 5 | 2015-2016 | |
15 | SİYANOBAKTERİLER | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
16 | HAMMEDDE OLARAK YARARLANILAN DENİZ ALGLERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
17 | SİYANOBAKTERİLER | Doktora | 3 | 2015-2016 | |
18 | HAMMEDDE OLARAK YARARLANILAN DENİZ ALGLERİ | Doktora | 3 | 2015-2016 | |
19 | SU ÜRÜNLERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
20 | SUCUL BİTKİLER | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
21 | SUCUL EKOSİSTEM | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
22 | SU ÜRÜNLERİNDE BESİN KİMYASI | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
23 | PLANKTON BİLGİSİ VE KÜLTÜRÜ | Lisans | 3 | 2014-2015 | |
24 | GENEL BİYOLOJİ | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
25 | SİYANOBAKTERİLER | Doktora | 3 | 2014-2015 | |
26 | SİYANOBAKTERİLER | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
27 | HAMMEDDE OLARAK YARARLANILAN DENİZ ALGLERİ | Doktora | 3 | 2014-2015 | |
28 | HAMMEDDE OLARAK YARARLANILAN DENİZ ALGLERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
29 | FİKOLOJİ | Yüksek Lisans | 1 | 2014-2015 | |
30 | Girişimcilik | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
31 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Lisans | 3 | 2014-2015 | |
32 | MİKROALGAL BİYOTEKNOLOJİ | Yüksek Lisans | 1 | 2014-2015 | |
33 | SU ÜRÜNLERİNDE BESİN KİMYASI | Lisans | 3 | 2013-2014 | |
34 | SUCUL BİTKİLER | Lisans | 2 | 2013-2014 | |
35 | PLANKTON BİLGİSİ VE KÜLTÜRÜ | Lisans | 3 | 2013-2014 | |
36 | SU ÜRÜNLERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON | Lisans | 2 | 2013-2014 | |
37 | SUCUL EKOSİSTEM | Lisans | 2 | 2013-2014 | |
38 | BALIK SİSTEMATİĞİ | Lisans | 3 | 2013-2014 | |
39 | GENEL BİYOLOJİ | Lisans | 4 | 2013-2014 | |
40 | SİYANOBAKTERİLER | Yüksek Lisans | 3 | 2013-2014 | |
41 | HAMMEDDE OLARAK YARARLANILAN DENİZ ALGLERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2013-2014 | |
42 | SİYANOBAKTERİLER | Doktora | 3 | 2013-2014 | |
43 | HAMMEDDE OLARAK YARARLANILAN DENİZ ALGLERİ | Doktora | 3 | 2013-2014 | |
44 | PLANKTON BİLGİSİ VE KÜLTÜRÜ | Lisans | 3 | 2012-2013 | |
45 | GENEL BİYOLOJİ | Lisans | 4 | 2012-2013 | |