1 | Turizm Eğitimini Yönetenler: Türkiye’deki Yükseköğretim Kurumları Üzerine Bir İnceleme | KİLİNÇ OLCAY | Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON’xx20) 2020 | 04.09.2020 | Tam metin bildiri, Basılı, |
2 | Turizm Destinasyonlarında Hikaye Pazarlamanın Kullanımı Akdeniz Bölgesi Meta- Analizi | Aksu Emre,KİLİNÇ OLCAY | Birinci Uluslararası Genç Araştırmacılar Öğrenci Kongresi | 28.11.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
3 | Kırsal Turizmin Bölgesel Kalkınmadaki Rolü: Gönen-Güneykent Örneği | KİLİNÇ OLCAY,Aksu Emre | 20. Ulusal Turizm Kongresi | 15.10.2019 | Tam metin bildiri, Basılı, Eskişehir |
4 | Şarap turizmi haram turizmi mi? | KİLİNÇ OLCAY,YÜNCÜ HİLMİ RAFET | 3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi | 13.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Muğla |
5 | Kırsal Turizm Kapsamında Festivallerin Önemi: Burdur İli Festivalleri | Aksu Emre,KİLİNÇ OLCAY | 3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi | 13.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Muğla |
6 | Barutlu Su: Kırsal ve Sağlık Turizmi Birleşimi Örneği | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | 3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi | 13.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Muğla |
7 | Turistik ürün Geliştirmede Kırsal Öğeler: Çıtlık Ağacından Hediyelik Eşya | KİLİNÇ OLCAY | 3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi | 13.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Muğla |
8 | Contributions of Rural Tourism to Rural Communities: The Case of Lisinia Nature and Wildlife Rehabilitation Center | ONGUN UTKU,Sarıca Öztürk,ÇİÇEK UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | 1. Uluslararası 6. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi | 04.05.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Bursa |
9 | Yöresel Yemek Kültürünün Kırsal ve Kültür Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Ağlasun İlçesi Örneği | ONGUN UTKU,İNANIR ALİ,KİLİNÇ OLCAY | 8. Ulusal 4. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu | 19.04.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Mersin |
10 | Festivallerin Kırsal Turizm Üzerindeki Etkileri: Isparta Güneykent Kasabası ve Ardıçlı Köyü Gül Festivali Örneği | ONGUN UTKU,KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY | 19. Ulusal Turizm Kongresi | 20.10.2018 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Afyonkarahisar |
11 | Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Girişimcilik Niyeti: Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm Yüksekokulu Örneği | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR,ONGUN UTKU | 2. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi | 27.09.2018 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Mersin |
12 | Isparta’nın Yalvaç İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli | KİLİNÇ OLCAY,ONGUN UTKU,KİLİNÇ UĞUR | 2. Uluslararası 7. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi | 10.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Muğla |
13 | Yöresel Gastronomik Değerlerin Ürüne Dönüşme Düzeyi: Antalya İl Merkezi restoran Menüleri Üzerine Bir İnceleme | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Gastronomi Kongresi | 25.03.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Ankara |
14 | Üniversite Öğrencilerinin Gıda Güvenliği Bilgisi: Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Üzerine Bir İnceleme | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | 2. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi | 13.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
15 | Akademik Danışmanlığın İş Arama Davranışı Üzerindeki Etkisi: Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Araştırma | YEŞİLTAŞ MURAT,KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR,ÇEKEN HÜSEYİN | 18. Ulusal Turizm Kongresi | 20.10.2017 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Mardin |
16 | Kültürel Mirasın Yaşatılması ve Turistik ürüne Dönüştürülmesi: Ertokuş Han Kervansarayı Örneği | KİLİNÇ OLCAY,Aksu Emre,Özçelik Ali Fırat,Alpaslan Mehmet Can,Öztürk Özgür,Eroğlu Sezer,Aşkın Sinan | Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi | 04.10.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Muğla |
17 | Turistik Ürün Olarak Yöresel İçecekler: Bucak Salebi ve Çörekotu Kahvesi Örneği | KİLİNÇ UĞUR,KİLİNÇ OLCAY,YEŞİLTAŞ MURAT | 6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu | 14.04.2017 | Tam metin bildiri, Basılı, Gaziantep |
18 | Burdur İli’nin Gastronomik Çekicilkleri: Burdur Mutfağı’ndan Örnekler | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR,ONGUN UTKU | 6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu | 14.04.2017 | Tam metin bildiri, Basılı, Gaziantep |
19 | Kalkınma Ajansları Desteklerinin Turizm Arzı Üzerine Etkileri: Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Örneği | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | Beşinci Ulusal Kırsal Turizm Kongresi | 25.05.2016 | Özet bildiri, Elektronik, Marmaris Muğla |
20 | Alevilerde Yeme-İçme Adetleri ve Yasakları: Güneybatı Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Üzerine Karşılaştırmalı Bir İnceleme | KİLİNÇ OLCAY,KİLİNÇ UĞUR | International Conference on Religious Tourism and Tolerance | 09.05.2013 | Tam metin bildiri, Elektronik, Konya |
21 | Konaklama İşletmelerinde Kapasite Kullanımı: Kuşadası ve Kemer’xxdeki Dört Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulama | KİLİNÇ OLCAY | Üçüncü Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi | 25.05.2006 | Özet bildiri, Basılı, Çanakkale |