1 | info | The Physicochemical, Textural, Microbiological and Sensory Properties of Skimmed Buffalo Milk Yogurt with Tragacanth Gum During Storage | ÖZMERT ERGİN SEMA,GÜN İLHAN,KARA RECEP,SOYUÇOK ALİ,ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | Food Technology and Biotechnology | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
2 | info | Effect of classical and molecular production techniques on physical properties and volatile compounds of berry ice-creams | AYDIN MEHMET, ÖZDEMİR NİLGÜN, GÜN İLHAN | FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL | 2023 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
3 | info | Prophylaxis effects of water kefir on post‐infectious irritable bowel syndrome in rat model | GÖKIRMAKLI ÇAĞLAR, Erol Zeki, GÜN İLHAN, Özmen Özlem, SEYDİM ZEYNEP BANU | Wiley International Journal of Food Science and Technology | 2023 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
4 | info | Antalya ilindeki 4 ve 5 yıldızlı otel mutfaklarında uygulanan gıda güvenliği yönetimi sistemlerinin değerlendirilmesi
| Körk Mihriban Ülkü, ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN | Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi | 2023 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
5 | info | Physico-chemical, microbiological and sensory properties of water kefir drinks produced from demineralized whey and Dimrit and Shiraz grape varieties | Şafak Havva, GÜN İLHAN, Tudor Kalit Milna, Kalit Samir | Foods | 2023 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
6 | info | Comparison of composition, sensory properties and aroma compounds of kefir produced from donkey milk and cow milk | GÜN İLHAN | Mljekarstvo | 2022 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
7 | info | Psyllium, bezelye ve yulaf diyet liflerinin depolama süresi boyunca ayranın fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi | YALÇIN HALİL, GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ | Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi | 2022 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
8 | info | THE CHARACTERISTICS OF GOAT SKINS USED IN THE PRODUCTION OF TULUM CHEESE AND CHANGES IN RIPENING ENVIRONMENTS | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU | Gıda | 2022 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
9 | info | Some physicochemical, rheological and sensory properties of flavored ice cream | ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN | Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi | 2021 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
10 | info | Biochemical changes during ripening of cheeses in an animal skin | Tudor Kalit Milna,Lojbl Tihana,Rako Ante,GÜN İLHAN,Kalit Samir | Mljekarstvo | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
11 | info | Antifreeze Proteins: An Inovative Agent for the Prevention of Foods | GÜN İLHAN,ALBAYRAK ASLI,Gürsel Asuman | Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
12 | info | Aromatic and Sensorial Properties of Çökelek Cheese Produced by Different Methods | GÜN İLHAN, GÜNEŞER ONUR, YÜCEER YONCA, SEYDİM ZEYNEP BANU, TORUN Fatma, ÇAKICI Sevda | Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2019 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
13 | info | Effects of plasmin and plasminogen on textural biochemical and microbiological properties of clotted cream | ŞİMŞEK BEDİA,GÜN İLHAN,BARAN EKİNCİ MELİKE | JOURNAL OF FOOD SAFETY | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
14 | info | Production and quality of kefir cultured butter | Karaca Yasar, GÜN İLHAN, SEYDİM ATIF CAN, SEYDİM ZEYNEP BANU | Mljekarstvo | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
15 | | Süt Ürünlerinde Mikroenkapsülasyon Tekniğinin Uygulanması Ve Ürün Kalitesine Etkisi | ALBAYRAK ASLI,GÜN İLHAN,JURİC SLAVEN,TUDOR KALİT MİLNA,KALİT SAMİR | Süt dünyası | 2017 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
16 | | Süt ve ürünlerinde dioksin ve türevleri ne kadar riskli | YALÇIN HALİL, GÜN İLHAN, Albayrak Aslı | Süt Dünyası | 2016 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
17 | info | Do consumption of Kargi Tulum cheese meet daily requirements for minerals and trace elements | KIRDAR SEVAL SEVGİ, KÖSE ŞENOL, GÜN İLHAN, OCAK ELVAN, ÖZEN KURŞUN | Mljekarstvo | 2015 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
18 | info | Aroma Compounds of Some Traditional Turkish Cheesesand Their Importance for Turkish Cuisine | ÖZKAYA FÜGEN, GÜN İLHAN | Food and Nutrition Sciences | 2014 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Scholar |
