Makaleler

Makale Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1 infoSurvey of Ochratoxin A in coffee, dried grapes and grape pekmez samples in Burdur, TurkeyYURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHANJournal of Research in Veterinary Medicine2019Uluslararası, Hakemli, Elektronik, CAB Abstract, COSMOS IF, EBSCOhost, OpenAIRE, ResearchBib, Sindex, Google Scholar, TR Dizin, TÜRKİYE ATIF DİZİNİ
2 infoDetection of Ochratoxin A In Bulk Tank MilkKEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,TUTUN HİDAYET,DEMİRTAŞ AHU,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİKocatepe Veterinary Journal2018Ulusal, Hakemli, Elektronik, CAB Abstract, CiteFactor, TR Dizin
3 infoMicrobiological changes throughout ripening of Keş cheeseKIRDAR SEVAL SEVGİ,YURDAKUL ÖZEN,KALİT Samir,TUDOR KALİT MilnaJournal of Central European Agriculture2018Uluslararası, Hakemli, Elektronik, ESCI: Emerging Sources Citation Index
4 infoDetection of Pathogen Candida spp. Isolated from ButterYURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHANMehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi2018Uluslararası, Hakemli, Elektronik, DOAJ, SciLit, Science Library Index, SOBIAD, Türkiye Atıf Dizini, ResearchBib
5 infoGıda Endüstrisinde FermentasyonYURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHUTürkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi2017Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
6 infoEtsiz Çiğ Köftelerde Patojen Candida spp. Varlığının BelirlenmesiYURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHANEtlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi2017Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, ULAKBİM Yaşam Bilimleri ve TR Dizin
7A Survey on the Microbiological and Chemical Characteristics of Akçakatık Cheese in West Mediterranean RegionKIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,YURDAKUL ÖZEN,OCAK ELVANEuropean International Journal of Science and Technology2017Uluslararası, Hakemli, Basılı, Food
8 infoFew heavy metal levels in certain tissues of cattle in Burdur of TurkeyKOCASARI FATMA,YURDAKUL ÖZEN,KART ASIM,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN,BAYEZİT MURATIndian Journal of Animal Research2017Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
9Few heavy metal levels in certain tissues of cattle in Burdur of TurkeyKOCASARI FATMA,YURDAKUL ÖZEN,KART ASIM,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN,BAYEZİT MURATINDIAN JOURNAL OF ANIMAL RESEARCH2017Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded
10A Survey on the Microbiological and Chemical Characteristics of Akçakatık Cheese in the West Mediterranean RegionKIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,YURDAKUL ÖZEN,OCAK ELVANEuropean International Journal of Science and Technology2017Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded
11Survival of Escherichia coli O157:H7 during processing and ripening period of Keş CheeseYURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KASIMOĞLU DOĞRU AYLİN,KEYVAN ERHANBenha Veterinary Medical Journal2017Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Endekste taranmıyor
12 infoGıda Endüstrisinde FermentasyonYURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHUTürkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergsi2017Ulusal, Hakemsiz, Elektronik,
13Kuş Gribi ve İnsan Sağlığı Üzerine EtkileriKEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZENLalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi2016Uluslararası, Hakemli, Basılı, ULAKBİM
14Burdur Halk Pazarlarından Toplanan Beyaz Peynirlerde Patojen Candida spp Varlığının BelirlenmesiYURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,ERSOY TUĞBAEtlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi2016Uluslararası, Hakemli, Basılı, ULAKBİM, Türkiye Atıf Dizini
