1 | Peynir teknolojisi | Önlisans | 6 | 2021-2022 | |
2 | Tereyağ Teknolojisi | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
3 | Gıda Katkı Maddeleri | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
4 | Biyoteknoloji | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
5 | Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol Analizleri | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
6 | Süt Teknolojine Giriş | Önlisans | 5 | 2021-2022 | |
7 | Gıda Endüstrisinde Yeni Ürün Geliştirme Teknikleri | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
8 | Fonksiyonel Beslenme | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
9 | Gıda Muhafaza Teknikleri | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
10 | İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
11 | Süt ve Ürünleri Reolojisi | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
12 | Peynir Teknolojisi | Önlisans | 6 | 2020-2021 | |
13 | Tereyağ Teknolojisi | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
14 | Gıda Katkı Maddeleri | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
15 | Özel Süt Ürünleri | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
16 | Süt Teknolojine Giriş | Önlisans | 5 | 2019-2020 | |
17 | İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
18 | Süt ve Ürünleri Reolojisi | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
19 | Laboratuvar Tekniği | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
20 | Enstrümantal Analizler | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
21 | Gıda Endüstrisinde Yeni Ürün Geliştirme Teknikleri | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
22 | Süt ve Ürünlerinde Kalite Kontrol Analizleri | Önlisans | 4 | 2018-2019 | |
23 | Enstrümantal Analizler | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
24 | Peynir teknolojisi | Önlisans | 6 | 2018-2019 | |
25 | Süt Teknolojine Giriş | Önlisans | 5 | 2018-2019 | |
26 | Fonksiyonel Beslenme | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
27 | Tereyağ Teknolojisi | Önlisans | 4 | 2018-2019 | |