Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Profesyonel MutfaklarProfesyonel Mutfaklarda Kullanılan Set Üstü ve Yardımcı Ekipmanların Genel Özellikleri ve SınıflandırılmasıKİLİNÇ OLCAY, KARGİGLİOĞLU ŞABAN, YURTTAŞ Kemal CanOğlak Yayınları2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Mutfağın Aşkı BaharatAromatik Ot-Baharat Çay ve KahveleriKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
3Etnik Restoran Hizmetlerinin Tüketiciler Tarafından Rekreaktif Faaliyet Olarak Algılanma Düzeyi ve Genel Tatmin Üzerine EtkisiCANLI MUSTAFA, KİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Tümü
4Türkiye Lezzet RotalarıManisaÇETİN KADİR, KİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
5Burdur Halk Kültürü AraştırmalarıHalk MutfağıKİLİNÇ UĞUR, KİLİNÇ OLCAYGece Kitaplığı2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
6İşletmelerde Etik YaklaşımlarFiyatlandırmada EtikKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDora Yayıncılık Ltd. Şti.2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
7Dünya Mutfak KültürleriTayland MutfağıKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYBeta Basım Yayım Dağğıtım A. Ş.2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
8Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıTurizm DestinasyonuKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
9Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon KimliğiKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
10Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon TürleriKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
11Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon Marka KimliğiKİLİNÇ OLCAYDetay yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
12Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon KişiliğiKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
13Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramkarıDestinasyon İmajıKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
14Burdur İl Gelişim Planı ve Gelişim StratejileriTurizmKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
15Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon İmajı, Destinasyon Kimliği, Destinasyon Kişiliği, Destinasyon Marka Kimliği, Destinasyon Türleri, Turizm Destinasyonu (6 madde)KİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
16Restoran işletmelerinde Hizmet Garantisi ve Senaryo tekniği ile Etkisinin ÖlçümüKİLİNÇ OLCAYTürkiye Alim Kitapları2015Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı+Elektronik, Tümü
17Yiyecek İçecek ServisiServise Hazırlık, Kuver Çeşitleri ve Peçete KatlamaKİLİNÇ OLCAYBeta Basım Yayın Dağıtım2015Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
18İnanç TurizmiDini Yeme-İçme Adet ve Yasaklarının Turizmdeki Yeri: Alevilik ÖrneğiKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURÇizgi Kitabevi2014Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
19Yiyecek İçecek Endüstrisinde TrendlerTemalı Restoran ve BarlarKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2014Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
20Turizmde Güncel Konu ve EğilimlerEtkili Şİkayet Yönetim SüreciKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2013Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
21Uluslararası GastronomiAfrika MutfağıKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURDetay Yayıncılık2013Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
22Profesyonel Restoran YönetimiYiyecek-İçecek Sektörüne Genel BakışKİLİNÇ OLCAY,ÇAVUŞ ŞENOLDetay Yayıncılık2010Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
23Profesyonel Restoran YönetimiMarka Yaratma ve GeliştirmeKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURDetay Yayıncılık2010Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
24Nitel Araştırma Neden Nasıl NiçinVaka Çalışmalarında Kavramsal Çerçeve Oluşturma ve TanımlamalarKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2007Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)