1 | Farklı Ambalajlama Metotları ile Muhafaza Edilen Geleneksel Höşmerim Peynirinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2023 | Devam Ediyor |
2 | Hayvansal ve Bitkisel Kaynaklı Sütlerden Kapsüllenmiş Su Kefiri ile Üretilen Dondurmaların Bazı Kalite Özellikleri | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2023 | Devam Ediyor |
3 | Farklı oranlarda esmer şeker ve demineralize peyniraltı suyu kullanılarak fermente edilen su kefiri içeceğinde değişik türlere ait üzüm suyu ve kuru üzüm kullanımının etkisi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2022 | Tamamlandı |
4 | Kefir üretiminde β-glukan ve transglutaminaz enzimi kullanımının ürün kalitesi üzerine etkisi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |
5 | Meyveli klasik ve moleküler dondurmaların bazı özelliklerinin belirlenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |
6 | Asit ve maya pıhtısıyla üretilen akçakatık peynirinde farklı starter kültür ve ambalaj kullanımının etkisi | Yüksek Lisans | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2018 | Tamamlandı |