1 | Süt toplama tanklarında okratoksin A varlığının belirlenmesi | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,TUTUN HİDAYET,DEMİRTAŞ AHU,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | 1st International Health Sciences and Life Congress | 30.04.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
2 | Süt toplama tanklarında mevsimsel Tmab ve Staphylococcus spp. varlığının belirlenmesi | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KAHRAMAN HATİCE AHU,DEMİRTAŞ AHU,ŞEN ERDİ | 1st International Health Sciences and Life Congress | 30.04.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
3 | Detection Of Staphylococcal Enterotoxins In Bulk Milk Tanks By Elısa | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,DEMİRTAŞ AHU,TUTUN HİDAYET,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | 10th Balkan Congress Of Microbiology | 18.11.2017 | Özet bildiri, Basılı, Sofya |
4 | Detection of Staphylococcal Enterotoxins in Bulk Milk Tanks by ELISA | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,DEMİRTAŞ AHU,TUTUN HİDAYET,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | 10th Balkan Congress of Microbiology/ Microbiologia Balkanica 2017 | 18.11.2017 | Özet bildiri, Basılı, Sofya |
5 | Esansiyel Yağlar Ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı. | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KAHRAMAN HATİCE AHU,Türkoğlu Çağla | Uluslararası V. KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu | 28.10.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
6 | Detection of Pathogen Candida spp in Cig Kofte – A Turkish Traditional Meatless Raw Meatball | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | 4th International VETIstanbul Group Congress | 13.05.2017 | Özet bildiri, Elektronik, |
7 | Occurrence Of Pathogen Candida Spp. Isolated From Butter | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | 4th International VETIstanbul Group Congress | 13.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
8 | Prevalence of Bacillus cereus in Bulk Milk Tanks | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,MUTLU GÜLMEMİŞ AYŞE GÜL,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN | Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi "Sektörle İşbirliği" | 13.11.2016 | Özet bildiri, Basılı, |
9 | SURVIVAL OF Escherichia coli O157 H7 DURING PROCESSING AND RIPENING PERIOD OF KEŞ CHEESE | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KASIMOĞLU DOĞRU AYLİN,KEYVAN ERHAN | Days of Veterinary Medicine | 24.09.2016 | Özet bildiri, Basılı, |
10 | Farklı Tür Sütlerden Üretilen Kargı Tulum Peynirlerinin Olgunlaşma Sürecinde Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi | Gün, Kırdar, Kurşun Yurdakul | Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay | | Tam metin bildiri, , |
11 | Batı Akdeniz Bölgesinde Satışa Sunulan Baharatlarda Aflatoksin Seviyesi | Kurşun, Mutlu | 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya | | Tam metin bildiri, , |
12 | Bazı et ürünlerinde soya varlığının PCR ve ELISA ile tesbiti ve kantitasyonu | Mutlu, Kurşun | 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya | | Tam metin bildiri, , |
13 | Burdur Şehir Merkezinde Üretilen Geleneksel Türk Tatlıları ve Dondurmalarında Aflatoksin M1 Seviyeleri ve Antibiyotik Kalıntılarının Belirlenmesi | Mutlu, Kurşun, Kasımoğlu, Dükel | Batı Akdeniz Doğa Bilimleri Sempozyumu, Burdur | | Tam metin bildiri, , |
14 | Burdur Şiş inde E coli 0157 H7 varlığının Belirlenmesi | Kurşun, Kırdar, Keyvan | II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van | | Poster, , |
15 | Akdeniz Bölgesindeki Bazı Geleneksel Peynirlerde Brucella spp Saptanması | Kurşun, Kırdar, Keyvan | II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van | | Poster, , |
16 | Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri | Kırdar, Kurşun, Özrenk | II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van | | Tam metin bildiri, , |
17 | Keş peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri | Kırdar, Kurşun, Özrenk | II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van | | Tam metin bildiri, , |
18 | Burdur da üretilen Keş peynirinin Olgunlaşma Süresince Mikroflora Özelliklerinin Belirlenmesi | Kırdar, Kurşun, Kale | Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli | | Tam metin bildiri, , |
19 | Keş Peynirinde Salmonella spp Varlığı | Kurşun, Kırdar | Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli | | Poster, , |
20 | Burdur Yöresinde Üretilen Süt ve Silajlarda Listeria Türlerinin Araştırılması | Taşcı, Türütoğlu, Kurşun, Öğütcü | 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa | | Tam metin bildiri, , |
21 | Türkiye de Gıda Güvenliğinde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri | Kırdar, Kurşun | 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa | | Tam metin bildiri, , |
22 | Bacillus cereus in Rabbit Meat | Kurşun, Güner, Özmen | 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa | | Tam metin bildiri, , |
23 | Presence of Listeria monocytogenes in Keş Cheese | Kurşun, Kırdar, Kasımoğlu, Keyvan | 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa | | Tam metin bildiri, , |
24 | Gıdalar ve Biyoterörizm | Kale, Akcan Kale, Kurşun | Türkiye 10. Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum | | Tam metin bildiri, , |
25 | Et ve Et Ürünlerinde BSE Risk Materyali Var Mıdır | Kale, Akcan Kale, Kurşun, Atasever, Başkaya | Türkiye 10. Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum | | Tam metin bildiri, , |
26 | Anisakis in Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Yönünden Önemi | Kurşun, Erol | Türkiye 10. Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum | | Tam metin bildiri, , |
27 | Burdur da tüketime sunulan beyaz salamura peynirlerinin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi | Kurşun, Kırdar, Kale, Güner | Türkiye 10. Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum | | Tam metin bildiri, , |
28 | ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi | Kırdar, Kurşun | Türkiye 10. Gıda Kongresi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum | | Tam metin bildiri, , |
29 | Detection of Central Nervous System Tissues as Bovine Spongioform Encephalopathy specified Risk Material in Processed and Raw Meat Products in Turkey | Kale, Kurşun, Pehlivanoğlu | 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, 18-20 Eylül, 2006. | | Tam metin bildiri, , |
30 | Gıdalarda Bulunan Dioksinlerin Potansiyel Sağlık Riskleri | Kurşun, Mor | 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul | | Tam metin bildiri, , |
31 | Tavşan Etlerinde Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma | Kurşun, Taşcı, Akcan Kale, Başkaya, Pehlivanoğlu | 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul | | Tam metin bildiri, , |
32 | Ankara da ki Değişik Su Kaynakları ile Kasaplık Sığır ve Koyun Dışkılarında Cryptosporidium spp Ookistkerinin Varlığı | Kurşun, Erol | I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara | | Tam metin bildiri, , |
33 | Bioterorizm de Clostridium botulinum | Kurşun | NBC Teknolojik Gelişmeler ve NBC Savunma Sistemleri Sempozyumu, İstanbul | | Tam metin bildiri, , |
34 | Gıdalarda Bulunan Patojen Candida spp İzolasyonunda Kullanılan Selektif Besi Yerlerinin Karşılaştırılması | YURDAKUL ÖZEN | VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van, | | Poster, , |
35 | Türkiye deki Peynirlerde Candida albicans Varlığı | Kurşun, Akcan Kale, Kırdar | VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van, | | Özet bildiri, , |
36 | İnsan Sağlığı Üzerine Hayvansal İlaç Kalıntılarının Etkileri | Mor, Şahindokuyucu, Kurşun | Türk Farmakoloji Derneği, 18. Ulusal Farmakoloji Kongresi, İzmir, | | Poster, , |
37 | Effects of Heavy Metals Residues on Human Health | Mor, Kurşun | Advances in Molecular Medicine, p.407, 1 April, İstanbul, | | Poster, , |
38 | Determination of some quality properties of Akçakatık cheese | Kırdar, Kurşun, Özrenk, Gürsoy | Proceedings of The 1 st International Symposium on "Traditional Foods From Adriatic to Caucasus" Tekirdağ | | Tam metin bildiri, , |
39 | Detection of Spinal Cord Tissues as Bovine Spongioform Encephalopathy Specified Risk Material BSE SRM in Beef Carcasses During Splitting in Turkey | Kale, Kurşun, Akcan Kale, Pehlivanoglu, Guner, Baskaya, Dogruer, Ozturk, | XVI. Congress of the Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants (FeMeDPrum), Zadar-Croatia, | | Tam metin bildiri, , |
40 | Spinal Cord Tissue Detection in Comminuted Beef in a Private Abattoir in Southern Turkey | Kale, Kurşun, Akcan Kale, Pehlivanoğlu, Hasırcıoğlu, Yavru | XVI. Congress of the Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants (FeMeDPrum), Zadar-Croatia,p. 383-388, 22-26 April, 2008. | | Tam metin bildiri, , |
41 | Perspective on the Potential Health Risks of Dioxin in Human Food | Kurşun, Mor | The Third Mediterranean Emergency Medicine Congress Nice acropolis, France, 1-5 September, 2005. | | Poster, , |
42 | Bovine tuberculosis in Burdur southern Turkey epidemiological pathological and economic study | Özmen, Kurşun, Özçelik | Meeting of the European Society of Veterinary Pathology, Naples, p.158, 7/10 September, Italy, 2005. | | Poster, , |
43 | TRİŞİNELLOZİSİN HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ,BAYTAROĞLU ALİ REMZİ | st International Health Sciences and Life Congress | | Tam metin bildiri, , |