1 | info | Survey of Ochratoxin A in coffee, dried grapes and grape pekmez samples in Burdur, Turkey | YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN | Journal of Research in Veterinary Medicine | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, CAB Abstract, COSMOS IF, EBSCOhost, OpenAIRE, ResearchBib, Sindex, Google Scholar, TR Dizin, TÜRKİYE ATIF DİZİNİ |
2 | info | Detection of Ochratoxin A In Bulk Tank Milk | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,TUTUN HİDAYET,DEMİRTAŞ AHU,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Kocatepe Veterinary Journal | 2018 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, CAB Abstract, CiteFactor, TR Dizin |
3 | info | Microbiological changes throughout ripening of Keş cheese | KIRDAR SEVAL SEVGİ,YURDAKUL ÖZEN,KALİT Samir,TUDOR KALİT Milna | Journal of Central European Agriculture | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, ESCI: Emerging Sources Citation Index |
4 | info | Detection of Pathogen Candida spp. Isolated from Butter | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, DOAJ, SciLit, Science Library Index, SOBIAD, Türkiye Atıf Dizini, ResearchBib |
5 | info | Gıda Endüstrisinde Fermentasyon | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU | Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi | 2017 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
6 | info | Etsiz Çiğ Köftelerde Patojen Candida spp. Varlığının Belirlenmesi | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi | 2017 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, ULAKBİM Yaşam Bilimleri ve TR Dizin |
7 | | A Survey on the Microbiological and Chemical Characteristics of Akçakatık Cheese in West Mediterranean Region | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,YURDAKUL ÖZEN,OCAK ELVAN | European International Journal of Science and Technology | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, Food |
8 | info | Few heavy metal levels in certain tissues of cattle in Burdur of Turkey | KOCASARI FATMA,YURDAKUL ÖZEN,KART ASIM,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN,BAYEZİT MURAT | Indian Journal of Animal Research | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
9 | | Few heavy metal levels in certain tissues of cattle in Burdur of Turkey | KOCASARI FATMA,YURDAKUL ÖZEN,KART ASIM,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN,BAYEZİT MURAT | INDIAN JOURNAL OF ANIMAL RESEARCH | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
10 | | A Survey on the Microbiological and Chemical Characteristics of Akçakatık Cheese in the West Mediterranean Region | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,YURDAKUL ÖZEN,OCAK ELVAN | European International Journal of Science and Technology | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
11 | | Survival of Escherichia coli O157:H7 during processing and ripening period of Keş Cheese | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KASIMOĞLU DOĞRU AYLİN,KEYVAN ERHAN | Benha Veterinary Medical Journal | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Endekste taranmıyor |
12 | info | Gıda Endüstrisinde Fermentasyon | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU | Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergsi | 2017 | Ulusal, Hakemsiz, Elektronik, |
13 | | Kuş Gribi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN | Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi | 2016 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, ULAKBİM |
14 | | Burdur Halk Pazarlarından Toplanan Beyaz Peynirlerde Patojen Candida spp Varlığının Belirlenmesi | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,ERSOY TUĞBA | Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi | 2016 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, ULAKBİM, Türkiye Atıf Dizini |
15 | | Do consumption of Kargi Tulum cheese meet dailyrnrequirements for minerals and trace elements | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,GÜN İLHAN,OCAK ELVAN,YURDAKUL ÖZEN | Mljekarstvo | 2015 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
16 | | Spinal Cord Tissue Detection on The Joints of Beef Carcass in a Private Abattoir in Southern Turkey | Kale, Kurşun, Kale, Pehlivanoğlu, Hasırcıoğlu, Yavru | Acta Alimentaria, | 2012 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
17 | | Microflora and Pathogen Bacteria in Traditional Anatolian Canak Pan Cheese | Kırdar, Kurşun | J. Anim. Vet. Adv., | 2011 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
18 | | Microbiological quality of white pickled cheese produced in small plants in Burdur Turkey | Kurşun, Kırdar, Keyvan, Güner | J. F.A.E., | 2011 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
19 | | Prevalence of Bacillus cereus in Rabbit Meat Consumed in Burdur Turkey Its Enterotoxin Producing Ability and Antibiotic Susceptibility | Kurşun, Güner, Özmen | Kafkas Univ. Vet. Fak. Derg., | 2011 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
20 | | Aflatoxin in Spices Marketed in The West Mediterrenian Region of Turkey | Kurşun, Mutlu | J. Anim. Vet. Adv., | 2010 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
21 | | Determination of aflatoxin M1 levels and antibiotic residues an the traditional Turkish desserts and Ice Creams Consumed in Burdur City Center | Mutlu, Kurşun, Kasımoğlu, Dukel | J. Anim. Vet. Adv., | 2010 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
22 | | Detection of Spinal Cord Tissues as Bovine Spongioform Encephalopathy Specified Risk Material BSE SRM in Beef Carcasses During Splitting in Turkish Abattoirs | Kale, Kurşun, Akcan Kale, Pehlivanoğlu, Güner, Başkaya, Doğruer, Oztürk | J. of Food Safety | 2009 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
23 | | A study on microbiological quality of rabbit meat | Kurşun, Taşcı, Kale, Başkaya, Pehlivanoğlu | Indian Vet. J., | 2009 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
24 | | A Perspective on the Potential Health Risks of Dioxin in Human Food | YURDAKUL ÖZEN | Uludağ Univ. J. Fac. Vet. Med., | 2009 | Ulusal, Hakemli, , Türk Eğitim İndeksi |
25 | | Effects of Heavy Metals Residues on Human Health | Mor, Kurşun, Erdoğan | Uludağ Univ. J. Fac. Vet. Med., | 2009 | Ulusal, Hakemli, , Türk Eğitim İndeksi |
26 | | Anisakis in Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Yönünden Önemi | Kurşun, Erol | Bornova Vet. Kont. Araşt. Enst. Derg., | 2007 | Ulusal, Hakemli, , Yaşam bilimleri İndeks Alanı |
27 | | Et ve Et Ürünlerinde BSE Risk Materyali Var Mıdır | Kale, Akcan Kale, Kurşun, Atasever, Başkaya | Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi | 2007 | Ulusal, Hakemli, , Yaşam Bilimleri Veri Tabanı |
28 | | Cadmium and Lead in Livestock Feed and Cattle Manure from Four Agricultural Areas of Bursa Turkey | Cerit, Mor, Kurşun, Avanus | Fresen Environ Bull | 2007 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
29 | | Detection of Central Nervous System Tissues as Bovine Spongioform Encephalopathy specified Risk Material in Processed and Raw Meat Products in Turkey | Kale, Kurşun, Pehlivanoğlu | J. of Food Safety | 2007 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
30 | | Bovine tuberculosis in Burdur southern Turkey | Özmen, Kurşun, Özçelik | Meat International, | 2006 | Uluslararası, Hakemli, , Endekste taranmıyor |
31 | | Kurban Bayramında Hatırlanacaklar | Kurşun, Kale | İnfoVet | 2006 | Ulusal, Hakemli, , Endekste taranmıyor |
32 | | Bovine tuberculosis in Burdur southern Turkey epidemiological pathological and economic study | Özmen, Kurşun, Özçelik | Int. J. Tuberc. Lung Dis,, | 2005 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
33 | | Gıda İşletmelerinde Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarına Göre Gıda Güvenliği | Kurşun | Akademik Gıda Derg., | 2004 | Ulusal, Hakemli, , Endekste taranmıyor |
34 | | Gen Muhafaza Projesi Kapsamında Koruma Altına Alınan Yerli Kara İneklerin Süt Miktar ve Bileşimleri | Sarımehmetoğlu, Topal, Kurşun | Vet.Hek.Dern. Derg., | 2003 | Ulusal, Hakemsiz, , |