Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1YEM KATKI MADDELERİYüksek Lisans22024-2025
2YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans42024-2025
3SÜT SIĞIRLARININ BESLENMESİNDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22024-2025
4HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans42024-2025
5KAZ ÖRDEK VE HİNDİ BESLEMEYüksek Lisans22024-2025
6RUMİNANTLARIN BESLENME HASTALIKLARIYüksek Lisans22023-2024
7KAZ ÖRDEK VE HİNDİ BESLEMEYüksek Lisans22023-2024
8TAVUKLARIN BESLENMESİDoktora42023-2024
9YEM KATKI MADDELERİYüksek Lisans22023-2024
10TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22023-2024
11YEMERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİYüksek Lisans42023-2024
12KANATLI BESLENME HASTALIKLARIDoktora22023-2024
13YEM KATKI MADDELERİLisans12023-2024
14HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans42023-2024
15YEM KATKI MADDELERİLisans12022-2023
16HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans42022-2023
17AGRONOMİLisans12022-2023
18KANATLI BESLENME HASTALIKLARIDoktora22022-2023
19YEM TEKNOLOJİSİDoktora22022-2023
20YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans42022-2023
21RUMİNANTLARIN BESLENME HASTALIKLARIYüksek Lisans22022-2023
22BESİ SIĞIRLARININ BESLENMESİYüksek Lisans42021-2022
23YEM BİLGİSİLisans32021-2022
24KEDİ KÖPEK BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans12021-2022
25BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLERLisans22021-2022
26KEDİ VE KÖPEKLERİN BESLENMESİYüksek Lisans22021-2022
27KÜÇÜK RUMİNANTLARIN BESLENMESİDoktora22021-2022
28YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERDoktora22021-2022
29YEM TEKNOLOJİSİDoktora22021-2022
30TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22021-2022
31ATLARIN BESLENMESİYüksek Lisans12021-2022
32YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans22021-2022
33KANATLI BESLENME HASTALIKLARIDoktora22021-2022
34YEM HİJYENİYüksek Lisans12020-2021
35KOYUN BESLEMEYüksek Lisans22020-2021
36RUMİNANTLARIN BESLENME HASTALIKLARIYüksek Lisans22020-2021
37YEM KATKI MADDELERİLisans12020-2021
38BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLERLisans22020-2021
39YEM BİLGİSİLisans32019-2020
40UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82019-2020
41DANIŞMANLIKYüksek Lisans12019-2020
42TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22019-2020
43ATLARIN BESLENMESİYüksek Lisans12019-2020
44YEM HİJYENİYüksek Lisans12019-2020
45KEDİ KÖPEK BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans12019-2020
46ATLARIN BESLENMESİYüksek Lisans12019-2020
47YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans42019-2020
48BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLERLisans22019-2020
49BİTKİ BİYOLOJİSİ VE ZEHİRLİ BİTKİLERLisans22019-2020
50HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22019-2020
51HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22019-2020
52UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82019-2020
53DANIŞMANLIKYüksek Lisans12019-2020
54HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22018-2019
55YEM KATKI MADDELERİLisans12018-2019
56YEM BİLGİSİLisans12018-2019
57YEM BİLGİSİLisans32018-2019
58TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22018-2019
59UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82018-2019
60KEDİ-KÖPEK BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans12018-2019
61UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82018-2019
62DANIŞMANLIKYüksek Lisans12018-2019
63TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22018-2019
64ALTERNATİF YEM MADDELERİYüksek Lisans22018-2019
65YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL MADDELERYüksek Lisans12018-2019
66YEM HİJYENİYüksek Lisans12018-2019
67DANIŞMANLIKYüksek Lisans12018-2019
68YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12018-2019
69YEM HİJYENİYüksek Lisans12018-2019
70YEMLERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİYüksek Lisans42018-2019
71KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22018-2019
72KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22018-2019
73HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22018-2019
74HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22017-2018
75KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22017-2018
76KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22017-2018
77YEM HİJYENİYüksek Lisans12017-2018
78UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82017-2018
79DANIŞMANLIKYüksek Lisans12017-2018
80YEM KATKI MADDELERİLisans12017-2018
81YEM BİLGİSİLisans32017-2018
82UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82017-2018
83YELERDE HAM BESİN MADDE ANALİZLERİYüksek Lisans42017-2018
84YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12017-2018
85DANIŞMANLIKYüksek Lisans12017-2018
86YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12017-2018
87YEM KATKI MADDELERİLisans12017-2018
88YEM BİLGİSİLisans12017-2018
89HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22017-2018
90ALTERNATİF YEM MADDELERİYüksek Lisans22017-2018
91TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22017-2018
92YEM KATKI MADDELERİLisans12016-2017
93YEM BİLGİSİLisans32016-2017
94YEMLERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12016-2017
95UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82016-2017
96DANIŞMANLIKYüksek Lisans12016-2017
97ALTERNATİF YEM MADDELERİYüksek Lisans22016-2017
98ATLARIN BESLENMESİYüksek Lisans12016-2017
99TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22016-2017
100YEMLERİN İŞLENMESİ VE YEM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans42016-2017
101KOYUN BESLEMEYüksek Lisans22016-2017
102KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22016-2017
103KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22016-2017
104YEM KATKI MADDELERİLisans12016-2017
105YEM BİLGİSİLisans12016-2017
106HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22016-2017
107HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22016-2017
108UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82016-2017
109DANIŞMANLIKYüksek Lisans12016-2017
110ALTERNATİF YEM MADDELERİYüksek Lisans22016-2017
111UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82015-2016
112DANIŞMANLIKYüksek Lisans12015-2016
113TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22015-2016
114YELERDE ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERYüksek Lisans12015-2016
115KAZ, ÖRDEK VE HİNDİ BESLEMEYüksek Lisans22015-2016
116KEDİ VE KÖPEKLERİN BESLENMESİYüksek Lisans22015-2016
117KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22015-2016
118YEM BİLGİSİLisans32015-2016
119YEM BİLGİSİLisans12015-2016
120YEM İŞLEME TEKNOLOJİSİLisans12015-2016
121HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22015-2016
122DANIŞMANLIKYüksek Lisans12015-2016
123KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22015-2016
124HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22015-2016
125YEM İŞLEME TEKNOLOJİSİLisans12015-2016
126UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82015-2016
127TAVUK BESLEMEDE TEMEL İLKELERYüksek Lisans22015-2016
128YEM HİJYENİ Yüksek Lisans12015-2016
129YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans42014-2015
130KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22014-2015
131HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22014-2015
132KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22014-2015
133DANIŞMANLIKYüksek Lisans12014-2015
134YEMLERDE HAM BESİN MADDE ANALİZİYüksek Lisans42014-2015
135UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82014-2015
136BALIK BESLEMEYüksek Lisans22014-2015
137UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82014-2015
138DANIŞMANLIKYüksek Lisans12014-2015
139YEM HİYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans42014-2015
140HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22014-2015
141HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22013-2014
142KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22013-2014
143YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans42013-2014
144HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22013-2014
145KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22013-2014
146YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans42013-2014
147YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013
148KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22012-2013
149KLİNİK HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARILisans22012-2013
150YEM HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013