Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Tuz ve GıdaGıdalarda Tuz Tayin YöntemleriŞEN GÜRSOY SONGÜL, GÜRSOY OĞUZNobel Akademik Yayıncılık2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
2Tuz ve GıdaPeynirde Tuz Azaltma Yöntemleri Ve Ürüne EtkileriERGİN FİRUZE, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, KÜÇÜKÇETİN AHMET, YILMAZ YUSUF, GÜRSOY OĞUZNobel Akademik Yayıncılık2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
3Probiyotik YüzyılıProbiyotik Gıdalarda Yasal DüzenlemelerGÜRSOY OĞUZ,ERGİN FİRUZE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,ŞİMŞEK ÖMERGazi Kitapevi2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
4Probiyotik YüzyılıProbiyotik Mikroorganizmaların Seçiminde Kullanılan KriterlerGÜRSOY OĞUZ,ŞİMŞEK ÖMER,ÇON AHMET HİLMİGazi Kitapevi2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
5Probiyotik YüzyılıProbiyotik Kültürlerin Tanımlanması ve Güvenilirlik KriterleriŞİMŞEK ÖMER,GÜRSOY OĞUZ,ÇON AHMET HİLMİGazi Kitapevi2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
6Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018Somatik Hücre Sayısının Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinin Kalitesine EtkisiGÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZIVPE2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
7Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018Konjuge Linoleik Asidin Kimyasal Yapısı, Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine EtkileriGÜRSOY OĞUZ,ŞEN GÜRSOY SONGÜLIVPE2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
8Food Control and Biosecurity (Volume 16), Handbook of Food BioengineeringAntibacterial effects and modes of action of the activated lactoperoxidase system (LPs), of CO2 and N2 gas as food-grade approaches to control bovine raw milk associated bacteriaMunsch Alatossava Patricia,GÜRSOY OĞUZ,Lorilla Princess Marie,Gauchi Jean Pierrre,Alatossava TapaniAcademic Press, Elsevier Inc.2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
9Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018Vakum Soğutma İşleminin Et Teknolojisinde KullanımıGÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZIVPE2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
10Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018Ultrasonikasyon İşleminin Partiküllü İçeceklerin Çözünürlükleri Üzerine EtkisiGÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,Tanrıkulu Helin Ezgi,GÖÇ FATMA,YILDIRIM DİLRUBA,GÜRSOY OĞUZIVPE2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
11Fermented Foods in Health and Disease PreventionKefirKESENKAŞ HARUN,GÜRSOY OĞUZ,ÖZBAŞ HALİLElsevier2017Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
12Hand Book of Cheese in Health Production Nutrition and Medical SciencesHealth Benefits of Cheese Consumption in OsteoporosisGURSOY OGUZ, OZBAS HALIL, YILMAZ YUSUFWageningen Academic Publishers2013Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
13Hand Book of Cheese in Health Production Nutrition and Medical SciencesWhite CheeseGIRSOY OĞUZ, KESENKAŞ HARUN, YILMAZ YUSUFWageningen Academic Publishers2013Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
14Peynir Biliminin TemelleriPeynir MikrobiyolojisiGÜRSOY OĞUZ,KESENKAŞ HARUNSidas Medya Ltd. Şti.2011Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)