1 | info | Importance of Pseudomonas aeruginosa in Food Safety and Public Health | TUTUN SONER, YURDAKUL ÖZEN | Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology | 2023 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, Alan endeksleri (Directory of Open Access Journals (DOAJ), National Library of Australia (TROVE), WorldCat libraries(WorldCat), Ingenta (Ingenta ), World Agricultural Economics and Rural Sociology Abstracts (CABI ), Google (Scholar ), Crossref (Journals), Sobiad Citation Index, SciMatic (SciMatic), The Food and Agriculture Organization (AGRIS), Idealonline Index, Scilit (SCILIT),) |
2 | info | ENKAPSÜLASYON VE GIDA TEKNOLOJİSİNDE KULLANIMI (ENCAPSULATION AND ITS USE IN FOOD TECHNOLOGY) | TUTUN SONER, YURDAKUL ÖZEN | Veterinary Pharmacology and Toxicology Association | 2022 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
3 | info | Total phenolic content, antiradical, antimicrobial and antibiofilm properties of grape and apple vinegar | KAHRAMAN HATİCE AHU, TUTUN HİDAYET, KAYA MUHAMMET MÜKERREM, TUTUN SONER, USLUER Melike Sultan, RUGJİ Jerina, YURDAKUL ÖZEN | Journal of Advances in VetBio Science and Techniques | 2021 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, CABI, CiteFactor, ULAKBİM |
4 | info | Effects of various chemical decontaminants on Salmonella Typhimurium survival in chicken carcasses | Ağırdemir Okan,YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,ŞEN ERDİ | Food Science and Technology | 2021 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
5 | info | Total phenolic content, antiradical, antimicrobial and antibiofilm properties of grape and apple vinegar | KAHRAMAN HATİCE AHU, TUTUN HİDAYET, MUHAMMET MÜKERREM KAYA, TUTUN SONER, MELİKE SULTAN USLUER, JERİNA RUGJİ, YURDAKUL ÖZEN | Journal of Advances in VetBio Science and Techniques | 2021 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, CAB Abstracts, Index Copernicus |
6 | info | Identification of methicillin-resistant Staphylococcus aureus in bulk tank milk | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,DEMİRTAŞ AHU,YALÇIN HALİL,BİLGEN NÜKET | FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
7 | info | Decontamination of Salmonella Typhimurium with chitosan and lactic acid on broiler carcasses | KAPLAN Zeynep,YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,ŞEN ERDİ | Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
8 | info | Identification of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus in Bulk Tank Milk | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,DEMİRTAŞ AHU,YALÇIN HALİL,BİLGEN NÜKET | Food Science and Technology | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
9 | info | Staphylococcal Enterotoxins and Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Raw Milk: A Screening Study | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,ŞEN ERDİ | Kocatepe Veterinary Journal | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
10 | info | Identification of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus in Bulk Tank Milk | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,DEMİRTAŞ AHU,YALÇIN HALİL,BİLGEN NÜKET | Food Science and Technology | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
11 | info | Survey of Ochratoxin A in coffee, dried grapes and grape pekmez samples in Burdur, Turkey | YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN | Journal of Research in Veterinary Medicine | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, CAB Abstract, COSMOS IF, EBSCOhost, OpenAIRE, ResearchBib, Sindex, Google Scholar, TR Dizin, TÜRKİYE ATIF DİZİNİ |
12 | info | Detection of Ochratoxin A In Bulk Tank Milk | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,TUTUN HİDAYET,DEMİRTAŞ AHU,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Kocatepe Veterinary Journal | 2018 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, CAB Abstract, CiteFactor, TR Dizin |
13 | info | Detection of Pathogen Candida spp. Isolated from Butter | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, DOAJ, SciLit, Science Library Index, SOBIAD, Türkiye Atıf Dizini, ResearchBib |
14 | info | Viral Gıda Enfeksiyonlarında Korunma ve Kontrol | KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ,YURDAKUL ÖZEN | Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi | 2018 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
15 | info | Microbiological changes throughout ripening of Keş cheese | KIRDAR SEVAL SEVGİ,YURDAKUL ÖZEN,KALİT Samir,TUDOR KALİT Milna | Journal of Central European Agriculture | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, ESCI |
16 | info | Detection of ochratoxin A in bulk tank milk | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,TUTUN HİDAYET,DEMİRTAŞ AHU,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Kocatepe Veterinary Journal | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, CAB Abstract, Crosref, Journal Index, Academic Index, Turkey Citation Index, Index Copernicus, SIS (ScientificIndexing Services), Google Scholar |
17 | info | Viral Gıda Enfeksiyonlarında Korunma ve Kontrol | KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ,YURDAKUL ÖZEN | Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology Special Topics | 2018 | Ulusal, Hakemsiz, Elektronik, Endekste taranmıyor |
18 | info | Detection of Ochratoxin A In Bulk Tank Milk | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,TUTUN HİDAYET,DEMİRTAŞ AHU,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Kocatepe Veterinary Journal | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, ULAKBİM TR DİZİN, CAB Abstracts, Index Copernicus |
19 | info | Detection of Ochratoxin A In Bulk Tank Milk | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,TUTUN HİDAYET,DEMİRTAŞ AHU,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Kocatepe Veterinary Journal | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
20 | info | Gıda Endüstrisinde Fermentasyon | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU | Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi | 2017 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
21 | | A Survey on the Microbiological and Chemical Characteristics of Akçakatık Cheese in West Mediterranean Region | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,YURDAKUL ÖZEN,OCAK ELVAN | European International Journal of Science and Technology | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, Food |
22 | info | Few heavy metal levels in certain tissues of cattle in Burdur of Turkey | KOCASARI FATMA,YURDAKUL ÖZEN,KART ASIM,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN,BAYEZİT MURAT | Indian Journal of Animal Research | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
23 | | Few heavy metal levels in certain tissues of cattle in Burdur of Turkey | KOCASARI FATMA,YURDAKUL ÖZEN,KART ASIM,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN,BAYEZİT MURAT | INDIAN JOURNAL OF ANIMAL RESEARCH | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
24 | | A Survey on the Microbiological and Chemical Characteristics of Akçakatık Cheese in the West Mediterranean Region | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,YURDAKUL ÖZEN,OCAK ELVAN | European International Journal of Science and Technology | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
25 | | . A survey on the microbiological and chemical characteristics of Akçakatık cheese in the west Mediterranean region. | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,YURDAKUL ÖZEN,OCAK ELVAN | European International Journal of Science and Technology | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, Journal Seek, CSA, Crossref, Scribd |
26 | | A survey on the microbiological and chemical characteristics of Akçakatık cheese in the west Mediterranean region | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,YURDAKUL ÖZEN,OCAK ELVAN | European International Journal of Science and Technology | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, Journal Seek, Crossref, CSA |
27 | info | Etsiz Çiğ Köftelerde Patojen Candida spp. Varlığının Belirlenmesi | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi | 2017 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, ULAKBİM Yaşam Bilimleri ve TR Dizin |
28 | info | Gıda Endüstrisinde Fermentasyon | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU | Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergsi | 2017 | Ulusal, Hakemsiz, Elektronik, |
