Makaleler

Makale Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1 infoThe Physicochemical, Textural, Microbiological and Sensory Properties of Skimmed Buffalo Milk Yogurt with Tragacanth Gum During StorageÖZMERT ERGİN SEMA,GÜN İLHAN,KARA RECEP,SOYUÇOK ALİ,ALBAYRAK KARAOĞLU ASLIFood Technology and Biotechnology2024Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
2 infoEffect of classical and molecular production techniques on physical properties and volatile compounds of berry ice-creamsAYDIN MEHMET, ÖZDEMİR NİLGÜN, GÜN İLHANFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL2023Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
3 infoProphylaxis effects of water kefir on post‐infectious irritable bowel syndrome in rat modelGÖKIRMAKLI ÇAĞLAR, Erol Zeki, GÜN İLHAN, Özmen Özlem, SEYDİM ZEYNEP BANUWiley International Journal of Food Science and Technology2023Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
4 infoAntalya ilindeki 4 ve 5 yıldızlı otel mutfaklarında uygulanan gıda güvenliği yönetimi sistemlerinin değerlendirilmesi Körk Mihriban Ülkü, ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHANNiğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi2023Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
5 infoPhysico-chemical, microbiological and sensory properties of water kefir drinks produced from demineralized whey and Dimrit and Shiraz grape varietiesŞafak Havva, GÜN İLHAN, Tudor Kalit Milna, Kalit SamirFoods2023Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
6 infoComparison of composition, sensory properties and aroma compounds of kefir produced from donkey milk and cow milkGÜN İLHANMljekarstvo2022Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
7 infoPsyllium, bezelye ve yulaf diyet liflerinin depolama süresi boyunca ayranın fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisiYALÇIN HALİL, GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİHarran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi2022Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN
8 infoTHE CHARACTERISTICS OF GOAT SKINS USED IN THE PRODUCTION OF TULUM CHEESE AND CHANGES IN RIPENING ENVIRONMENTSGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANUGıda2022Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN
9 infoSome physicochemical, rheological and sensory properties of flavored ice creamŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHANNiğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi2021Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
10 infoBiochemical changes during ripening of cheeses in an animal skinTudor Kalit Milna,Lojbl Tihana,Rako Ante,GÜN İLHAN,Kalit SamirMljekarstvo2020Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
11 infoAntifreeze Proteins: An Inovative Agent for the Prevention of FoodsGÜN İLHAN,ALBAYRAK ASLI,Gürsel AsumanTürk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi2020Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
12 infoAromatic and Sensorial Properties of Çökelek Cheese Produced by Different MethodsGÜN İLHAN, GÜNEŞER ONUR, YÜCEER YONCA, SEYDİM ZEYNEP BANU, TORUN Fatma, ÇAKICI SevdaSüleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2019Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
13 infoEffects of plasmin and plasminogen on textural biochemical and microbiological properties of clotted creamŞİMŞEK BEDİA,GÜN İLHAN,BARAN EKİNCİ MELİKEJOURNAL OF FOOD SAFETY2018Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
14 infoProduction and quality of kefir cultured butterKaraca Yasar, GÜN İLHAN, SEYDİM ATIF CAN, SEYDİM ZEYNEP BANUMljekarstvo2018Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
15Süt Ürünlerinde Mikroenkapsülasyon Tekniğinin Uygulanması Ve Ürün Kalitesine EtkisiALBAYRAK ASLI,GÜN İLHAN,JURİC SLAVEN,TUDOR KALİT MİLNA,KALİT SAMİRSüt dünyası2017Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
16Süt ve ürünlerinde dioksin ve türevleri ne kadar riskliYALÇIN HALİL, GÜN İLHAN, Albayrak AslıSüt Dünyası2016Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
17 infoDo consumption of Kargi Tulum cheese meet daily requirements for minerals and trace elementsKIRDAR SEVAL SEVGİ, KÖSE ŞENOL, GÜN İLHAN, OCAK ELVAN, ÖZEN KURŞUNMljekarstvo2015Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
18 infoAroma Compounds of Some Traditional Turkish Cheesesand Their Importance for Turkish CuisineÖZKAYA FÜGEN, GÜN İLHANFood and Nutrition Sciences2014Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Scholar
19Kargı Tulum peyniriKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHANSüt Dünyası2012Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
20Türkiye de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Üretilen Hellim Peynirlerinin Bazı Özelliklerinin KarşılaştırılmasıGÜN İLHAN, ŞİMŞEK BEDİAHarran Ü. Ziraat Fak. Dergisi2011Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
21 infoThe Fatty Acid Composition of Butter Stored in Sheep s or Goat s Stomach KarinyagiGÜN İLHAN,ŞİMŞEK BEDİAFood and Nutrition Sciences2011Ulusal, Hakemli, Elektronik, ISI WEB OF SCIENCE
22Ülkemizde üretilen tulum peynirleri ve bazı özellikleriGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANUSüt Dünyası2011Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
23Süt ve Ürünleri Tüketicilerinin Etiket Bilgi Düzeylerinin İncelenmesiGÜN İLHAN, ORHAN HİKMETIğdır Üni. Fen Bilimleri Enst. Der.2011Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
24 infoIsparta Yöresinde Üretilen Süzme Yoğurtların Protein Profilleri ve Bunların Kimyasal Özelliklerle İlişkisiŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN, ÇELEBİ MEHMETYüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi2010Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
25Gıda Teknolojisinde Ultrasonik KesimGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CANGıda Teknolojisi2010Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
26Süt ve Süt Ürünlerinde Maillard Reaksiyon Ürünlerinin OluşumuOKUR ÖZGE DUYGU, ERTEKİN FİLİZ BİLGE, GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANUSüt Dünyası2010Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
27Modifiye Atmosferde Paketlemenin Farklı Tipteki Peynirlerin Bazı Niteliklerine EtkisiGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CANGıda2009Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN
28 infoBiyofilmler Yüzeylerdeki Mikrobiyal YaşamGÜN İLHAN, Ekinci F YeşimGıda2009Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
29Free Fatty Acid Composition of Akçakatık Cheese A traditional Turkish Dairy ProductŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHANAsian Jornal of Chemistry2009Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded
30Peynir Teknolojisinde Modifiye Atmosfer PaketlemeGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CANSüt Dünyası2008Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
31Süt Güvenliğinin Sağlanmasında Katkı MaddelerGÜN İLHAN, KÖK TAŞ TUĞBA, SEYDİM ZEYNEP BANUSüt Dünyası2008Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
32Süzme Yoğurt Üretiminde Elde Edilen Serumun Bazı ÖzellikleriKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHANSüleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2007Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
33Uçucu Yağ Aromalı Fermente Edilmiş Peyniraltı Suyu İçeceğinin Bazı ÖzellikleriŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHANAkademik Gıda Dergisi2007Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
34Süt ve Ürünlerinde Plazmin AktivitesiGÜN İLHANSüleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2005Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN
35The use of fungal lipase to accelerate the ripening of Kasar cheeseGÜLER ZEHRA, GÜN İLHAN, Uraz TümerMilchwissenschaft2004Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded
36Burdur 'da Üretilen Karınyağlarının Bazı Kalite Özellikleri ve Üretim TeknolojisiGÜN İLHANS.D.Ü. Fen Bilimleri Enst. Dergisi2003Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
37Burdur da Tüketilen Süzme Yoğurtlarının Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik ÖzellikleriKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHANGıda2002Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN
38Burdur da Süzme Yoğurt Üretim Teknolojisi Üzerine Bir AraştırmaKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHANGıda2001Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN
39Burdur da Üretilen Süzme Yoğurtlarının Kalite Kriterleri Üzerine Bir AraştırmaKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHANSüleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2000Ulusal, Hakemli, Basılı, TR DİZİN
40Burdur Halk Pazarında Satılan Lor Peynirlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir AraştırmaKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHANGıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi1999Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor