Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Tarım, Gıda ve Hayvancılık Ekseninde Sürdürülebilir BeslenmeSürdürülebilirliğin Tarihçesi ve Türk Mutfak Kültürünün Sürdürülebilir Beslenme ile İlişkisiÖZGÜR MUSTAFAAnkara Nobel Tıp Kitabevleri2025Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Beslenme BiyokimyasıKarbonhidratlar ve Karbonhidrat MetabolizmasıÖZGÜR MUSTAFA,YILMAZ HACI ÖMERAkademisyen Yayınevi2025Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
3Food Safety: Contaminants and Risk AssessmentFood Allergens Risk in Genetically Modified Foods: Current ApproachesÖZGÜR MUSTAFA,UÇAR ASLICRC press2024Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
4Multidimensional Academic Analysis Focused on Mathematics, Environment and HealthCurrent Approaches to Rooibos (Aspalathus linearis)ÖZGÜR MUSTAFA, MERİÇ ÇAĞDAŞ SALİH, YILMAZ HACI ÖMERSRA Academic Publishing2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
5Egzersiz ve Sporda Beslenme ve Yeme BozukluklarıDirenç sporcularında miyokinlerin vücut yağ yüzdesine etkisi.ÖZGÜR MUSTAFA,UÇAR ASLITürkiye Klinikleri2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)
6Safety of AspartameUÇAR ASLI,ÖZGÜR MUSTAFA,YILMAZ SERKANGRIN Verlag2017Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Tümü