Kitaplar

KİTAP ADI BÖLÜM ADI YAZARLAR YAYIN YERİ Yılı Açıklama
1İşletmelerde Etik YaklaşımlarFiyatlandırmada EtikKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDora Yayıncılık Ltd. Şti.2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
2Dünya Mutfak KültürleriTayland MutfağıKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYBeta Basım Yayım Dağğıtım A. Ş.2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
3Burdur İl Gelişim Planı ve Gelişim StratejileriTurizmKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
4Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon İmajı, Destinasyon Kimliği, Destinasyon Kişiliği, Destinasyon Marka Kimliği, Destinasyon Türleri, Turizm Destinasyonu (6 madde)KİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
5Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıTurizm DestinasyonuKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
6Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon KimliğiKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
7Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon TürleriKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
8Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon Marka KimliğiKİLİNÇ OLCAYDetay yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
9Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon KişiliğiKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
10Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramkarıDestinasyon İmajıKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
11Yiyecek İçecek ServisiServise Hazırlık, Kuver Çeşitleri ve Peçete KatlamaKİLİNÇ OLCAYBeta Basım Yayın Dağıtım2015Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
12Restoran işletmelerinde Hizmet Garantisi ve Senaryo tekniği ile Etkisinin ÖlçümüKİLİNÇ OLCAYTürkiye Alim Kitapları2015Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı+Elektronik, Tümü
13İnanç TurizmiDini Yeme-İçme Adet ve Yasaklarının Turizmdeki Yeri: Alevilik ÖrneğiKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURÇizgi Kitabevi2014Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
14Yiyecek İçecek Endüstrisinde TrendlerTemalı Restoran ve BarlarKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2014Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
15Turizmde Güncel Konu ve EğilimlerEtkili Şİkayet Yönetim SüreciKİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2013Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
16Uluslararası GastronomiAfrika MutfağıKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURDetay Yayıncılık2013Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
17Profesyonel Restoran YönetimiYiyecek-İçecek Sektörüne Genel BakışKİLİNÇ OLCAY,ÇAVUŞ ŞENOLDetay Yayıncılık2010Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
18Profesyonel Restoran YönetimiMarka Yaratma ve GeliştirmeKİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞURDetay Yayıncılık2010Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
19Nitel Araştırma Neden Nasıl NiçinVaka Çalışmalarında Kavramsal Çerçeve Oluşturma ve TanımlamalarKİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2007Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)