1 | Characterization of the production method of Kökez strained yogurt produced by traditional method | ÖZEN ENES, GÜRSOY OĞUZ | VI. International Health Sciences and Life Congress | 16.03.2023 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
2 | Use of creams obtained from milk and whey in butter production | ÖZEN MUSA, GÜRSOY OĞUZ | VI. International Health Sciences and Life Congress | 16.03.2023 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
3 | Physico-chemical and rheological properties, volatile flavour components, fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of Kökez strained yoghurt produced by traditional method | Kocatürk Kübra, GÜRSOY OĞUZ, YILMAZ YUSUF | VI. International Health Sciences and Life Congress | 16.03.2023 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
4 | Some Physicochemical, Rheological, Antioxidant, Microbiological and Sensory Properties of Kefirs with Propolis at Different Ratios | BENGİ Sinem, GÜRSOY OĞUZ, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF | VI. International Joint Science Congress of Materials and Polymers (ISCMP) | 24.11.2022 | Özet bildiri, Elektronik, Durres |
5 | Effect of ultraviolet (UV-C) light in a static system on color properties of egg yolks | BAYANA DAMLA, GÜRSOY OĞUZ, YILMAZ YUSUF | V. International Joint Science Congress of Materials and Polymers | 26.12.2021 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
6 | Effect of ultrasound-assisted vacuum impregnation pre-treatment on antioxidant activity of diced apples during convective drying | KARACAOĞLU CEREN, GÜRSOY OĞUZ, YILMAZ YUSUF | V. International Joint Science Congress of Materials and Polymers | 26.12.2021 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
7 | Effect of ultrasonication of heat-treated and cooled milk on physicochemical, rheological and sensory properties of kefir samples | GÜRSOY OĞUZ, GÖKÇE ÖZGE, Kocatürk Kübra, YILMAZ YUSUF, KESENKAŞ HARUN | V. International Joint Science Congress of Materials and Polymers | 26.12.2021 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
8 | Chemical properties, fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of homemade and commercial butter samples | GÜRSOY OĞUZ, Kocatürk Kübra, Deniz Ayşe, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF | V. International Joint Science Congress of Materials and Polymers | 26.12.2021 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
9 | Farklı pişirme yöntemlerinin ticari piliç nugget örneklerinin tekstürel ve duyusal özellikleri ile renk değerleri üzerine etkisi | GÜLER HANDE ÖZGE,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi | 31.12.2019 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Antalya |
10 | Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Kefir Drinks | GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF,Kocatürk Kübra,GÜLER DAL HANDE ÖZGE,Yakalı Hasne Nazlı | III. International Joint Science Congress of Materials and Polymers | 15.12.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Pristina |
11 | Effect of Combined Application of Transglutaminase Enzyme and Ultrasonication Process on Physicochemical and Rheological Properties of Drinking Yogurt | Duman Serdar,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | III. International Joint Science Congress of Materials and Polymers | 15.12.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Pristina |
12 | Sütün doğal enzimi plazminin süt ve ürünlerindeki etkileri | GÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ | 2nd International Health Sciences and Life Congress | 01.06.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
13 | Laktik asit bakterilerinin kolesterol düşürücü etkisi | Mutlucan Ayşe Seçil,GÖKÇE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ | 2nd International Health Sciences and Life Congress | 01.06.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
14 | Chia (Salvia hispanica L.) Tohumu Müsilajının Ayranın Bazı Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi | Taş Elif Buse,Dündar Feyza,Özgür Gizem,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ | 2. Ulusal Sütçülük Kongresi | 25.04.2019 | Özet bildiri, Elektronik, İzmir |
15 | Süt ve Süt Ürünlerinde Laktik Asit Bakterileri ile Aflatoksin M1 Detoksifikasyonu | Mutlucan Ayşe Seçil,GÖKÇE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ | 2. Ulusal Sütçülük Kongresi | 24.04.2019 | Özet bildiri, Elektronik, İzmir |
16 | Geleneksel Olarak Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri | Kocatürk Kübra,GÖKÇE ÖZGE,ERGİN FİRUZE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ | 2. Ulusal Sütçülük Kongresi | 24.04.2019 | Özet bildiri, Elektronik, İzmir |
17 | Üzüm (Vitis vinifera L. cv. Dimrit) Çekirdeği Ekstrakt Tozunun Ayranın Toplam Fenolik Madde ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi | Fakı Rabia,Kocatürk Kübra,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | 2. Ulusal Sütçülük Kongresi | 20.04.2019 | Özet bildiri, Elektronik, |
18 | Effect of electrospinning process on total antioxidant activity of electrospun nano-fibers containing grape seed extract | Fakı Rabia,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | II. International Joint Science Congress of Materials and Polymers | 15.12.2018 | Özet bildiri, Elektronik, |
19 | Süt Ve Süt Ürünlerinde Mikotoksinler | GÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ | International Agriculture, Environment and Health Congress | 03.12.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
20 | Migration potential of food packaging materials treated with cold plasma technology | GÖKÇE ÖZGE,Bayana Damla,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | 1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018) | 15.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
21 | Potential usage of bacteriophages as antibacterial agents in cheese production | ERGİN FİRUZE,GÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ | 1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018) | 15.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
22 | Prebiotics and their effects on human health | Fakı Rabia,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | 1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018) | 13.05.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
23 | Bioactive peptides in fermented dairy products and their effects on human health | Kocatürk Kübra,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | 1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018) | 13.05.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
24 | Acetylcholinesterase Inhibition Based Biosensors Developed by Using Conducting Polymers for Pesticide Analyses | ŞEN GÜRSOY SONGÜL,GÜRSOY OĞUZ | The 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress | 19.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
25 | Cold Atmospheric Plasma: A Potential Non-Thermal Microbial Inactivation Method in Dairy Industry | GÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ | The 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress | 19.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
26 | Noroviruses: Foodborne Viral Disease Causes | GÜRSOY OĞUZ,KALE MEHMET,Kocatürk Kübra,Göze Didem | The 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress | 19.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
27 | Preliminary Study on Decontamination of Penicillium expansum by Ethyl Pyruvate on Kaşar Cheese | Yakalı Hasne Nazlı,Duran Emine,Özmen Mert,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | The 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress | 19.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
28 | Electrospinning Process and Its Potential Use in Food Industry | Fakı Rabia,GÜRSOY OĞUZ,SEÇİLMİŞ CANBAY HALE,YILMAZ YUSUF | The 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress | 19.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
29 | Ultraviolet (UVC) Light Applications for Microbial Inactivation in Liquid Egg Products | Uyar Hilal,Özcan Eda,Bayana Damla,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | The 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress | 19.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
30 | Potential Innovative Techniques for Meat Marination | Özcan Eda,Uyar Hilal,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | The 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress | 19.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
31 | Shellfish: Risk for Norovirus Outbreaks and Sporadic Infections | Sökel Sevinç,KALE MEHMET,HASIRCIOĞLU SİBEL,YAVRU SİBEL,GÜRSOY OĞUZ,Kocatürk Kübra | The 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress | 19.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
32 | Ticari ve ev yapımı nar ekşisi ve soslarının antioksidan aktivitesi ile hidroksimetil furfural içerikleri | EKİCİ EMİNE,ÖZLEN GÖZDE,ÇETİN AYŞENUR,ATIGAN ŞENGÜL,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | 10. Gıda Mühendisliği Kongresi | 08.11.2017 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Antalya |
33 | Fatty acid composition and conjugated linoleic acid (CLA) content of cheeses produced with goat milk in Turkey | GÜRSOY OĞUZ,Fakı Rabia,Kocatürk Kübra,Esgin Gamze,YILMAZ YUSUF | The 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food” | 01.09.2017 | Özet bildiri, Basılı, Galati |
34 | Investigation of astrovirus, norovirus and rotavirus among employees of dairy plants in Burdur, Turkey. | Aydoğan Hatice,GÜRSOY OĞUZ,KALE MEHMET | The 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food” | 01.09.2017 | Özet bildiri, Basılı, Galati |
35 | The host range of Lactobacillus delbrueckii bacteriophage LL-H | GÖKÇE ÖZGE,GÜRSOY OĞUZ,Alatossava Tapani | The 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food” | 01.09.2017 | Özet bildiri, Basılı, Galati |
36 | Effect of ultrasonication power and time on physicochemical and rheological properties of yoghurt drink | Yazar Özen Aybüke,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | The 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food” | 01.09.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
37 | Lactose biosensor based on electrochemically polymerized 3,4-ethylenedioxythiophene/ thiophene (EDOT/Th) copolymer | Yıldız Abdülkerim,ŞEN GÜRSOY SONGÜL,GÜRSOY OĞUZ,Çelik Çoğal Gamze | The 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food” | 01.09.2017 | Özet bildiri, Basılı, Galati |
38 | Antioxidant capacities and total phenolic contents of raisins of different grape varieties native to Turkey | Uyar Hilal,Özcan Eda,Yörük Mürüvvet,ERTAN KÜBRA,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | The Food Factor I Barcelona Conference | 02.11.2016 | Özet bildiri, , |
39 | Rotavirus Astrovirus in slaughterhouses and meat processing plants | YALÇIN HALİL,KALE MEHMET,GÜRSOY OĞUZ,SALTIK HASBİ SAİT | 7th International Scientific Meeting "Days of Veterinary Medicine 2016" | 22.09.2016 | Özet bildiri, , |
40 | Prevalence of norovirus among employees of a meat processing plant | GÜRSOY OĞUZ,KALE MEHMET,YALÇIN HALİL,SALTIK HASBİ SAİT,YILMAZ YUSUF | 3rd International VETISTANBUL Group Congress 2016 | 17.05.2016 | Özet bildiri, , |
41 | UV-C Işık Uygulamasının Elma Suyunun Antioksidan Aktivite ve Kahverengileşme İndeksi Üzerine Etkisi | Bayana Damla,ERTAN KÜBRA,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | 9. Gıda Mühendisliği Kongresi | 11.11.2015 | Özet bildiri, Basılı, İzmir |
42 | Casein genetic variants and their health effects | ÖZBAŞ HALİL,GÜRSOY OĞUZ | 12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision" | 09.11.2015 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
