1 | Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz | Tüketici Beğeni Testi | UYANIK BEYZA, GÜN İLHAN | Nobel | 2024 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
2 | Gıda Bilimi ve Gastronomi-I | Anadolu ve Dünya'da Bazı Keçi Sütü Ürünleri ve Özellikleri | GÜN İLHAN, ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | İKSAD | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Gıda Bilimi ve Gastronomi-II | Helal Gıda Kavramının Gıda Sektörü ve Gastronomi Turizminde Önemi | GÜN İLHAN | İKSAD | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
4 | Gıda Bilimi ve Gastronomi-II | Gastronomi Turizmi Yönünden Potansiyeli Olan Geleneksel Peynirlerimiz ve Türk Mutfağında Kullanım Alanları | GÜN İLHAN, ÇETİN KADİR | İKSAD | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
5 | Bitkisel Ürünlerin Gıdalarda Kullanımı | Bitkisel Temelli Süt Analogları ve Bazı Özellikleri | GÜN İLHAN | Livre De Lyon | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
6 | Pragmatic Approaches to Science and Engineering Studies | EVOLUTION OF MICROFLORA AND COMPOSITION CHANGES IN KARGİ TULUM PDO CHEESE RIPENED IN ANIMAL SKIN SACK | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN, YURDAKUL ÖZEN, ŞİMŞEK BEDİA | SRA Academic Publishing Press | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
7 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Tereyağ Analizleri | GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
8 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Tekstür Analizleri | GÖKÜŞ ADEM, GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
9 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Süt ve Ürünlerinde Elektroforetik Yöntemler | ÖZDEMİR NİLGÜN, GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
10 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Süt ve Ürünlerinde Spektrofotometrik Yöntemler | GÜN İLHAN, ÖZDEMİR NİLGÜN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
11 | Süt ve Ürünlerinde laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Süt ve Ürünlerinde Kromatografik Yöntemler | ÖZDEMİR NİLGÜN, GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
12 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Enstrümantal Analizlere Giriş | GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
13 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Peynir Analizleri | GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
14 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Krema ve Kaymak Analizleri | GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
15 | Fonksiyonel Beslenme | Gıdaların Vücutta Sindirimi ve Emilimi | SEYDİM ZEYNEP BANU, GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti | 2016 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |