Yönetilen Tezler

(Sadece YÖK Tez Merkezi Kaynaklı Tezler Listelenmektedir.)

Tez Adi Türü Üniversite/Enstitü/Anabilimdalı Yılı Durumu
1Antalya'daki lüks restoranların menülerinde yöresel çorbalara yer verme düzeyi ve nedenleriYüksek LisansBurdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı2024Devam Ediyor
2Beş yıldızlı her şey dahil otel işletmelerinde etnik restoran hizmetlerinin tüketiciler tarafından rekreaktif faaliyet olarak algılanma düzeyi ve genel tatmin üzerine etkisi: Antalya ili örneğiYüksek LisansBurdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı2023Tamamlandı
3İşkolikliğin çalışan mutluluğu üzerine etkisi ve iş stresinin aracılık rolü: Göller Bölgesi 4 ve 5 yıldızlı oteller üzerine bir araştırmaYüksek LisansBurdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı2022Tamamlandı
4Alkollü içeceklerde marka sadakatinin restoran tercihi üzerine etkisi: Antalya Kaleiçi örneğiYüksek LisansBurdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı2021Tamamlandı
5Özel markalı süt ürünlerinde tetra pak ürün ambalajının tüketici tutumlarına etkisi: Burdur ili örneğiYüksek LisansBurdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme Ana Bilim Dalı2019Tamamlandı
6Karmaşık satın almalarda referans grubu etkisi: Antalya ili otomobil sahipleri üzerine bir incelemeYüksek LisansMehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / İşletme Ana Bilim Dalı2014Tamamlandı