1 | Yerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesi | ÇETİN MERVE,ÇETİN KADİR | Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON) | 30.09.2020 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, |
2 | Gastronomi Konulu Festivaller: Türkiye Örneği | GÜDEK MERVE,DEMİREL HÜSNE,ÇETİN KADİR | VIII. NATIONAL IV. INTERNATIONAL EASTERNMEDITERRANEAN TOURISM SYMPOSIUM | 20.04.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
3 | ALTERNATİF UNLARLA GLUTENSİZ ÜRÜNLER | ÜNAL BEHİYENUR,GÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,ÖZKAYA FÜGEN | International Gastronomy Tourism Studies Congress- Kocaeli University | 22.09.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
4 | Caffein in Türkish Cuisine Culture | GÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME | 1.international Congress on Tourism,Economic and Business Sciences | 31.12.2017 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, üsküp |
5 | Place of Local Gastronomy in the Brochures | ÇETİN KADİR,GÜDEK MERVE,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME | 1st International Congress onTourism, Economic and Business Sciences | 31.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, ÜSKÜP |
6 | Destinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri: Oleatrium Zeytin Ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi Örneği | GÜDEK MERVE,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME | International Congress Of Tourism and Cultural Heritage | 04.08.2017 | Özet bildiri, Elektronik, MUĞLA |
7 | Gastronomi Turizminde Bitkisel Çayların Yeri: Beypazarı Örneği | DEMİREL HÜSNE,GÜDEK MERVE | 1th INTERNATIONALRURAL TOURISM and DEVELOPMENTCONGRESS | 04.05.2017 | Özet bildiri, Elektronik, BURSA |
8 | Yogurt in Turkısh Cuısıne Culture | GÜDEK MERVE,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME | 3. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURĠZM SEMPOZYUMU | 22.04.2017 | Tam metin bildiri, Elektronik, BİŞKEK |