Projeler

Proje Adı Proje Türü Durumu Bütçe Açıklama
1Çiğ Süt ve Geleneksel Peynirlerden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Otolitik Özellikleri ve Otolitik Suşların Starter ve veya Destek Kültür Olarak Kaşar Peynirinin Olgunlaşmasının Hızlandırılmasında KullanımıDİĞERDevam EdiyorAraştırmacı
2Bazı Peynirlerin Kuru Madde Yağ ve Protein İçeriklerinin Hızlı Belirlenmesi için Optik İnfrared Analiz Sistemli Süt Analizörünün OptimizasyonuBAPDevam EdiyorAraştırmacı
3Termosonikasyon Uygulanmış ve Geleneksel Yöntemle Isıl İşlem Görmüş Sütlerden Yapılan Ayranların Bazı Kalite Parametrelerinin Karşılaştırılması BAPDevam EdiyorAraştırmacı
4Lactobacillus delbrueckii Bakteriyofajı LL H ın Konakçı SpektrumuBAPTamamlandıAraştırmacı