1 | Yerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesi | ÇETİN MERVE,ÇETİN KADİR | Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON) | 30.09.2020 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, |
2 | Gastronomi Konulu Festivaller: Türkiye Örneği | GÜDEK MERVE,DEMİREL HÜSNE,ÇETİN KADİR | VIII. NATIONAL IV. INTERNATIONAL EASTERNMEDITERRANEAN TOURISM SYMPOSIUM | 20.04.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
3 | ALTERNATİF UNLARLA GLUTENSİZ ÜRÜNLER | ÜNAL BEHİYENUR,GÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,ÖZKAYA FÜGEN | International Gastronomy Tourism Studies Congress- Kocaeli University | 22.09.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
4 | Gastronomi Temalı Yerel Festivaller Üzerine Bir Değerlendirme | CÖMERT MENEKŞE,ÇETİN KADİR | 18. Ulusal Turizm Kongresi | 18.10.2017 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Mardin |
5 | A Traditional Thracian Beverage Hardaliye | ÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME | 1th International Rural Tourism And Development Congress | 01.10.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Bursa |
6 | Kurutulmuş Meyveler ve Sebzelerin Besin Değerleri, İnsan Sağlığına Katkıları | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME,ÇETİN KADİR | 1th International Rural Tourism And Development Congress | 01.10.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Bursa |
7 | Geçmişten Günümüze Zeytinyağının Türk Mutfak Kültüründeki Yeri Ve Önemi | ÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME | Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi | 04.08.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Marmaris |
8 | Probiotic Drink In Turkish Kitchen Culture: Boza Example | ÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME | 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu | 20.04.2017 | Tam metin bildiri, Elektronik, Bişkek |
9 | Türk Turizm İmajında Geleneksel Lezzetlerin Rolü | CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,ÇETİN KADİR | 4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu | | Tam metin bildiri, , KASTAMONU |