Projeler

Proje Adı Proje Türü Durumu Bütçe Açıklama
1Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması ProjesiBURDUR İLİ SEKTÖREL REKABET GÜCÜNÜN ARTTIRILMASI: TARIM VE HAYVANCILIKTA FARKLILAŞARAK BÜTÜNLEŞİK KALKINMA- ALT PROJE- Burdur İli Geleneksel Süt Ürünleri Haritasının Çıkartılması Ve Belirlenen Ürünlerin Endüstriye KazandırılmasıKalkınma BakanlığıDevam Ediyor2,499,444 TÜRK LİRASIYürütücü
2Süt Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme MerkeziKalkınma BakanlığıDevam Ediyor4,500,000 TÜRK LİRASIYürütücü
3Meyveli Klasik ve Moleküler Dondurmaların Bazı Özelliklerinin BelirlenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı8,000 TÜRK LİRASIDanışman
4Kefir Üretiminde Glukan ve Transglutaminaz Kullanımının Ürün Kalitesi Üzerine EtkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı8,000 TÜRK LİRASIDanışman
5Asit ve Maya Pıhtısıyla Üretilen Akçakatık Peynirinde Farklı Starter Kültür Kullanımın EtkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı8,000 TÜRK LİRASIDanışman
6Kefir Üretiminde B Glukan kullanımıTÜBİTAK PROJESİTamamlandı2,476 TÜRK LİRASIDanışman
7Farklı inkübasyon koşullarında üretilen kefirlerin bazı özelliklerinini belirlenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı20,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
8Farklı inkübasyon koşullarında elde edilen kefirlerin bazı özelliklerinin belirlenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı20,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
9Farklı tür sütlerden elde edilen kefirlerin bazı özellikleriYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı19,000 TÜRK LİRASIYürütücü
10Farklı Tür Sütlerden Üretilen Kefirlerin Antioksidan Özelliklerinin BelirlenmesiTÜBİTAK PROJESİTamamlandı2,500 TÜRK LİRASI
11Farklı Irk, Cinsiyet ve Yaştaki Hayvan Derilerinin Özelliklerinin Belirlenmesi ve Tulum Peyniri Üzerine Etkisinin İncelenmesi-Tübitak 3501Tamamlandı124,400 TÜRK LİRASIYürütücü
12Farklı Irk Cinsiyet Ve Yaştaki Hayvan Derilerinin Özelliklerinin Belirlenmesi ve Tulum Peyniri Üzerine Etkisinin İncelenmesiTÜBİTAK PROJESİTamamlandı124,400 TÜRK LİRASIYürütücü
13Kargı Tulum Peynirinin Bazı ÖzellikleriYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı10,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
14Kaymak sütüne plazmin ilavesinin kaymak kalitesi üzerine etkileriYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı20,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
15Farklı peynir çeşitlerinden izole edilen laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve süt endüstrisinde kullanımının araştırılması TAGEM 11 AR GE 05 2011 Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)Tamamlandı110,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
16Alternatif kılıf Uygulamalarının Tulum peynirinin Bazı Nitelikleri Üzerine EtkileriYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı10,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
17Çeşnili dondurmaların bazı kimyasal ve reolojik özelliklerinin değerlendirilmesiTÜBİTAK PROJESİTamamlandı5,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
18Burdur da Üretilen Süzme Yoğurtlarının Üretim Teknolojisi Üzerine Bir AraştırmaYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı3,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
19Lipaz Enziminin PALATASE A 750 L Kaşar Peynirinin Olgunlaşması Üzerine EtkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı1,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı