Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal AnalizTüketici Beğeni TestiUYANIK BEYZA, GÜN İLHANNobel2024Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Gıda Bilimi ve Gastronomi-IAnadolu ve Dünya'da Bazı Keçi Sütü Ürünleri ve ÖzellikleriGÜN İLHAN, ALBAYRAK KARAOĞLU ASLIİKSAD2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
3Gıda Bilimi ve Gastronomi-IIHelal Gıda Kavramının Gıda Sektörü ve Gastronomi Turizminde ÖnemiGÜN İLHANİKSAD2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
4Gıda Bilimi ve Gastronomi-IIGastronomi Turizmi Yönünden Potansiyeli Olan Geleneksel Peynirlerimiz ve Türk Mutfağında Kullanım AlanlarıGÜN İLHAN, ÇETİN KADİRİKSAD2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
5Bitkisel Ürünlerin Gıdalarda KullanımıBitkisel Temelli Süt Analogları ve Bazı ÖzellikleriGÜN İLHANLivre De Lyon2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
6Pragmatic Approaches to Science and Engineering StudiesEVOLUTION OF MICROFLORA AND COMPOSITION CHANGES IN KARGİ TULUM PDO CHEESE RIPENED IN ANIMAL SKIN SACKKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN, YURDAKUL ÖZEN, ŞİMŞEK BEDİASRA Academic Publishing Press2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
7Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz YöntemleriTereyağ AnalizleriGÜN İLHANSİDAS Medya Ltd.Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
8Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz YöntemleriTekstür AnalizleriGÖKÜŞ ADEM, GÜN İLHANSİDAS Medya Ltd.Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
9Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz YöntemleriSüt ve Ürünlerinde Elektroforetik YöntemlerÖZDEMİR NİLGÜN, GÜN İLHANSİDAS Medya Ltd.Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
10Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz YöntemleriSüt ve Ürünlerinde Spektrofotometrik YöntemlerGÜN İLHAN, ÖZDEMİR NİLGÜNSİDAS Medya Ltd.Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
11Süt ve Ürünlerinde laboratuvar Uygulamaları Analiz YöntemleriSüt ve Ürünlerinde Kromatografik YöntemlerÖZDEMİR NİLGÜN, GÜN İLHANSİDAS Medya Ltd.Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
12Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz YöntemleriEnstrümantal Analizlere GirişGÜN İLHANSİDAS Medya Ltd.Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
13Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz YöntemleriPeynir AnalizleriGÜN İLHANSİDAS Medya Ltd.Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
14Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz YöntemleriKrema ve Kaymak AnalizleriGÜN İLHANSİDAS Medya Ltd.Şti.2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
15Fonksiyonel BeslenmeGıdaların Vücutta Sindirimi ve EmilimiSEYDİM ZEYNEP BANU, GÜN İLHANSİDAS Medya Ltd.Şti2016Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)