1 | | Üniversite Öğrencilerinin Sürdürülebilir Turizme Yönelik Tutumları: Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Örneği | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR,ONGUN UTKU | Türk Turizm Araştırmaları Dergisi | 2020 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
2 | info | Sakin Şehir, İnanç ve Kırsal Turizm Üçgeni: Yalvaç İlçesi’nin Turizm Potansiyeline Yönelik SWOT Analizi | KİLİNÇ OLCAY,ONGUN UTKU,KİLİNÇ UĞUR | Süleyman Demirel Üniversitesi İiktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dergisi | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Art Index, Art Research, EBSCO |
3 | info | Ağlasun İlçesinin Gastronomi Turizm Potansiyelinin Belirlenmesi, Kültür ve Kırsal Turizme Entegrasyonu | ONGUN UTKU,İNANIR ALİ,KİLİNÇ OLCAY | GASTROIA | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SOBİAD, J-GATE, International Scientific Indexing (ISI), DRJI, Cite-Factor, Türkiye Turizm İndeksi |
4 | | Kırsal Turizm ve Kültür Turizminin Bütünleşmesi: Gelendost İlçesi Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi | Aksu Emre,KİLİNÇ OLCAY | Eurasian Academy of Sciences Eurasian Education and Literature Journal | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, Cite Factor, Cross Ref, |
5 | info | Yöresel Gastronomik Değerlerin Ürüne Dönüşme Düzeyi: Antalya İl Merkezi Restoran Menüleri Üzerine Bir İnceleme (The Ratios of Existing of the Regional Cuisines Products in the Restaurant Menus: An Analysis on Antalya City Center Restaurants) | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | 2018 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
6 | info | Akademik Danışmanlığın İş Arama Davranışı Üzerindeki Etkisi: Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Araştırma | YEŞİLTAŞ MURAT,KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR,ÇEKEN HÜSEYİN | Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi | 2018 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
7 | | THE RELATIONSHIPS BETWEEN SECTOR WHERE SMES OPERATING AND THEIR STRATEGIES INNOVATION TYPES INNOVATION BARRIERS | KALKAN ADNAN,ÇETİNKAYA BOZKURT ÖZLEM,KİLİNÇ OLCAY | Journal of Global Strategic Management | 2012 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, Asos |