Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Gastronomide İçeceklerMiksolojiÇETİN KADİRNobel Akademik Yayıncılık2024Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Gıda Bilimi ve Gastronomi IIGastronomi Turizmi Yönünden Potansiyeli Olan Peynirlerimiz ve Türk Mutfağında Kullanım AlanlarıGÜN İLHAN, ÇETİN KADİRİKSAD2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
3Routledge Handbook of Tea TourismTea community culture and tourism: The case of TurkeyÇETİN KADİR, ERBAŞ EMRERoutledge2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
4Gastronomy and Hospitality Studies in TourismUsing Molecular Gastronomy as an Attractive Element in Turkish CuisineKIZILELİ MEHMET, ÇETİN KADİRPeter Lang GmbH2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
5Türkiye Lezzet RotalarıManisaÇETİN KADİR, KİLİNÇ OLCAYDetay Yayıncılık2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
6Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerde Akademik Çalışmalar-2019/2Türk Turizm İmajında Yer Alan Geleneksel LezzetlerCEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,ÇETİN KADİRIVPE Yayınevi2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
7Selected Studies on Rural Tourism and DevelopmentExploring The Tourism Potential of Nallıhan District in Ankara and Proposals For Rural DevelopmentŞAHİNGÖZ SEMRA,KIZILELİ MEHMET,ÇETİN KADİRCambridge Scholars Publishing2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)