29 | | Survival of Escherichia coli O157:H7 during processing and ripening period of Keş Cheese | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KASIMOĞLU DOĞRU AYLİN,KEYVAN ERHAN | Benha Veterinary Medical Journal | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Endekste taranmıyor |
30 | info | A survey on the microbiological and chemical characteristics of Akçakatık cheese in the west mediterranean region | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,YURDAKUL ÖZEN,OCAK ELVAN | European International Journal of Science and Technology | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Journal seek, cross ref |
31 | info | Few heavy metal levels in certain tissues of cattle in Burdur of Turkey | KOCASARI FATMA,YURDAKUL ÖZEN,KART ASIM,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN,BAYEZİT MURAT | Indian Journal of Animal Research | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
32 | info | Kuş Gribi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN | Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi | 2016 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, ULAKBİM |
33 | | Kuş Gribi ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN | Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi | 2016 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, ULAKBİM |
34 | | Burdur Halk Pazarlarından Toplanan Beyaz Peynirlerde Patojen Candida spp Varlığının Belirlenmesi | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,ERSOY TUĞBA | Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi | 2016 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, ULAKBİM, Türkiye Atıf Dizini |
35 | | Burdur Halk Pazarlarından Toplanan Beyaz Peynirlerde Patojen Candida spp Varlığının Belirlenmesi | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,Ersoy Tuğba | Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi | 2016 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, ULAKBİM, Türkiye Atıf Dizini |
36 | | Do consumption of Kargi Tulum cheese meet dailyrnrequirements for minerals and trace elements | KIRDAR SEVAL SEVGİ,KÖSE ŞENOL,GÜN İLHAN,OCAK ELVAN,YURDAKUL ÖZEN | Mljekarstvo | 2015 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
37 | info | Çeşitli Gıdalarda Okratoksin A Varlığı | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN | MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİSAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİS | 2015 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, Endekste taranmıyor |
38 | | Tavşan Eti ve Faydaları | YURDAKUL ÖZEN,YALÇIN HALİL | Dergi Ayrıntı-Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi | 2015 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
39 | | Keçi Etinin Özellikleri ve Faydaları | YURDAKUL ÖZEN,YALÇIN HALİL | Dergi Ayrıntı- Göller Bölgesi Ekonomi ve Kültür Dergisi | 2014 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
40 | | Spinal Cord Tissue Detection on The Joints of Beef Carcass in a Private Abattoir in Southern Turkey | Kale, Kurşun, Kale, Pehlivanoğlu, Hasırcıoğlu, Yavru | Acta Alimentaria, | 2012 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
41 | | Microflora and Pathogen Bacteria in Traditional Anatolian Canak Pan Cheese | Kırdar, Kurşun | J. Anim. Vet. Adv., | 2011 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
42 | | Microbiological quality of white pickled cheese produced in small plants in Burdur Turkey | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN,GÜNER AHMET | Journal of Food, Agriculture Environment | 2011 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
43 | | Microbiological quality of white pickled cheese produced in small plantsin Burdur Turkey | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN,GÜNER AHMET | JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE ENVIRONMENT | 2011 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
44 | | Microflora and patogen in traditional Anatolia Canak(Pan) cheese | KIRDAR SEVAL SEVGİ,YURDAKUL ÖZEN | Journal of Animal veterinary Advance | 2011 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
45 | | Microbiological quality of white pickled cheese produced in small plants in Burdur Turkey | Kurşun, Kırdar, Keyvan, Güner | J. F.A.E., | 2011 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
