1 | Tuz ve Gıda | Gıdalarda Tuz Tayin Yöntemleri | ŞEN GÜRSOY SONGÜL, GÜRSOY OĞUZ | Nobel Akademik Yayıncılık | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
2 | Tuz ve Gıda | Peynirde Tuz Azaltma Yöntemleri Ve Ürüne Etkileri | ERGİN FİRUZE, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, KÜÇÜKÇETİN AHMET, YILMAZ YUSUF, GÜRSOY OĞUZ | Nobel Akademik Yayıncılık | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Probiyotik Yüzyılı | Probiyotik Gıdalarda Yasal Düzenlemeler | GÜRSOY OĞUZ,ERGİN FİRUZE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,ŞİMŞEK ÖMER | Gazi Kitapevi | 2020 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
4 | Probiyotik Yüzyılı | Probiyotik Mikroorganizmaların Seçiminde Kullanılan Kriterler | GÜRSOY OĞUZ,ŞİMŞEK ÖMER,ÇON AHMET HİLMİ | Gazi Kitapevi | 2020 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
5 | Probiyotik Yüzyılı | Probiyotik Kültürlerin Tanımlanması ve Güvenilirlik Kriterleri | ŞİMŞEK ÖMER,GÜRSOY OĞUZ,ÇON AHMET HİLMİ | Gazi Kitapevi | 2020 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
6 | Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018 | Somatik Hücre Sayısının Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinin Kalitesine Etkisi | GÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ | IVPE | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
7 | Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018 | Konjuge Linoleik Asidin Kimyasal Yapısı, Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri | GÜRSOY OĞUZ,ŞEN GÜRSOY SONGÜL | IVPE | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
8 | Food Control and Biosecurity (Volume 16), Handbook of Food Bioengineering | Antibacterial effects and modes of action of the activated lactoperoxidase system (LPs), of CO2 and N2 gas as food-grade approaches to control bovine raw milk associated bacteria | Munsch Alatossava Patricia,GÜRSOY OĞUZ,Lorilla Princess Marie,Gauchi Jean Pierrre,Alatossava Tapani | Academic Press, Elsevier Inc. | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
9 | Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018 | Vakum Soğutma İşleminin Et Teknolojisinde Kullanımı | GÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ | IVPE | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
10 | Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018 | Ultrasonikasyon İşleminin Partiküllü İçeceklerin Çözünürlükleri Üzerine Etkisi | GÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,Tanrıkulu Helin Ezgi,GÖÇ FATMA,YILDIRIM DİLRUBA,GÜRSOY OĞUZ | IVPE | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
11 | Fermented Foods in Health and Disease Prevention | Kefir | KESENKAŞ HARUN,GÜRSOY OĞUZ,ÖZBAŞ HALİL | Elsevier | 2017 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
12 | Hand Book of Cheese in Health Production Nutrition and Medical Sciences | Health Benefits of Cheese Consumption in Osteoporosis | GURSOY OGUZ, OZBAS HALIL, YILMAZ YUSUF | Wageningen Academic Publishers | 2013 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
13 | Hand Book of Cheese in Health Production Nutrition and Medical Sciences | White Cheese | GIRSOY OĞUZ, KESENKAŞ HARUN, YILMAZ YUSUF | Wageningen Academic Publishers | 2013 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
14 | Peynir Biliminin Temelleri | Peynir Mikrobiyolojisi | GÜRSOY OĞUZ,KESENKAŞ HARUN | Sidas Medya Ltd. Şti. | 2011 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |