1 | KEDİ KÖPEK BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 1 | 2019-2020 | |
2 | YEM HİJYENİ | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
3 | ATLARIN BESLENMESİ | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
4 | TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELER | Yüksek Lisans | 2 | 2019-2020 | |
5 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
6 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2019-2020 | |
7 | YEM BİLGİSİ | Lisans | 3 | 2019-2020 | |
8 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2019-2020 | |
9 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2019-2020 | |
10 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2019-2020 | |
11 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
12 | ATLARIN BESLENMESİ | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
13 | YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 4 | 2019-2020 | |
14 | BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLER | Lisans | 2 | 2019-2020 | |
15 | BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLER | Lisans | 2 | 2019-2020 | |
16 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
17 | YEM BİLGİSİ | Lisans | 3 | 2018-2019 | |
18 | TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELER | Yüksek Lisans | 2 | 2018-2019 | |
19 | ALTERNATİF YEM MADDELERİ | Yüksek Lisans | 2 | 2018-2019 | |
20 | YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL MADDELER | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
21 | YEM HİJYENİ | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
22 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
23 | YEM KATKI MADDELERİ | Lisans | 1 | 2018-2019 | |
24 | YEM BİLGİSİ | Lisans | 1 | 2018-2019 | |
25 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2018-2019 | |
26 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
27 | YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLER | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
28 | YEM HİJYENİ | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
29 | YEMLERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2018-2019 | |
30 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
31 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
32 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
33 | KEDİ-KÖPEK BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 1 | 2018-2019 | |
34 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2018-2019 | |
35 | TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELER | Yüksek Lisans | 2 | 2018-2019 | |
36 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
37 | YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLER | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
38 | ALTERNATİF YEM MADDELERİ | Yüksek Lisans | 2 | 2017-2018 | |
39 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
40 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
41 | YEM KATKI MADDELERİ | Lisans | 1 | 2017-2018 | |
42 | YEM BİLGİSİ | Lisans | 1 | 2017-2018 | |
43 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
44 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
45 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
46 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
47 | TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELER | Yüksek Lisans | 2 | 2017-2018 | |
48 | YEM KATKI MADDELERİ | Lisans | 1 | 2017-2018 | |
49 | YEM BİLGİSİ | Lisans | 3 | 2017-2018 | |
50 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
51 | YELERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2017-2018 | |
52 | YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLER | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
53 | YEM HİJYENİ | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
54 | YEM KATKI MADDELERİ | Lisans | 1 | 2016-2017 | |
55 | YEM BİLGİSİ | Lisans | 3 | 2016-2017 | |
56 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
57 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
58 | ALTERNATİF YEM MADDELERİ | Yüksek Lisans | 2 | 2016-2017 | |
59 | ATLARIN BESLENMESİ | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
60 | TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELER | Yüksek Lisans | 2 | 2016-2017 | |
61 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
62 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
63 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
64 | ALTERNATİF YEM MADDELERİ | Yüksek Lisans | 2 | 2016-2017 | |
65 | YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLER | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
66 | KOYUN BESLEME | Yüksek Lisans | 2 | 2016-2017 | |
67 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
68 | YEM KATKI MADDELERİ | Lisans | 1 | 2016-2017 | |
69 | YEM BİLGİSİ | Lisans | 1 | 2016-2017 | |
70 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
71 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
72 | YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 4 | 2016-2017 | |
73 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2015-2016 | |
74 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
75 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
76 | KEDİ VE KÖPEKLERİN BESLENMESİ | Yüksek Lisans | 2 | 2015-2016 | |
77 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2015-2016 | |
78 | TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELER | Yüksek Lisans | 2 | 2015-2016 | |
79 | YEM HİJYENİ | Yüksek Lisans | 1 | 2015-2016 | |
80 | YEM İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Lisans | 1 | 2015-2016 | |
81 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
82 | YEM İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Lisans | 1 | 2015-2016 | |
83 | YEM BİLGİSİ | Lisans | 1 | 2015-2016 | |
84 | YEM BİLGİSİ | Lisans | 3 | 2015-2016 | |
85 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
86 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2015-2016 | |
87 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2015-2016 | |
88 | TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELER | Yüksek Lisans | 2 | 2015-2016 | |
89 | YELERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLER | Yüksek Lisans | 1 | 2015-2016 | |
90 | KAZ, ÖRDEK VE HİNDİ BESLEME | Yüksek Lisans | 2 | 2015-2016 | |
91 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
92 | YEM HİYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
93 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
94 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2014-2015 | |
95 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2014-2015 | |
96 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
97 | YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
98 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2014-2015 | |
99 | YEMLERDE HAM BESİN MADDE ANALİZİ | Yüksek Lisans | 4 | 2014-2015 | |
100 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2014-2015 | |
101 | BALIK BESLEME | Yüksek Lisans | 2 | 2014-2015 | |
102 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
103 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2013-2014 | |
104 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2013-2014 | |
105 | YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2013-2014 | |
106 | YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2013-2014 | |
107 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2013-2014 | |
108 | HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2013-2014 | |
109 | YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
110 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
111 | YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
112 | KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI | Lisans | 2 | 2012-2013 | |