| 1 | Süt Toplama Tanklarında Patojen Candida spp. Varlığının Belirlenmesi | ARAŞTIRMA PROJESİ | Devam Ediyor |  | Danışman | 
| 2 | “Ozon, sodyum hipoklorit, levulinik asit ve laktik asit ile Broiler karkaslarında Salmonella Tyohimurium dekontaminasyonu” | ARAŞTIRMA PROJESİ | Devam Ediyor |  | Danışman | 
| 3 | . Süt Toplama Tanklarında S. aureus Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi ve Stafilokokkal Enterotoksinlerin Tespiti | ARAŞTIRMA PROJESİ | Devam Ediyor |  | Araştırmacı | 
| 4 | SÜT TOPLAMA TANKLARINDA STERİLİZASYON CİHAZININ ETKİNLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI | ARAŞTIRMA PROJESİ | Tamamlandı |  | Yönetici | 
| 5 | Süt Toplama Tanklarından saptanan Bacillus cereus un Polimeraz Zincir Reaksiyon  PCR  tekniği ile doğrulanması | BAP | Tamamlandı |  | Yönetici | 
| 6 | Akçakatık Peynirinin özelliklerinin belirlenmesi | BAP | Tamamlandı |  | Araştırmacı | 
| 7 | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Merkez Araştırma Laboratuvarı MAKÜLAB  DPT Projesi | DİĞER | Tamamlandı |  | Araştırmacı | 
| 8 | Burdur da Tüketime Sunulan Dondurma ve Peynirlerde Staphylococcus Türleri ve ELISA Tekniği ile Stafilokal Enterotoksinlerin Belirlenmesi | BAP | Tamamlandı |  | Araştırmacı | 
| 9 | Burdur da Üretilen Keş Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikroflora Özellikleri | BAP | Tamamlandı |  | Araştırmacı | 
| 10 | Keş Peynirinin Olgunlaşma Periyodunda E  Coli O157H 7 ve L  Monocytogenes in Canlı Kalabilirliği | BAP | Tamamlandı |  | Yönetici | 
| 11 | Köy Koop Burdur Birliği Liderliğinde Birim Kooperatiflerin Daha Kaliteli Süt Ve Üretimi | Avrupa Birliği | Tamamlandı |  | Eğitmen | 
| 12 | Burdur Yöresinde Üretilen Bazı Süt ve Süt ürünleri ile Yemlik Silajda Listeria Türlerinin Araştırılması | BAP | Tamamlandı |  | Araştırmacı | 
| 13 | Burdur Yöresinde Tüketime Sunulan Et   İç Organ ve Süt Örneklerinde Bazı Antibiyotik Türlerine Ait Kalıntıların Belirlenmesi | BAP | Tamamlandı |  | Araştırmacı |