| 1 | Pragmatic Approaches to Science and Engineering Studies | EVOLUTION OF MICROFLORA AND COMPOSITION CHANGES IN KARGİ TULUM PDO CHEESE RIPENED IN ANIMAL SKIN SACK | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN, YURDAKUL ÖZEN, ŞİMŞEK BEDİA | SRA Academic Publishing Press | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) | 
| 2 | Pragmatic Approaches to Science and Engineering Studies | EVOLUTION OF MICROFLORA AND COMPOSITION CHANGES IN KARGİ  TULUM PDO CHEESE RIPENED IN ANIMAL SKIN SACK | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN, YURDAKUL ÖZEN, ŞİMŞEK BEDİA | Strategic Researches  Academy | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) | 
| 3 | Pragmatic Approaches to Science and Engineering Studies | Evolution of Microflora and composition changes in Kargi Tulum PDO cheese ripened in animal skin sackn | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN, YURDAKUL ÖZEN, ŞİMŞEK BEDİA | SRA Strategic Researchers Academy | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) | 
| 4 | Süt ve Süt Ürünleri | Süt Üretimi:Süt Bileşimini Etkileyen Faktörler | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) | 
| 5 | Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar | Gıda Kaynaklı Nematodlar | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2018 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |