Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1Yerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesiÇETİN MERVE,ÇETİN KADİRConference on Managing Tourism Across Continents (MTCON)30.09.2020Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik,
2Gastronomi Konulu Festivaller: Türkiye ÖrneğiGÜDEK MERVE,DEMİREL HÜSNE,ÇETİN KADİRVIII. NATIONAL IV. INTERNATIONAL EASTERNMEDITERRANEAN TOURISM SYMPOSIUM20.04.2019Tam metin bildiri, Elektronik,
3ALTERNATİF UNLARLA GLUTENSİZ ÜRÜNLERÜNAL BEHİYENUR,GÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,ÖZKAYA FÜGENInternational Gastronomy Tourism Studies Congress- Kocaeli University22.09.2018Tam metin bildiri, Elektronik,
4Caffein in Türkish Cuisine CultureGÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME1.international Congress on Tourism,Economic and Business Sciences31.12.2017Özet bildiri, Basılı+Elektronik, üsküp
5Place of Local Gastronomy in the BrochuresÇETİN KADİR,GÜDEK MERVE,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME1st International Congress onTourism, Economic and Business Sciences31.12.2017Özet bildiri, Elektronik, ÜSKÜP
6Destinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri: Oleatrium Zeytin Ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi ÖrneğiGÜDEK MERVE,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEInternational Congress Of Tourism and Cultural Heritage04.08.2017Özet bildiri, Elektronik, MUĞLA
7Gastronomi Turizminde Bitkisel Çayların Yeri: Beypazarı ÖrneğiDEMİREL HÜSNE,GÜDEK MERVE1th INTERNATIONALRURAL TOURISM and DEVELOPMENTCONGRESS04.05.2017Özet bildiri, Elektronik, BURSA
8Yogurt in Turkısh Cuısıne CultureGÜDEK MERVE,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME3. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURĠZM SEMPOZYUMU22.04.2017Tam metin bildiri, Elektronik, BİŞKEK