15Do consumption of Kargi Tulum cheese meet dailyrnrequirements for minerals and trace elementsKIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,GÜN İLHAN,OCAK ELVAN,YURDAKUL ÖZENMljekarstvo2015Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
16Spinal Cord Tissue Detection on The Joints of Beef Carcass in a Private Abattoir in Southern TurkeyKale, Kurşun, Kale, Pehlivanoğlu, Hasırcıoğlu, YavruActa Alimentaria,2012Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
17Microflora and Pathogen Bacteria in Traditional Anatolian Canak Pan CheeseKırdar, KurşunJ. Anim. Vet. Adv.,2011Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
18Microbiological quality of white pickled cheese produced in small plants in Burdur TurkeyKurşun, Kırdar, Keyvan, GünerJ. F.A.E.,2011Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
19Prevalence of Bacillus cereus in Rabbit Meat Consumed in Burdur Turkey Its Enterotoxin Producing Ability and Antibiotic SusceptibilityKurşun, Güner, ÖzmenKafkas Univ. Vet. Fak. Derg.,2011Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
20Aflatoxin in Spices Marketed in The West Mediterrenian Region of TurkeyKurşun, MutluJ. Anim. Vet. Adv.,2010Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
21Determination of aflatoxin M1 levels and antibiotic residues an the traditional Turkish desserts and Ice Creams Consumed in Burdur City CenterMutlu, Kurşun, Kasımoğlu, DukelJ. Anim. Vet. Adv.,2010Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded
22Detection of Spinal Cord Tissues as Bovine Spongioform Encephalopathy Specified Risk Material BSE SRM in Beef Carcasses During Splitting in Turkish AbattoirsKale, Kurşun, Akcan Kale, Pehlivanoğlu, Güner, Başkaya, Doğruer, OztürkJ. of Food Safety2009Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
23A study on microbiological quality of rabbit meatKurşun, Taşcı, Kale, Başkaya, PehlivanoğluIndian Vet. J.,2009Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
24A Perspective on the Potential Health Risks of Dioxin in Human FoodYURDAKUL ÖZENUludağ Univ. J. Fac. Vet. Med.,2009Ulusal, Hakemli, , Türk Eğitim İndeksi
25Effects of Heavy Metals Residues on Human HealthMor, Kurşun, ErdoğanUludağ Univ. J. Fac. Vet. Med.,2009Ulusal, Hakemli, , Türk Eğitim İndeksi
26Anisakis in Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Yönünden ÖnemiKurşun, ErolBornova Vet. Kont. Araşt. Enst. Derg.,2007Ulusal, Hakemli, , Yaşam bilimleri İndeks Alanı
27Et ve Et Ürünlerinde BSE Risk Materyali Var MıdırKale, Akcan Kale, Kurşun, Atasever, BaşkayaAtatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi2007Ulusal, Hakemli, , Yaşam Bilimleri Veri Tabanı
28Cadmium and Lead in Livestock Feed and Cattle Manure from Four Agricultural Areas of Bursa TurkeyCerit, Mor, Kurşun, AvanusFresen Environ Bull2007Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
29Detection of Central Nervous System Tissues as Bovine Spongioform Encephalopathy specified Risk Material in Processed and Raw Meat Products in TurkeyKale, Kurşun, PehlivanoğluJ. of Food Safety2007Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
30Bovine tuberculosis in Burdur southern TurkeyÖzmen, Kurşun, ÖzçelikMeat International,2006Uluslararası, Hakemli, , Endekste taranmıyor
31Kurban Bayramında HatırlanacaklarKurşun, KaleİnfoVet2006Ulusal, Hakemli, , Endekste taranmıyor
32Bovine tuberculosis in Burdur southern Turkey epidemiological pathological and economic studyÖzmen, Kurşun, ÖzçelikInt. J. Tuberc. Lung Dis,,2005Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded
33Gıda İşletmelerinde Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarına Göre Gıda GüvenliğiKurşunAkademik Gıda Derg.,2004Ulusal, Hakemli, , Endekste taranmıyor
34Gen Muhafaza Projesi Kapsamında Koruma Altına Alınan Yerli Kara İneklerin Süt Miktar ve BileşimleriSarımehmetoğlu, Topal, KurşunVet.Hek.Dern. Derg.,2003Ulusal, Hakemsiz, ,