Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1OSD. Mutfakta güzel sanatlar- dekoratif sebze ve meyve oymacılığıLisans22023-2024
2Osmanlı MutfağıLisans82023-2024
3Ekmek ve Hamur ÜretimiLisans82023-2024
4GASTRONOMİ TARİHİLisans62022-2023
5MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYONLisans62022-2023
6PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİLisans82022-2023
7OSD MUTFAKTA GÜZEL SANATLAR, DEKORATİF SEBZE OYMACILIĞILisans22022-2023
8SEKTÖREL UYGULAMALAR ILisans162022-2023
9EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİLisans162022-2023
10ZİYAFET VE ETKİNLİK YÖNETİMİLisans22021-2022
11MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYONLisans122021-2022
12PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİLisans162021-2022
13OSD MUTFAKTA GÜZEL SANATLAR, DEKORATİF SEBZE OYMACILIĞILisans42021-2022
14SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1Önlisans42021-2022
15UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR 1Önlisans42021-2022
16SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1Lisans82021-2022
17EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİLisans82021-2022
18SEKTÖREL UYGULAMALAR IILisans162020-2021
19UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR IIÖnlisans42020-2021
20YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE, YÖNETİM VE ORGANİZASYONÖnlisans22020-2021
21PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİLisans162020-2021
22MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYONLisans32020-2021
23SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1Önlisans42020-2021
24UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR 1Önlisans42020-2021
25ZİYAFET VE ETKİNLİK YÖNETİMİLisans42020-2021
26TURİZM MEVZUATILisans22020-2021
27BAHARAT BİLİMİLisans62020-2021
28EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİLisans162020-2021
29GASTRONOMİ BİLİMİNE GİRİŞLisans32020-2021
30PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİÖnlisans42019-2020
31SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 2Önlisans42019-2020
32İŞ YERİ UYGULAMASILisans162019-2020
33İŞ YERİ EĞİTİMİLisans42019-2020
34MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYONLisans32019-2020
35HİZMET KALİTESİ YÖNETİMİLisans22019-2020
36PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİLisans162019-2020
37SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1Lisans202019-2020
38EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİLisans202019-2020