1 | Donmuş salyangoz (helix aspersa) eti üretiminde sodyum laktat'ın ürün kalitesine etkisi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2020 | Tamamlandı |
2 | Ozon, sodyum hipoklorit, levulinik asit ve laktik asit ile broiler karkaslarında salmonella typhimurium'un dekontaminasyonu | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |
3 | İnsan tüketiminde kullanılan buzun mikrobiyolojik kalitesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |
4 | Kitosan ile broiler karkaslarında Salmonella typhimurium dekontaminasyonu | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |
5 | Süt toplama tanklarında Patojen Candida spp. varlığının belirlenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |