1 | MAKÜ Tarım Hayvancılık ve Gıda Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği Tesisinin Modernizasyonu ve Faaliyete Geçirilmesi | Kalkınma Bakanlığı | Devam Ediyor | 887.255 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
2 | Alternatif Kaba Yem - Mera Araştırma Projesi | Kalkınma Bakanlığı | Devam Ediyor | 5.096.176 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
3 | Burdur İli Sınırları İçerisinde Yetişen Kermes Meşesinin (Quercus Coccifera) Yıl Boyunca Besin Maddesi İçeriği ve İn Vitro Sindirilebilirliğindeki Değişimin Belirlenmesi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 8.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
4 | Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği, Islahı ve Yaygınlaştırılması | Kalkınma Bakanlığı | Devam Ediyor | 3.455.700 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
5 | Keçilerin Arayarak Bulduğu Bazı Bitki Türlerinin Besin Maddesi İçeriğinin Belirlenmesi | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 2.500 TÜRK LİRASI | Danışman |
6 | Gül (Rosa Damascena) Ekstraksyon Yan ÜrünüSilajının Kuzularda Besi Performansı, Karkas Özellikleri, Bazı Kan Parametreleri ve Et KalitesiÜzerine Etkisi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 19.580 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
7 | Erkek kuzu rasyonlarına By-Pass yağ (Korunmuş yağ) ilavesinin besi performansı ile rumen ve kan parametreleri üzerine etkisi (0343-NAP-16) | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | | Araştırmacı |
8 | Yumurta Tavuğu Rasyonlarına İlave Edilen iki farklı Lizin Kaynağının L Lizin Hidroklorit veya L Lizin Sülfatın Yem Tüketimi Yemden Yararlanma Oranı Yumurta Kalite Parametreleri ile Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 8.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
9 | Mürekkep balığı kemiğinin yumurtacı bıldırcınlarda kireç taşı yerine ve kireç taşı ile birlikte kullanımının yumurta verimi ve kalitesi ile bazı kan parametreleri üzerine etkisi. | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 2.500 TÜRK LİRASI | Danışman |
10 | Sulak alanlarda yoğun gelişim gösteren kamış (Phragmites australis) ve hasırkamışlarının (Typha spp.) alternatif kaba yem kaynağı olarak kullanılma olanaklarının araştırılması | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
11 | Tavuk Rasyonlarında Kullanılan Çöreotunun Nigella sativa L Yumurta Sarısı Yağ Asidi ve Kolesterol İçeriğine Etkisi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 5.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
12 | Bazı Bitkisel Protein Kaynaklarının Glikoz İle Muamelesinin Koçlarda Bazı Besleyici Özellikleri Üzerine Etkisi | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | 15.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |