1 | Beyaz Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Fermente Sucuğun Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri | YALÇIN HALİL,ERTÜRKMEN PELİN,ÖZTÜRK YAHYA,AKKAN HASAN ALTAN | VIII. Ulusal / II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 30.10.2019 | Özet bildiri, Elektronik, antalya |
2 | MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING STORAGE IN USING STARTERCULTURE HEAT-TREATED SUCUK | YALÇIN HALİL,ERTÜRKMEN PELİN,ÖZTÜRK YAHYA,AKKAN HASAN ALTAN,SARI MEHMET | 2nd International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technics (ICAVST) | 04.10.2017 | Özet bildiri, Elektronik, |
3 | Utilization of lactic acid bacteria and probiotics on meat products | ERTÜRKMEN PELİN,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,KILIÇ BİROL | 1st Black Sea Association of Food Science and Technology Congress | 22.09.2016 | Özet bildiri, Basılı, |
4 | YÜKSEK BASINÇ TEKNOLOJİSİNİN SÜT BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ | ERTÜRKMEN PELİN,şahintürk merve,ÖNER ZÜBEYDE | 9. gıda mühendisliği kongresi | 11.11.2015 | Poster, Basılı, |
5 | Eşek Sütünün İmmünolojik ve Anti Allerjik Özellikleri | ERTÜRKMEN PELİN, GÜN İLHAN | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 07.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, Van |
6 | Determination of Decarboxylase Activity of Lactic Acid Bacteria Isolated From Cheese | ÖNER ZÜBEYDE,ERTÜRKMEN PELİN,TURHAN KARA İLKAY | The 3rd International Syposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina | 04.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, |
7 | Beyaz peynir üretimi için uygun başlatıcı (starter) kültür seçimi | ERTÜRKMEN PELİN,ÖNER ZÜBEYDE,DEMİR ÖZER EZGİ | TGDF Gıda Kongresi 2013 | 12.11.2013 | Özet bildiri, Basılı, |
8 | Determination of Decarboxylase Activity of Lactic Acid Bacteria Isolated From Cheese | ÖNER ZÜBEYDE,ERTÜRKMEN PELİN,TURHAN İLKAY | 3.Traditional Food Congress Saray Bosna | | Poster, Basılı, |
9 | FARKLI ÖRNEKLERDEN İZOLE EDİLEN CLOSTRIDIUM TÜRLERİNİN MALDI-TOF MS İLE TİPLENDİRİLMESİ | ERTÜRKMEN PELİN, ÖNER ZÜBEYDE | 13 Gıda Kongresi | | Özet bildiri, , Çanakkale |
10 | İNEK SÜTÜ PROTEİN ALERJİSİ VE ALTERNATİF SÜT ÖNERİLERİ Pelin ERTÜRKMEN1, Zübeyde ÖNER2 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2018)02-05 May 2018 | ERTÜRKMEN PELİN,ÖNER ZÜBEYDE | 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS | | Özet bildiri, , |