Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1KAZ ÖRDEK VE HİNDİ BESLEMEYüksek Lisans22024-2025
2YEM KATKI MADDELERİYüksek Lisans22024-2025
3YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans42024-2025
4SÜT SIĞIRLARININ BESLENMESİNDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22024-2025
5HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans42024-2025
6YEM KATKI MADDELERİLisans12023-2024
7HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans42023-2024
8KANATLI BESLENME HASTALIKLARIDoktora22023-2024
9YEMERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİYüksek Lisans42023-2024
10TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22023-2024
11YEM KATKI MADDELERİYüksek Lisans22023-2024
12TAVUKLARIN BESLENMESİDoktora42023-2024
13KAZ ÖRDEK VE HİNDİ BESLEMEYüksek Lisans22023-2024
14RUMİNANTLARIN BESLENME HASTALIKLARIYüksek Lisans22023-2024
15RUMİNANTLARIN BESLENME HASTALIKLARIYüksek Lisans22022-2023
16YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans42022-2023
17YEM TEKNOLOJİSİDoktora22022-2023
18KANATLI BESLENME HASTALIKLARIDoktora22022-2023
19YEM KATKI MADDELERİLisans12022-2023
20HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans42022-2023
21AGRONOMİLisans12022-2023
22YEM BİLGİSİLisans32021-2022
23KEDİ KÖPEK BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans12021-2022
24BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLERLisans22021-2022
25KANATLI BESLENME HASTALIKLARIDoktora22021-2022
26YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans22021-2022
27ATLARIN BESLENMESİYüksek Lisans12021-2022
28TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22021-2022
29YEM TEKNOLOJİSİDoktora22021-2022
30YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERDoktora22021-2022
31KÜÇÜK RUMİNANTLARIN BESLENMESİDoktora22021-2022
32KEDİ VE KÖPEKLERİN BESLENMESİYüksek Lisans22021-2022
33BESİ SIĞIRLARININ BESLENMESİYüksek Lisans42021-2022
34YEM KATKI MADDELERİLisans12020-2021
35BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLERLisans22020-2021
36RUMİNANTLARIN BESLENME HASTALIKLARIYüksek Lisans22020-2021
37KOYUN BESLEMEYüksek Lisans22020-2021
38YEM HİJYENİYüksek Lisans12020-2021
39YEM BİLGİSİLisans32019-2020
40UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82019-2020
41DANIŞMANLIKYüksek Lisans12019-2020
42TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22019-2020
43ATLARIN BESLENMESİYüksek Lisans12019-2020
44YEM HİJYENİYüksek Lisans12019-2020
45KEDİ KÖPEK BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans12019-2020
46HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22019-2020
47HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22019-2020
48BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLERLisans22019-2020
49BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLERLisans22019-2020
50YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans42019-2020
51ATLARIN BESLENMESİYüksek Lisans12019-2020
52DANIŞMANLIKYüksek Lisans12019-2020
53UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82019-2020
54YEM BİLGİSİLisans12018-2019
55YEM KATKI MADDELERİLisans12018-2019
56HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22018-2019
57YEM BİLGİSİLisans32018-2019
58TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22018-2019
59UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82018-2019
60DANIŞMANLIKYüksek Lisans12018-2019
61YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12018-2019
62YEM HİJYENİYüksek Lisans12018-2019
63YEMLERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİYüksek Lisans42018-2019
64KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22018-2019
65KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22018-2019
66HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22018-2019
67KEDİ-KÖPEK BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans12018-2019
68UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82018-2019
69DANIŞMANLIKYüksek Lisans12018-2019
70TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22018-2019
71ALTERNATİF YEM MADDELERİYüksek Lisans22018-2019
72YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL MADDELERYüksek Lisans12018-2019
73YEM HİJYENİYüksek Lisans12018-2019
74HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22017-2018
75DANIŞMANLIKYüksek Lisans12017-2018
76YEM KATKI MADDELERİLisans12017-2018
77YEM BİLGİSİLisans32017-2018
78UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82017-2018
79YELERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİYüksek Lisans42017-2018
80YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12017-2018
81YEM HİJYENİYüksek Lisans12017-2018
82KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22017-2018
83KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22017-2018
84YEM KATKI MADDELERİLisans12017-2018
85YEM BİLGİSİLisans12017-2018
86HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22017-2018
87ALTERNATİF YEM MADDELERİYüksek Lisans22017-2018
88TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22017-2018
89DANIŞMANLIKYüksek Lisans12017-2018
90YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12017-2018
91UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82017-2018
92KOYUN BESLEMEYüksek Lisans22016-2017
93YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12016-2017
94ALTERNATİF YEM MADDELERİYüksek Lisans22016-2017
95DANIŞMANLIKYüksek Lisans12016-2017
96UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82016-2017
97ALTERNATİF YEM MADDELERİYüksek Lisans22016-2017
98ATLARIN BESLENMESİYüksek Lisans12016-2017
99TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22016-2017
100YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans42016-2017
101YEM KATKI MADDELERİLisans12016-2017
102YEM BİLGİSİLisans32016-2017
103UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82016-2017
104DANIŞMANLIKYüksek Lisans12016-2017
105KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22016-2017
106KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22016-2017
107YEM KATKI MADDELERİLisans12016-2017
108YEM BİLGİSİLisans12016-2017
109HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22016-2017
110HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22016-2017
111KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22015-2016
112YEM BİLGİSİLisans32015-2016
113YEM BİLGİSİLisans12015-2016
114YEM İŞLEME TEKNOLOJİSİLisans12015-2016
115HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22015-2016
116DANIŞMANLIKYüksek Lisans12015-2016
117KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22015-2016
118HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22015-2016
119YEM İŞLEME TEKNOLOJİSİLisans12015-2016
120UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82015-2016
121TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22015-2016
122YEM HİJYENİ Yüksek Lisans12015-2016
123KEDİ VE KÖPEKLERİN BESLENMESİYüksek Lisans22015-2016
124KAZ, ÖRDEK VE HİNDİ BESLEMEYüksek Lisans22015-2016
125YELERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12015-2016
126TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22015-2016
127DANIŞMANLIKYüksek Lisans12015-2016
128UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82015-2016
129HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22014-2015
130YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans42014-2015
131KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22014-2015
132YEM HİYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans42014-2015
133HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22014-2015
134KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22014-2015
135DANIŞMANLIKYüksek Lisans12014-2015
136YEMLERDE HAM BESİN MADDE ANALİZİYüksek Lisans42014-2015
137UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82014-2015
138BALIK BESLEMEYüksek Lisans22014-2015
139UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82014-2015
140DANIŞMANLIKYüksek Lisans12014-2015
141HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22013-2014
142KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22013-2014
143YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans42013-2014
144HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22013-2014
145KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22013-2014
146YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans42013-2014
147YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013
148KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22012-2013
149KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22012-2013
150YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013