1 | İşletmelerde Etik Yaklaşımlar | Fiyatlandırmada Etik | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | Dora Yayıncılık Ltd. Şti. | 2020 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
2 | Dünya Mutfak Kültürleri | Tayland Mutfağı | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | Beta Basım Yayım Dağğıtım A. Ş. | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
3 | Burdur İl Gelişim Planı ve Gelişim Stratejileri | Turizm | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2019 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
4 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları | Destinasyon İmajı, Destinasyon Kimliği, Destinasyon Kişiliği, Destinasyon Marka Kimliği, Destinasyon Türleri, Turizm Destinasyonu (6 madde) | KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2019 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
5 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları | Turizm Destinasyonu | KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2019 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
6 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları | Destinasyon Kimliği | KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2019 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
7 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları | Destinasyon Türleri | KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2019 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
8 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları | Destinasyon Marka Kimliği | KİLİNÇ OLCAY | Detay yayıncılık | 2019 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
9 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları | Destinasyon Kişiliği | KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2019 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
10 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramkarı | Destinasyon İmajı | KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2019 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
11 | Yiyecek İçecek Servisi | Servise Hazırlık, Kuver Çeşitleri ve Peçete Katlama | KİLİNÇ OLCAY | Beta Basım Yayın Dağıtım | 2015 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
12 | Restoran işletmelerinde Hizmet Garantisi ve Senaryo tekniği ile Etkisinin Ölçümü | | KİLİNÇ OLCAY | Türkiye Alim Kitapları | 2015 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı+Elektronik, Tümü |
13 | İnanç Turizmi | Dini Yeme-İçme Adet ve Yasaklarının Turizmdeki Yeri: Alevilik Örneği | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Çizgi Kitabevi | 2014 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
14 | Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler | Temalı Restoran ve Barlar | KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2014 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
15 | Turizmde Güncel Konu ve Eğilimler | Etkili Şİkayet Yönetim Süreci | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2013 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
16 | Uluslararası Gastronomi | Afrika Mutfağı | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Detay Yayıncılık | 2013 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
17 | Profesyonel Restoran Yönetimi | Yiyecek-İçecek Sektörüne Genel Bakış | KİLİNÇ OLCAY,ÇAVUŞ ŞENOL | Detay Yayıncılık | 2010 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
18 | Profesyonel Restoran Yönetimi | Marka Yaratma ve Geliştirme | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Detay Yayıncılık | 2010 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
19 | Nitel Araştırma Neden Nasıl Niçin | Vaka Çalışmalarında Kavramsal Çerçeve Oluşturma ve Tanımlamalar | KİLİNÇ OLCAY | Detay Yayıncılık | 2007 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |