Makaleler

Makale Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1 infoThe Impact of the Appeal of Local Cuisine and Its Antecedents on the Gastronomy Experience of Domestic TouristsÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMETurkish Studies2024Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
2 infoGastronomy Culture from the Neolithic Site of Çatalhöyük to 21st centuryAKSOY MUSTAFA,ÇETİN KADİRJournal of Multidisciplinary Academic Tourism2024Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
3 infoGenişletilmiş Norm Aktivasyon Teorisi ve Dini Değerler Bağlamında Dışarıda Yemek Yiyen Müşterilerin Gıda İsrafını Azaltma Davranışını AnlamakÇETİN KADİRTurizm Akademik Dergisi2023Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
4 infoGastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir AnalizÇETİN KADİRGüncel Turizm Araştırmaları Dergisi2023Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
5 infoAn Investigation into the Causes of Food Waste by Tourists in All-inclusive Resorts in TurkeyÇETİN KADİR, SÜREN TUFANJournal of Quality Assurance in Hospitality & Tourism2022Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, ESCI, Scopus
6 infoFood allergy knowledge, attitude, and practices of chefs in resort hotels in TurkeyEREN RAMAZAN, ÇETİN MERVE, EREN AYŞE, ÇETİN KADİRInternational Journal of Gastronomy and Food Science2021Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
7 infoYerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesiÇETİN MERVE, ÇETİN KADİRTurk Turizm Arastirmalari Dergisi2021Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
8 infoTürkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey)ÇETİN MERVE,AKSOY MUSTAFA,ÇETİN KADİRJournal of Tourism and Gastronomy Studies2020Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
9 infoThe Effect Of Television Shows On Daily Nutrition PlanningKIZILELİ MEHMET,ÇETİN KADİR,ŞAHİNGÖZ SEMRAInternational Journal of Contemporary Applied Researches2019Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCOPUS
10 infoGeneral Status of Food Cheats in TurkeyÖZKAYA FÜGEN,ÇETİN KADİRInternational Journal of Scientific and Technological Research2019Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Leuphana Universität Lüneburg Germany, Leibniz Information Centre for Science and Technology and University Library, German National Library of Science and Technology, Open Academic Journals Index, Google Scholar, The Library Book, India Ciros Hi-Tech, Engineering Group, Research Junction, Heidelberg University Library, ULI Foundation, StudyLIB, Global Impact Factor: 0.787, Scientific Journals EU, CiteSeerx Scientific Literature Digital Library, Universität Vechta.
11 infoÇatalhöyük Mutfak Yapıları ve Araç-Gereçlerinin 21. Yüzyıl Mutfak Kültürüne Yansımaları1 (The 21st Century Cuisine Cultural Reflections on Çatalhöyük Cuisine Construction and Equipment)AKSOY MUSTAFA,ÇETİN KADİRJournal of Tourism and Gastronomy Studies2018Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
12 infoGASTRONOMİ TEMALI YEREL FESTİVALLER ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRMECÖMERT MENEKŞE,ÇETİN KADİRJournal of International Social Research2017Uluslararası, Hakemli, Elektronik, EBSCO, MLA, Proquest CSA (Linguistics and Language Behavior Abstracts, Sociological Abstracts), Scientific Commons, BC ELN, Ulrichsweb, Index Islamicus, SSRN, ICAAP, Index Copernicus, J-Gate, Journal Seek, ASOS Index, Journal Database, TEI, SIOP SocIndex, Acarindex, Citefactor, GlobalImpactFactor (GIF), Pubget, DRJI and WorldCat, İSAM
13 infoGastronomi ve Mutfak Sanatlar Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi DüzeyleriGÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,ÖZKAYA FÜGENZeytin Bilimi2016Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Endekste taranmıyor