1 | Gıda Bilimi ve Gastronomi-I | Anadolu ve Dünya'da Bazı Keçi Sütü Ürünleri ve Özellikleri | GÜN İLHAN, ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | İKSAD | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
2 | Pragmatic Approaches to Science and Engineering Studies | EVOLUTION OF MICROFLORA AND COMPOSITION CHANGES IN KARGİ TULUM PDO CHEESE RIPENED IN ANIMAL SKIN SACK | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN, YURDAKUL ÖZEN, ŞİMŞEK BEDİA | SRA Academic Publishing Press | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
3 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Tereyağ Analizleri | GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
4 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Tekstür Analizleri | GÖKÜŞ ADEM, GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
5 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Süt ve Ürünlerinde Elektroforetik Yöntemler | ÖZDEMİR NİLGÜN, GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
6 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Süt ve Ürünlerinde Spektrofotometrik Yöntemler | GÜN İLHAN, ÖZDEMİR NİLGÜN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
7 | Süt ve Ürünlerinde laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Süt ve Ürünlerinde Kromatografik Yöntemler | ÖZDEMİR NİLGÜN, GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
8 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Enstrümantal Analizlere Giriş | GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
9 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Peynir Analizleri | GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
10 | Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları Analiz Yöntemleri | Krema ve Kaymak Analizleri | GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti. | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
11 | Fonksiyonel Beslenme | Gıdaların Vücutta Sindirimi ve Emilimi | SEYDİM ZEYNEP BANU, GÜN İLHAN | SİDAS Medya Ltd.Şti | 2016 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |