1 | Antalya'daki lüks restoranların menülerinde yöresel çorbalara yer verme düzeyi ve nedenleri | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı | 2024 | Devam Ediyor |
2 | Beş yıldızlı her şey dahil otel işletmelerinde etnik restoran hizmetlerinin tüketiciler tarafından rekreaktif faaliyet olarak algılanma düzeyi ve genel tatmin üzerine etkisi: Antalya ili örneği | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | 2023 | Tamamlandı |
3 | İşkolikliğin çalışan mutluluğu üzerine etkisi ve iş stresinin aracılık rolü: Göller Bölgesi 4 ve 5 yıldızlı oteller üzerine bir araştırma | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | 2022 | Tamamlandı |
4 | Alkollü içeceklerde marka sadakatinin restoran tercihi üzerine etkisi: Antalya Kaleiçi örneği | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı | 2021 | Tamamlandı |
5 | Özel markalı süt ürünlerinde tetra pak ürün ambalajının tüketici tutumlarına etkisi: Burdur ili örneği | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |
6 | Karmaşık satın almalarda referans grubu etkisi: Antalya ili otomobil sahipleri üzerine bir inceleme | Yüksek Lisans | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme Ana Bilim Dalı | 2014 | Tamamlandı |