1 | Menü Yönetimi | Önlisans | 2 | 2023-2024 | |
2 | Yöresel Mutfaklar | Önlisans | 4 | 2023-2024 | |
3 | Gıda Güvenliği ve Hijyen | Önlisans | 2 | 2023-2024 | |
4 | Beslenme İlkeleri | Önlisans | 2 | 2023-2024 | |
5 | Unlu Mamuller ve Tatlılar I | Önlisans | 4 | 2023-2024 | |
6 | Temel Mutfak Teknikleri I | Önlisans | 4 | 2023-2024 | |
7 | Gıda Güvenliği ve Hijyen | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
8 | Genel Turizm | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
9 | Unlu Mamuller ve Tatlılar II | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
10 | Temel Mutfak Teknikleri II | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
11 | Menü Yönetimi | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
12 | Yöresel Mutfaklar | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
13 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis Teknikleri | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
14 | Beslenme İlkeleri | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
15 | Unlu Mamuller ve Tatlılar I | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
16 | Temel Mutfak Teknikleri I | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
17 | Unlu Mamuller ve Tatlılar II | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
18 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis Teknikleri | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
19 | Genel Turizm | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
20 | Temel Mutfak Teknikleri II | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
21 | Yöresel Mutfaklar | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
22 | Gastronomi Bilimine Giriş | Lisans | 3 | 2021-2022 | |
23 | Temel Mutfak Teknikleri I | Lisans | 4 | 2021-2022 | |
24 | Gıda Güvenliği ve Hijyen | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
25 | Beslenme İlkeleri | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
26 | Temel Mutfak Teknikleri I | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
27 | Yöresel Anadolu Mutfağı | Lisans | 3 | 2020-2021 | |
28 | Temel Mutfak Teknikleri II | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
29 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis Teknikleri | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
30 | Genel Turizm | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
31 | Temel Mutfak Teknikleri II | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
32 | Menü Planlama | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
33 | Türk Mutfak Kültürü | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
34 | Yöresel Mutfaklar II | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
35 | Gastronomi Bilimine Giriş | Lisans | 3 | 2020-2021 | |
36 | Temel Mutfak Teknikleri I | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
37 | Temel Mutfak Teknikleri I | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
38 | Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Servis Teknikleri | Lisans | 3 | 2019-2020 | |
39 | Gastronomi Bilimine Giriş | Lisans | 3 | 2019-2020 | |
40 | Yöresel Anadolu Mutfağı | Lisans | 3 | 2019-2020 | |
41 | Temel Mutfak Teknikleri II | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
42 | Temel Mutfak Teknikleri I | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
43 | Yöresel Mutfaklar I | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
44 | Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Servis Teknikleri | Önlisans | 2 | 2019-2020 | |
45 | Genel Turizm | Önlisans | 2 | 2019-2020 | |
46 | Temel Mutfak Tenkikleri II | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
47 | Temel Mutfak Teknikleri I | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |