| 1 | Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları | Bulut Mutfak Sisteminin Kanvas İş Modeli ile İncelenmesi | ÇETİN MERVE | Detay Yayıncılık | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
| 2 | GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II | KONAKLAMA VE YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNDE TABAK ATIĞINA İLİŞKİN ALANYAZIN TARAMASI | ÇETİN MERVE | İksad Publications | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
| 3 | Türkiye Lezzet Rotaları | İZMİR MUTFAĞI | ÇETİN MERVE | Detay Yayıncılık | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
| 4 | GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI | VEGAN YİYECEK TURİZMİ | ÇETİN MERVE | Çizgi Kitabevi | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |