1 | Ekmek ve Hamur Üretimi | Lisans | 8 | 2023-2024 | |
2 | Osmanlı Mutfağı | Lisans | 8 | 2023-2024 | |
3 | OSD. Mutfakta güzel sanatlar- dekoratif sebze ve meyve oymacılığı | Lisans | 2 | 2023-2024 | |
4 | EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİ | Lisans | 16 | 2022-2023 | |
5 | SEKTÖREL UYGULAMALAR I | Lisans | 16 | 2022-2023 | |
6 | OSD MUTFAKTA GÜZEL SANATLAR, DEKORATİF SEBZE OYMACILIĞI | Lisans | 2 | 2022-2023 | |
7 | PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİ | Lisans | 8 | 2022-2023 | |
8 | MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYON | Lisans | 6 | 2022-2023 | |
9 | GASTRONOMİ TARİHİ | Lisans | 6 | 2022-2023 | |
10 | EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİ | Lisans | 8 | 2021-2022 | |
11 | SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1 | Lisans | 8 | 2021-2022 | |
12 | UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR 1 | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
13 | SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1 | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
14 | OSD MUTFAKTA GÜZEL SANATLAR, DEKORATİF SEBZE OYMACILIĞI | Lisans | 4 | 2021-2022 | |
15 | PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİ | Lisans | 16 | 2021-2022 | |
16 | MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYON | Lisans | 12 | 2021-2022 | |
17 | ZİYAFET VE ETKİNLİK YÖNETİMİ | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
18 | SEKTÖREL UYGULAMALAR II | Lisans | 16 | 2020-2021 | |
19 | TURİZM MEVZUATI | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
20 | BAHARAT BİLİMİ | Lisans | 6 | 2020-2021 | |
21 | EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİ | Lisans | 16 | 2020-2021 | |
22 | GASTRONOMİ BİLİMİNE GİRİŞ | Lisans | 3 | 2020-2021 | |
23 | ZİYAFET VE ETKİNLİK YÖNETİMİ | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
24 | UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR 1 | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
25 | SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1 | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
26 | MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYON | Lisans | 3 | 2020-2021 | |
27 | PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİ | Lisans | 16 | 2020-2021 | |
28 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE, YÖNETİM VE ORGANİZASYON | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
29 | UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR II | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
30 | EKMEK VE HAMUR ÜRETİMİ | Lisans | 20 | 2019-2020 | |
31 | PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİ | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
32 | SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 2 | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
33 | İŞ YERİ UYGULAMASI | Lisans | 16 | 2019-2020 | |
34 | İŞ YERİ EĞİTİMİ | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
35 | MUTFAK HİJYENİ VE SANİTASYON | Lisans | 3 | 2019-2020 | |
36 | HİZMET KALİTESİ YÖNETİMİ | Lisans | 2 | 2019-2020 | |
37 | PASTACILIK VE ÇİKOLATA ÜRETİMİ | Lisans | 16 | 2019-2020 | |
38 | SOĞUK MUTFAK VE MEZECİLİK 1 | Lisans | 20 | 2019-2020 | |