1 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Lisans | 8 | 2023-2024 | |
2 | İşletmelerde Mesleki Eğitim I | Lisans | 10 | 2023-2024 | |
3 | Moleküler Gastronomi | Yüksek Lisans | 3 | 2023-2024 | |
4 | Dünya Mutfakları | Lisans | 8 | 2023-2024 | |
5 | Pişirme Hazırlı ve Yöntemleri II | Lisans | 8 | 2023-2024 | |
6 | İşletmelerde Mesleki Eğitim II | Lisans | 10 | 2023-2024 | |
7 | Gastronomi Biliminde Araştırma Yöntemleri | Yüksek Lisans | 3 | 2023-2024 | |
8 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri I | Lisans | 16 | 2022-2023 | |
9 | Osmanlı Mutfağı | Lisans | 8 | 2022-2023 | |
10 | Dünya Mutfakları | Lisans | 16 | 2022-2023 | |
11 | Moleküler Gastronomi | Yüksek Lisans | 3 | 2022-2023 | |
12 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Lisans | 16 | 2022-2023 | |
13 | Sektörel Uygulamalar II | Lisans | 16 | 2022-2023 | |
14 | Gastronomi Biliminde Araştırma Yöntemleri | Yüksek Lisans | 3 | 2022-2023 | |
15 | Vegan Mutfağı | Yüksek Lisans | 3 | 2022-2023 | |