19 | | Kargı Tulum peyniri | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | Süt Dünyası | 2012 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
20 | | Türkiye de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Üretilen Hellim Peynirlerinin Bazı Özelliklerinin Karşılaştırılması | GÜN İLHAN, ŞİMŞEK BEDİA | Harran Ü. Ziraat Fak. Dergisi | 2011 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
21 | info | The Fatty Acid Composition of Butter Stored in Sheep s or Goat s Stomach Karinyagi | GÜN İLHAN,ŞİMŞEK BEDİA | Food and Nutrition Sciences | 2011 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, ISI WEB OF SCIENCE |
22 | | Ülkemizde üretilen tulum peynirleri ve bazı özellikleri | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU | Süt Dünyası | 2011 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
23 | | Süt ve Ürünleri Tüketicilerinin Etiket Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi | GÜN İLHAN, ORHAN HİKMET | Iğdır Üni. Fen Bilimleri Enst. Der. | 2011 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
24 | info | Isparta Yöresinde Üretilen Süzme Yoğurtların Protein Profilleri ve Bunların Kimyasal Özelliklerle İlişkisi | ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN, ÇELEBİ MEHMET | Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi | 2010 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
25 | | Gıda Teknolojisinde Ultrasonik Kesim | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CAN | Gıda Teknolojisi | 2010 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
26 | | Süt ve Süt Ürünlerinde Maillard Reaksiyon Ürünlerinin Oluşumu | OKUR ÖZGE DUYGU, ERTEKİN FİLİZ BİLGE, GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU | Süt Dünyası | 2010 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
27 | | Modifiye Atmosferde Paketlemenin Farklı Tipteki Peynirlerin Bazı Niteliklerine Etkisi | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CAN | Gıda | 2009 | Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN |
28 | info | Biyofilmler Yüzeylerdeki Mikrobiyal Yaşam | GÜN İLHAN, Ekinci F Yeşim | Gıda | 2009 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
29 | | Free Fatty Acid Composition of Akçakatık Cheese A traditional Turkish Dairy Product | ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN | Asian Jornal of Chemistry | 2009 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
30 | | Peynir Teknolojisinde Modifiye Atmosfer Paketleme | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CAN | Süt Dünyası | 2008 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
31 | | Süt Güvenliğinin Sağlanmasında Katkı Maddeler | GÜN İLHAN, KÖK TAŞ TUĞBA, SEYDİM ZEYNEP BANU | Süt Dünyası | 2008 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
32 | | Süzme Yoğurt Üretiminde Elde Edilen Serumun Bazı Özellikleri | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2007 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
33 | | Uçucu Yağ Aromalı Fermente Edilmiş Peyniraltı Suyu İçeceğinin Bazı Özellikleri | ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN | Akademik Gıda Dergisi | 2007 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
34 | | Süt ve Ürünlerinde Plazmin Aktivitesi | GÜN İLHAN | Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2005 | Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN |
35 | | The use of fungal lipase to accelerate the ripening of Kasar cheese | GÜLER ZEHRA, GÜN İLHAN, Uraz Tümer | Milchwissenschaft | 2004 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
36 | | Burdur 'da Üretilen Karınyağlarının Bazı Kalite Özellikleri ve Üretim Teknolojisi | GÜN İLHAN | S.D.Ü. Fen Bilimleri Enst. Dergisi | 2003 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
37 | | Burdur da Tüketilen Süzme Yoğurtlarının Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | Gıda | 2002 | Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN |
38 | | Burdur da Süzme Yoğurt Üretim Teknolojisi Üzerine Bir Araştırma | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | Gıda | 2001 | Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN |
39 | | Burdur da Üretilen Süzme Yoğurtlarının Kalite Kriterleri Üzerine Bir Araştırma | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2000 | Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN |
40 | | Burdur Halk Pazarında Satılan Lor Peynirlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi | 1999 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |