1 | Süt Toplama Tanklarında Patojen Candida spp. Varlığının Belirlenmesi | ARAŞTIRMA PROJESİ | Devam Ediyor | | Danışman |
2 | “Ozon, sodyum hipoklorit, levulinik asit ve laktik asit ile Broiler karkaslarında Salmonella Tyohimurium dekontaminasyonu” | ARAŞTIRMA PROJESİ | Devam Ediyor | | Danışman |
3 | . Süt Toplama Tanklarında S. aureus Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi ve Stafilokokkal Enterotoksinlerin Tespiti | ARAŞTIRMA PROJESİ | Devam Ediyor | | Araştırmacı |
4 | SÜT TOPLAMA TANKLARINDA STERİLİZASYON CİHAZININ ETKİNLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI | ARAŞTIRMA PROJESİ | Tamamlandı | | Yönetici |
5 | Süt Toplama Tanklarından saptanan Bacillus cereus un Polimeraz Zincir Reaksiyon PCR tekniği ile doğrulanması | BAP | Tamamlandı | | Yönetici |
6 | Akçakatık Peynirinin özelliklerinin belirlenmesi | BAP | Tamamlandı | | Araştırmacı |
7 | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Merkez Araştırma Laboratuvarı MAKÜLAB DPT Projesi | DİĞER | Tamamlandı | | Araştırmacı |
8 | Burdur da Tüketime Sunulan Dondurma ve Peynirlerde Staphylococcus Türleri ve ELISA Tekniği ile Stafilokal Enterotoksinlerin Belirlenmesi | BAP | Tamamlandı | | Araştırmacı |
9 | Burdur da Üretilen Keş Peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikroflora Özellikleri | BAP | Tamamlandı | | Araştırmacı |
10 | Keş Peynirinin Olgunlaşma Periyodunda E Coli O157H 7 ve L Monocytogenes in Canlı Kalabilirliği | BAP | Tamamlandı | | Yönetici |
11 | Köy Koop Burdur Birliği Liderliğinde Birim Kooperatiflerin Daha Kaliteli Süt Ve Üretimi | Avrupa Birliği | Tamamlandı | | Eğitmen |
12 | Burdur Yöresinde Üretilen Bazı Süt ve Süt ürünleri ile Yemlik Silajda Listeria Türlerinin Araştırılması | BAP | Tamamlandı | | Araştırmacı |
13 | Burdur Yöresinde Tüketime Sunulan Et İç Organ ve Süt Örneklerinde Bazı Antibiyotik Türlerine Ait Kalıntıların Belirlenmesi | BAP | Tamamlandı | | Araştırmacı |