1 | Çiğ Süt ve Geleneksel Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Otolitik Özellikleri ve Otolitik Suşların Starter ve veya Destek Kültür Olarak Kaşar Peynirinin Olgunlaşmasının Hızlandırılmasında Kullanımı | DİĞER | Devam Ediyor | | Araştırmacı |
2 | Bazı Peynirlerin Kuru Madde Yağ ve Protein İçeriklerinin Hızlı Belirlenmesi için Optik İnfrared Analiz Sistemli Süt Analizörünün Optimizasyonu | BAP | Devam Ediyor | | Araştırmacı |
3 | Termosonikasyon Uygulanmış ve Geleneksel Yöntemle Isıl İşlem Görmüş Sütlerden Yapılan Ayranların Bazı Kalite Parametrelerinin Karşılaştırılması | BAP | Devam Ediyor | | Araştırmacı |
4 | Lactobacillus delbrueckii Bakteriyofajı LL H ın Konakçı Spektrumu | BAP | Tamamlandı | | Araştırmacı |