Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik AraştırmalarıBulut Mutfak Sisteminin Kanvas İş Modeli ile İncelenmesiÇETİN MERVEDetay Yayıncılık2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ IIKONAKLAMA VE YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNDE TABAK ATIĞINA İLİŞKİN ALANYAZIN TARAMASIÇETİN MERVEİksad Publications2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
3Türkiye Lezzet RotalarıİZMİR MUTFAĞIÇETİN MERVEDetay Yayıncılık2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
4GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARIVEGAN YİYECEK TURİZMİÇETİN MERVEÇizgi Kitabevi2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)