46 | | Prevalence of Bacillus cereus in Rabbit Meat Consumed in Burdur Turkey Its Enterotoxin Producing Ability and Antibiotic Susceptibility | Kurşun, Güner, Özmen | Kafkas Univ. Vet. Fak. Derg., | 2011 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
47 | | Microbiological quality of white pickled cheese produced in small plants in Burdur Turkey | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN,GÜNER AHMET | Journal of Food Agriculture & Environment | 2011 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
48 | | Aflatoxin in Spices Marketed in The West Mediterrenian Region of Turkey | Kurşun, Mutlu | J. Anim. Vet. Adv., | 2010 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
49 | | Determination of aflatoxin M1 levels and antibiotic residues an the traditional Turkish desserts and Ice Creams Consumed in Burdur City Center | Mutlu, Kurşun, Kasımoğlu, Dukel | J. Anim. Vet. Adv., | 2010 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
50 | | Determination of Aflatoxin M1 Levels and Antibiotic Residues in the Traditional Turkish Desserts and Ice Creams Consumed in Burdur City Center | MUTLU GÜLMEMİŞ AYŞE GÜL,YURDAKUL ÖZEN,KASIMOĞLU DOĞRU AYLİN,DÜKEL MUZAFFER | JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES | 2010 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SSCI |
51 | | A study on microbiological quality of rabbit meat | Kurşun, Taşcı, Kale, Başkaya, Pehlivanoğlu | Indian Vet. J., | 2009 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
52 | | Detection of Spinal Cord Tissues as Bovine Spongioform Encephalopathy Specified Risk Material BSE SRM in Beef Carcasses During Splitting in Turkish Abattoirs | Kale, Kurşun, Akcan Kale, Pehlivanoğlu, Güner, Başkaya, Doğruer, Oztürk | J. of Food Safety | 2009 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
53 | | A Perspective on the Potential Health Risks of Dioxin in Human Food | YURDAKUL ÖZEN | Uludağ Univ. J. Fac. Vet. Med., | 2009 | Ulusal, Hakemli, , Türk Eğitim İndeksi |
54 | | Effects of Heavy Metals Residues on Human Health | Mor, Kurşun, Erdoğan | Uludağ Univ. J. Fac. Vet. Med., | 2009 | Ulusal, Hakemli, , Türk Eğitim İndeksi |
55 | | Anisakis in Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Yönünden Önemi | Kurşun, Erol | Bornova Vet. Kont. Araşt. Enst. Derg., | 2007 | Ulusal, Hakemli, , Yaşam bilimleri İndeks Alanı |
56 | | Et ve Et Ürünlerinde BSE Risk Materyali Var Mıdır | Kale, Akcan Kale, Kurşun, Atasever, Başkaya | Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi | 2007 | Ulusal, Hakemli, , Yaşam Bilimleri Veri Tabanı |
57 | | Cadmium and Lead in Livestock Feed and Cattle Manure from Four Agricultural Areas of Bursa Turkey | Cerit, Mor, Kurşun, Avanus | Fresen Environ Bull | 2007 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
58 | | Detection of Central Nervous System Tissues as Bovine Spongioform Encephalopathy specified Risk Material in Processed and Raw Meat Products in Turkey | Kale, Kurşun, Pehlivanoğlu | J. of Food Safety | 2007 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
59 | | Bovine tuberculosis in Burdur southern Turkey | Özmen, Kurşun, Özçelik | Meat International, | 2006 | Uluslararası, Hakemli, , Endekste taranmıyor |
60 | | Kurban Bayramında Hatırlanacaklar | Kurşun, Kale | İnfoVet | 2006 | Ulusal, Hakemli, , Endekste taranmıyor |
61 | | Et ve Et Ürünlerinde BSE Risk Materyali Var mıdır | KALE MEHMET,AKCAN KALE SELCAN,YURDAKUL ÖZEN,RUHTAN BAŞKAYA,ATASEVER MUSTAFA | Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi | 2006 | Ulusal, Hakemli, Basılı, CAB Abstract, ULAKBİM-TUBİTAK Yaşam Bilimleri, CABI full text, Google Scholar ve Türkiye Atıf Dizini |
62 | | Bovine tuberculosis in Burdur southern Turkey epidemiological pathological and economic study | Özmen, Kurşun, Özçelik | Int. J. Tuberc. Lung Dis,, | 2005 | Uluslararası, Hakemli, , SCI-Expanded |
63 | | Gıda İşletmelerinde Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarına Göre Gıda Güvenliği | Kurşun | Akademik Gıda Derg., | 2004 | Ulusal, Hakemli, , Endekste taranmıyor |
64 | | Gen Muhafaza Projesi Kapsamında Koruma Altına Alınan Yerli Kara İneklerin Süt Miktar ve Bileşimleri | Sarımehmetoğlu, Topal, Kurşun | Vet.Hek.Dern. Derg., | 2003 | Ulusal, Hakemsiz, , |