Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1Yerel Yiyecek Tüketicilerinin Tipolojisi: Gıda Temelli Yaşam Tarzına Göre Pazar Bölümlerinin İncelenmesiÇETİN MERVE,ÇETİN KADİRConference on Managing Tourism Across Continents (MTCON)30.09.2020Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik,
2Gastronomi Konulu Festivaller: Türkiye ÖrneğiGÜDEK MERVE,DEMİREL HÜSNE,ÇETİN KADİRVIII. NATIONAL IV. INTERNATIONAL EASTERNMEDITERRANEAN TOURISM SYMPOSIUM20.04.2019Tam metin bildiri, Elektronik,
3ALTERNATİF UNLARLA GLUTENSİZ ÜRÜNLERÜNAL BEHİYENUR,GÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,ÖZKAYA FÜGENInternational Gastronomy Tourism Studies Congress- Kocaeli University22.09.2018Tam metin bildiri, Elektronik,
4Gastronomi Temalı Yerel Festivaller Üzerine Bir DeğerlendirmeCÖMERT MENEKŞE,ÇETİN KADİR18. Ulusal Turizm Kongresi18.10.2017Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Mardin
5A Traditional Thracian Beverage HardaliyeÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME1th International Rural Tourism And Development Congress01.10.2017Özet bildiri, Elektronik, Bursa
6Kurutulmuş Meyveler ve Sebzelerin Besin Değerleri, İnsan Sağlığına KatkılarıKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME,ÇETİN KADİR1th International Rural Tourism And Development Congress01.10.2017Özet bildiri, Elektronik, Bursa
7Geçmişten Günümüze Zeytinyağının Türk Mutfak Kültüründeki Yeri Ve ÖnemiÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEUluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi04.08.2017Özet bildiri, Elektronik, Marmaris
8Probiotic Drink In Turkish Kitchen Culture: Boza ExampleÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu20.04.2017Tam metin bildiri, Elektronik, Bişkek
9Türk Turizm İmajında Geleneksel Lezzetlerin RolüCEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,ÇETİN KADİR4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm SempozyumuTam metin bildiri, , KASTAMONU