Makaleler

Makale Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Yemek Siparişi Uygulamaları Tüketim Değerleri, Tekrar Kullanma Niyeti ve EAAP Davranışı Arasındaki İlişkiÇETİN MERVEJournal of Tourism and Gastronomy Studies2023Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
2 infoFood allergy knowledge, attitude, and practices of chefs in resort hotels in TurkeyEREN RAMAZAN, ÇETİN MERVE, EREN AYŞE, ÇETİN KADİRInternational Journal of Gastronomy and Food Science2021Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
3 infoYerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesiÇETİN MERVE, ÇETİN KADİRTurk Turizm Arastirmalari Dergisi2021Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
4 infoYerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesiÇETİN MERVE, ÇETİN KADİRTurk Turizm Arastirmalari Dergisi2021Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
5 infoFood allergy knowledge, attitude, and practices of chefs in resort hotels in TurkeyEREN RAMAZAN, ÇETİN MERVE, ŞENGÖZ AYŞE, ÇETİN KADİRInternational Journal of Gastronomy and Food Science2021Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
6 infoTürkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey)ÇETİN MERVE,AKSOY MUSTAFA,ÇETİN KADİRJournal of Tourism and Gastronomy Studies2020Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
7 info Destinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri: Oleatrium Zeytin ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi ÖrneğiÇETİN MERVE, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEAnkara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi2019Ulusal, Hakemli, Elektronik, Endekste taranmıyor
8 infoİNSAN KAYNAKLARI WEB SİTELERİNDE AŞÇILARA YÖNELİK İŞ İLANLARI ÜZERİNE BİR İNCELEMEÇETİN MERVE,ŞAHİNGÖZ SEMRAJournal of International Social Research2019Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
9 infoFood Poisoning In The MediaÇETİN MERVE,ÖZKAYA FÜGENTurkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology2019Uluslararası, Hakemli, Elektronik, scopus
10 infoRestoran Tercihinde Gösterişçi Tüketim EğilimiÇETİN MERVE,YAYLI ALİTurizm Akademik Dergisi (TOURAJ)2019Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
11 infoBeşinci Tat: Umami (Fifth Taste: Umami)CÖMERT MENEKŞE,GÜDEK MERVEJournal of Tourism and Gastronomy Studies2018Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
12 infoTürkiye de Yükseköğretim Düzeyinde Gastronomi Eğitimi Alan Öğrencilerin Beklenti ve Değerlendirmelerine Yönelik Bir AraştırmaGÜDEK MERVE,BOYLU YASİNJournal of Tourism and Gastronomy Studies2017Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
13Gastronomi Turizminde Bitkisel Çayların Yeri: Beypazarı ÖrneğiDEMİREL HÜSNE,GÜDEK MERVEResearch Journal of Agricultural SciencesTarım Bilimleri Araştırma Dergisi2017Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
14Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi DüzeyleriGÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,ÖZKAYA FÜGENZeytin Bilimi2016Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Endekste taranmıyor