Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1Ekmek ve Hamur ÜretimiLisans82023-2024
2Osmanlı MutfağıLisans82023-2024
3OSD. Mutfakta güzel sanatlar- dekoratif sebze ve meyve oymacılığıLisans22023-2024
4EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİLisans162022-2023
5SEKTÖREL UYGULAMALAR ILisans162022-2023
6OSD MUTFAKTA GÜZEL SANATLAR, DEKORATİF SEBZE OYMACILIĞILisans22022-2023
7PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİLisans82022-2023
8MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYONLisans62022-2023
9GASTRONOMİ TARİHİLisans62022-2023
10EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİLisans82021-2022
11SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1Lisans82021-2022
12UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR 1Önlisans42021-2022
13SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1Önlisans42021-2022
14OSD MUTFAKTA GÜZEL SANATLAR, DEKORATİF SEBZE OYMACILIĞILisans42021-2022
15PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİLisans162021-2022
16MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYONLisans122021-2022
17ZİYAFET VE ETKİNLİK YÖNETİMİLisans22021-2022
18SEKTÖREL UYGULAMALAR IILisans162020-2021
19TURİZM MEVZUATILisans22020-2021
20BAHARAT BİLİMİLisans62020-2021
21EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİLisans162020-2021
22GASTRONOMİ BİLİMİNE GİRİŞLisans32020-2021
23ZİYAFET VE ETKİNLİK YÖNETİMİLisans42020-2021
24UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR 1Önlisans42020-2021
25SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1Önlisans42020-2021
26MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYONLisans32020-2021
27PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİLisans162020-2021
28YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE, YÖNETİM VE ORGANİZASYONÖnlisans22020-2021
29UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR IIÖnlisans42020-2021
30EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİLisans202019-2020
31PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİÖnlisans42019-2020
32SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 2Önlisans42019-2020
33İŞ YERİ UYGULAMASILisans162019-2020
34İŞ YERİ EĞİTİMİLisans42019-2020
35MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYONLisans32019-2020
36HİZMET KALİTESİ YÖNETİMİLisans22019-2020
37PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİLisans162019-2020
38SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1Lisans202019-2020