Yönetilen Tezler

(Sadece Tez Merkezi Kaynaklı Tezler Listelenmektedir.)

Tez Adı Türü Üniversite / Enstitü / ABD Yılı Durumu
1FARKLI HABİTATLARDAN TOPLANAN TOPRAK VE SU KAYNAKLARINDAKİ AKTİNOMİSETLERİN İZOLASYONU, TANIMLANMASI VE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTENİN BELİRLENMESİYüksek LisansBurdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı2020Tamamlandı
2Genetiği değiştirilmiş soya unu içeren bisküvi üretiminde farklı sıcaklık uygulamalarının genetiği değiştirilmiş organizma miktarına etkisiYüksek LisansBurdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı2019Tamamlandı
3Hayvancılık işletmeleri ve termal kaynaklardan alınan toprak ve su örneklerinden miksobakterilerin izolasyonu, tanımlanması ve antibakteriyel aktivitelerinin belirlenmesiYüksek LisansBurdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı2019Tamamlandı