43 | Total antioxidant capacity of different commercial pasteurized and ultra high temperature UHT treated cow milk samples | ERTAN KÜBRA,BAYANA DAMLA,GÖKÇE ÖZGE,ALATOSSAVA TAPANİ,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ | 12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision" | 09.11.2015 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
44 | Autolytic properties of lactic acid bacteria isolated from raw milk and traditional cheeses | GÖZDE GÖZDE,GÜRSOY OĞUZ,ŞİMŞEK ÖMER,GÖKÇE ÖZGE,YILMAZ YUSUF | 12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision" | 09.11.2015 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
45 | Conducting polymer based biosensors as potential analytical tools for analysis of milk and dairy products | ÇELİK ÇOĞAL GAMZE,GÜRSOY OĞUZ,ŞEN GÜRSOY SONGÜL,ÇOĞAL SADIK | 12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision" | 09.11.2015 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
46 | Electrochemical biosensor based on polypyrrole poly 3 4 ethylenedioxythiophene PPY PEDOT copolymer for lactose determination | GÜRSOY OĞUZ,ŞEN GÜRSOY SONGÜL,ÇOĞAL SADIK,ÇELİK ÇOĞAL GAMZE | 12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision" | 09.11.2015 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
47 | Total phenolic content and antioxidant capacity of Burdur walnut dessert ceviz ezmesi | ERTAN KÜBRA,BAYANA DAMLA,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" | 01.10.2015 | Poster, Basılı, Sarajevo |
48 | Preliminary Study of Atmospheric Pressure Plasma Treatment for Elimination of Coliform Bacteria in Raw Milk | GÖKÇE ÖZGE,BOZDUMAN Ferhat,GÜRSOY OĞUZ,ÖKSÜZ LÜTFİ | The First International Middle East Plasma Science Conference (IMEPS) | 26.04.2014 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
49 | Controlled atmosphere-based improved cold storage of raw milk: potential of N2 gas at pilot scale | Munsch Alatossava Patricia,GÜRSOY OĞUZ,Alatossava Tapani | FEMS 2011, 4th Congress of European Microbiologists | 25.06.2011 | Özet bildiri, Basılı, Geneva |
50 | Improving Raw Milk Quality: Exclusion of Bacillus cereus and Other Phospholipase Producers Under Nitrogen Gas (N2) Treatments | Munsch Alatossava Patricia,GÜRSOY OĞUZ,Alatossava Tapani | FEMS 2009 Microbiology Congress: Microbes and Man–Interdependence and Future Challenges | 27.06.2009 | Özet bildiri, Basılı, Gothenburg |
51 | Süt Ürünleri ve Ağız Sağlığı İlişkisi | IŞIK FATMA,YAPAR AYDIN,GÜRSOY OĞUZ | Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu | 20.05.2009 | Özet bildiri, Basılı, Denizli |
52 | Süt ve Süt Ürünlerinde Bitkisel Ekstraktların Fonksiyonel Bileşen Olarak Kullanılması | GÖKÇE ÖZGE,SELÇUK RANA,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ | Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu | 20.05.2009 | Özet bildiri, Basılı, Denizli |
53 | Potential of Nitrogen Gas to Control Psychrotrophs and Mesophiles in Raw Milk | Munsch Alatossava Patricia,GÜRSOY OĞUZ,Alatossava Tapani | XII. International Congress of Bacteriology and Applied Microbiology | 04.08.2008 | Özet bildiri, Basılı, İstanbul |
54 | The Methodologies to Increase Conjugated Linoleic Acid Content in Cheese Matrix | GÜRSOY OĞUZ,GÖKÇE RAMAZAN,NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,KINIK ÖZER | 10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology | 18.11.2007 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
55 | Practical Experience with Different Electronic Noses for Classification of Cheeses | GÜRSOY OĞUZ,Somervuo Panu,Zesiger Thierry,KINIK ÖZER,Alatossava Tapani | 10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology | 18.11.2007 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
56 | Quality Control of Hard and Semi-hard Cheeses by the Ion Mobility Based Electronic Nose MGD-1 | GÜRSOY OĞUZ,Alavuotunki Antti,Somervuo Panu,Alatossava Tapani | The Second NordOst Workshop, Potential of Lactobacillus in Northern European Cheeses: Bioactive Compounds | 18.06.2006 | Özet bildiri, Basılı, Helsinki |
57 | Türkiye’de Fonksiyonel Süt Ürünleri Pazarı: Gerçekler, Beklentiler, Öneriler | GÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZER | Türkiye 9. Gıda Kongresi | 23.05.2006 | Özet bildiri, Basılı, Bolu |
58 | Fonksiyonel Starter Kültürlerin Teknolojik Uygulamalarına Bir Bakış | GÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZER | Türkiye 9. Gıda Kongresi | 23.05.2006 | Özet bildiri, Basılı, Bolu |
59 | İnsan Sağlığı Açısından Gıda Kaynaklı Viruslara Bir Bakış | KAVAS GÖKHAN,GÜRSOY OĞUZ,ÇELİKEL NAZAN,KINIK ÖZER | 2. Ulusal Viroloji Kongresi | 12.09.2005 | Özet bildiri, Basılı, Antalya |
60 | İnsan Sütünün Probiyotik Mikroflorası: Biyoterapötik Ajanlar | ÇELİKEL NAZAN,KAVAS GÖKHAN,GÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZER | XIV. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi | 30.08.2005 | Özet bildiri, Basılı, Eskişehir |
61 | Bioactive Properties and Physicological Role of Lactoferrin | ÇELİKEL NAZAN,GÜRSOY OĞUZ,KAVAS GÖKHAN,KINIK ÖZER | The First International Food and Nutrition Congress | 14.06.2005 | Özet bildiri, Basılı, İstanbul |
62 | Probiotics and Dairy Food Chain: Safety, Health and Regulatory Aspects For Turkey, Egypt, and The European Community | DUNNE COLUM,GÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZER,ABD EL SALAM MOHAMED | The First International Food and Nutrition Congress | 14.06.2005 | Özet bildiri, Basılı, İstanbul |
63 | Gastrointestinal Sistem İnfeksiyonlarının Önlenmesinde Probiyotik Bakterilerin İmmünolojik Rolleri | GÜRSOY OĞUZ,GÖNEN İBAK,KINIK ÖZER | IV. Ulusal Sindirim Yolu ile Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu | 15.05.2005 | Özet bildiri, Basılı, Mersin |
64 | Advantages of electroanalytical techniques for determination of ascorbic acid in dairy and drug samples | DİLGİN YUSUF,GÜRSOY OĞUZ | The Second International Congress of Pharmaceutical and Drug Industries Division, National Research Centre: Under the theme of ”Applied Research for Drug Industry” | 07.03.2005 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
65 | Cereal-based nutraceuticals: Natural drugs | ÇELİK İLYAS,GÜRSOY OĞUZ | The Second International Congress of Pharmaceutical and Drug Industries Division, National Research Centre: Under the theme of ”Applied Research for Drug Industry” | 06.03.2005 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
66 | Biologically Active Compounds of Dairy Foods for Human Health: New Findings Trends | GÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZER | The Second International Conference of Pharmaceutical and Drug Industries Division of NRC: Applied Research for Drug Industry | 06.03.2005 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
67 | The Role of Dairy Foods and Probiotic Bacteria in Cancer Prevention: Recent Evidences | GÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZER | 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology | 08.10.2004 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
68 | Recent Situation of Energy Consumption in the Turkish Dairy Industry | GÜRSOY OĞUZ,AKDEMİR ÖZAY,HEPBAŞLI ARİF,KINIK ÖZER | International Dairy Symposium: Recent Developments in Dairy Science and Technology | 23.05.2004 | Tam metin bildiri, Basılı, Isparta |
69 | Evaluation of Biochemical and Microbiological Properties of Kasar Cheese ”Kaşar Peyniri” | GÜRSOY OĞUZ,KESENKAŞ HARUN,KINIK ÖZER,AKBULUT NECATİ | IDF Symposium on Cheese: Ripening, Characterization Technology | 21.03.2004 | Özet bildiri, Elektronik, Prague |
70 | Energy utilization in the dairy industry and perspective of Turkey | GÜRSOY OĞUZ,AKDEMİR ÖZAY,KINIK ÖZER | IEEES-1 ”The First International Exergy, Energy and Environment Symposium” | 12.07.2003 | Tam metin bildiri, Basılı, İzmir |
71 | Preliminary Observations on Effects of Oat Bran Incorporation on Texture and other Sensory Properties of Turkish-type Yogurt | GÜRSOY OĞUZ,GÖKÇE RAMAZAN | NJF’s 22nd Congress. Nordic Agriculture in Global Perspective | 01.07.2003 | Özet bildiri, Basılı, Turku |
72 | Süt Endüstrisinde Enerji Verimliliği | GÜRSOY OĞUZ,AKDEMİR ÖZAY,KINIK ÖZER,HEPBAŞLI ARİF | I. Ege Enerji Sempozyumu ve Sergisi | 21.05.2003 | Tam metin bildiri, Basılı, Denizli |
73 | Süt Endüstrisinde Enerji Yönetiminin Gerekliliği | GÜRSOY OĞUZ,AKDEMİR ÖZAY,KINIK ÖZER,HEPBAŞLI ARİF | I. Ege Enerji Sempozyumu ve Sergisi | 21.05.2003 | Tam metin bildiri, Basılı, Denizli |
74 | Süt ve Ürünlerinde Kimyasal Kontaminasyonlar | GÜRSOY OĞUZ,UYSAL HARUN RAŞİT | GAP II. Tarım Kongresi | 23.10.2001 | Tam metin bildiri, Basılı, Şanlıurfa |
75 | Corrosion of Equipments in Food Industry and Health Relationship | GÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ | Food 2000 Bleaksea and Central Asian Symposium on Food Technology | 11.10.2000 | Özet bildiri, Basılı, Ankara |
76 | Texture in Cheese and its Evaluation with New Sensory and Instrumental Methods | GÜRSOY OĞUZ,GÖKÇE RAMAZAN | Food 2000 Bleaksea and Central Asian Symposium on Food Technology | 11.10.2000 | Özet bildiri, Basılı, Ankara |
77 | Süt ve Süt Ürünlerinde Brucellosis | GÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ,ÇON AHMET HİLMİ | VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Süt Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri | 21.05.2000 | Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ |
78 | Farklı Hastalıkların Tedavisinde Fonksiyonel Gıdaların Kullanımı | KINIK ÖZER,GÜRSOY OĞUZ | Türkiye 7. Gıda Kongresi | 21.05.2000 | Özet bildiri, Basılı, Ankara |
79 | Farklı Şekillerde Ambalajlanan Afyon Kaymaklarının Muhafaza Sürelerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma | ÇON AHMET HİLMİ,GÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ | VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Süt Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri | 20.05.2000 | Tam metin bildiri, Basılı, |
80 | Gıda Sanayiinde Alet-Ekipman ve Zemin Korozyonu ve Bunun Tüketici Sağlığına Etkisi | GÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ | 8. Denizli Malzeme Sempozyumu | 25.04.2000 | Tam metin bildiri, Basılı, Denizli |
81 | Gıda Sanayiinde Hammadde Kalitesine Toplam Kalite Yönetimi Açısından Bir Bakış | GÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ | 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi | 18.10.1999 | Özet bildiri, Basılı, İzmir |
82 | 2000’li Yıllarda Gıda Mevzuatımız: Sorunlar, Beklentiler | GÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ,GÖKALP HÜSNÜ YUSUF | 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi | 17.10.1999 | Özet bildiri, Basılı, İzmir |
83 | Yoğurt ve Yoğurt Benzeri Fermente Süt Ürünlerinin Beslenmedeki Önemi | KAYAARDI SEMRA,GÜRSOY OĞUZ | V. Halk Sağlığı Günleri: Beslenme Sorunları ve Yasal Durum | 07.09.1997 | Özet bildiri, Basılı, Isparta |
84 | Potential of electronic noses in hard cheese quality control: case studies on Smart Nose and MGD-1 systems | GÜRSOY OĞUZ,Alatossava Tapani | The First NordOst Workshop: Cheese ripening and technology | | Özet bildiri, , Kopenhag |
85 | Denizli deki Mezbaha ve Kapalı Kesim Salonlarının Et Kalitesi ve Halk Sağlığı Açısından İncelenmesi | GÜRSOY OĞUZ | Denizli’de Sanayileşme ve Kentleşme Sempozyumu | | Tam metin bildiri, , |
86 | Denizli Gıda Sanayiinin Dış Ticareti ve Genel Sorunları | GÜRSOY OĞUZ | Denizli’de Sanayileşme ve Kentleşme Sempozyumu | | Tam metin bildiri, , |
87 | Genetik Modifiye Probiyotikler | GÜRSOY OĞUZ | Gıda Kongresi | | Tam metin bildiri, , |
88 | Avrupa Birliğine Giriş Sürecinde Geleneksel Gıdalarımızın Bilimsel Sosyolojik ve Ekonomik Açıdan Değerlendirilmesi | GÜRSOY OĞUZ,KESENKAŞ HARUN,KINIK ÖZER | Türkiye 10. Gıda Kongresi | | Poster, , |