| 1 | | Yemek Siparişi Uygulamaları Tüketim Değerleri, Tekrar Kullanma Niyeti ve EAAP Davranışı Arasındaki İlişki | ÇETİN MERVE | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | 2023 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
| 2 | info | Food allergy knowledge, attitude, and practices of chefs in resort hotels in Turkey | EREN RAMAZAN, ÇETİN MERVE, EREN AYŞE, ÇETİN KADİR | International Journal of Gastronomy and Food Science | 2021 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
| 3 | info | Yerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesi | ÇETİN MERVE, ÇETİN KADİR | Turk Turizm Arastirmalari Dergisi | 2021 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
| 4 | info | Yerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesi | ÇETİN MERVE, ÇETİN KADİR | Turk Turizm Arastirmalari Dergisi | 2021 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
| 5 | info | Food allergy knowledge, attitude, and practices of chefs in resort hotels in Turkey | EREN RAMAZAN, ÇETİN MERVE, ŞENGÖZ AYŞE, ÇETİN KADİR | International Journal of Gastronomy and Food Science | 2021 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
| 6 | info | Türkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey) | ÇETİN MERVE,AKSOY MUSTAFA,ÇETİN KADİR | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | 2020 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
| 7 | info |
Destinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri: Oleatrium Zeytin ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi Örneği | ÇETİN MERVE, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME | Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi | 2019 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, Endekste taranmıyor |
| 8 | info | İNSAN KAYNAKLARI WEB SİTELERİNDE AŞÇILARA YÖNELİK İŞ İLANLARI ÜZERİNE BİR İNCELEME | ÇETİN MERVE,ŞAHİNGÖZ SEMRA | Journal of International Social Research | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
| 9 | info | Food Poisoning In The Media | ÇETİN MERVE,ÖZKAYA FÜGEN | Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, scopus |
| 10 | info | Restoran Tercihinde Gösterişçi Tüketim Eğilimi | ÇETİN MERVE,YAYLI ALİ | Turizm Akademik Dergisi (TOURAJ) | 2019 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
| 11 | info | Beşinci Tat: Umami (Fifth Taste: Umami) | CÖMERT MENEKŞE,GÜDEK MERVE | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | 2018 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
| 12 | info | Türkiye de Yükseköğretim Düzeyinde Gastronomi Eğitimi Alan Öğrencilerin Beklenti ve Değerlendirmelerine Yönelik Bir Araştırma | GÜDEK MERVE,BOYLU YASİN | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | 2017 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
| 13 | | Gastronomi Turizminde Bitkisel Çayların Yeri: Beypazarı Örneği | DEMİREL HÜSNE,GÜDEK MERVE | Research Journal of Agricultural SciencesTarım Bilimleri Araştırma Dergisi | 2017 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
| 14 | | Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi Düzeyleri | GÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,ÖZKAYA FÜGEN | Zeytin Bilimi | 2016 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Endekste taranmıyor |