1 | info | The Impact of the Appeal of Local Cuisine and Its Antecedents on the Gastronomy Experience of Domestic Tourists | ÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME | Turkish Studies | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
2 | info | Gastronomy Culture from the Neolithic Site of Çatalhöyük to 21st century | AKSOY MUSTAFA,ÇETİN KADİR | Journal of Multidisciplinary Academic Tourism | 2024 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
3 | info | Genişletilmiş Norm Aktivasyon Teorisi ve Dini Değerler Bağlamında Dışarıda
Yemek Yiyen Müşterilerin Gıda İsrafını Azaltma Davranışını Anlamak | ÇETİN KADİR | Turizm Akademik Dergisi | 2023 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
4 | info | Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz | ÇETİN KADİR | Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi | 2023 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
5 | info | An Investigation into the Causes of Food Waste by Tourists in All-inclusive Resorts in Turkey | ÇETİN KADİR, SÜREN TUFAN | Journal of Quality Assurance in Hospitality & Tourism | 2022 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, ESCI, Scopus |
6 | info | Food allergy knowledge, attitude, and practices of chefs in resort hotels in Turkey | EREN RAMAZAN, ÇETİN MERVE, EREN AYŞE, ÇETİN KADİR | International Journal of Gastronomy and Food Science | 2021 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
7 | info | Yerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesi | ÇETİN MERVE, ÇETİN KADİR | Turk Turizm Arastirmalari Dergisi | 2021 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
8 | info | Türkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey) | ÇETİN MERVE,AKSOY MUSTAFA,ÇETİN KADİR | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | 2020 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
9 | info | The Effect Of Television Shows On Daily Nutrition Planning | KIZILELİ MEHMET,ÇETİN KADİR,ŞAHİNGÖZ SEMRA | International Journal of Contemporary Applied Researches | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCOPUS |
10 | info | General Status of Food Cheats in Turkey | ÖZKAYA FÜGEN,ÇETİN KADİR | International Journal of Scientific and Technological Research | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Leuphana Universität Lüneburg Germany, Leibniz Information Centre for Science and Technology and University Library, German National Library of Science and Technology, Open Academic Journals Index, Google Scholar, The Library Book, India Ciros Hi-Tech, Engineering Group, Research Junction, Heidelberg University Library, ULI Foundation, StudyLIB, Global Impact Factor: 0.787, Scientific Journals EU, CiteSeerx Scientific Literature Digital Library, Universität Vechta. |
11 | info | Çatalhöyük Mutfak Yapıları ve Araç-Gereçlerinin 21. Yüzyıl Mutfak Kültürüne Yansımaları1 (The 21st Century Cuisine Cultural Reflections on Çatalhöyük Cuisine Construction and Equipment) | AKSOY MUSTAFA,ÇETİN KADİR | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | 2018 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
12 | info | GASTRONOMİ TEMALI YEREL FESTİVALLER ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME | CÖMERT MENEKŞE,ÇETİN KADİR | Journal of International Social Research | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, EBSCO, MLA, Proquest CSA (Linguistics and Language Behavior Abstracts, Sociological Abstracts), Scientific Commons, BC ELN, Ulrichsweb, Index Islamicus, SSRN, ICAAP, Index Copernicus, J-Gate, Journal Seek, ASOS Index, Journal Database, TEI, SIOP SocIndex, Acarindex, Citefactor, GlobalImpactFactor (GIF), Pubget, DRJI and WorldCat, İSAM |
13 | info | Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi Düzeyleri | GÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,ÖZKAYA FÜGEN | Zeytin Bilimi | 2016 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Endekste taranmıyor |