Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1İçme Sütü ve Konsantre Süt ÜrünleriÖnlisans42021-2022
2Gıda Muhafaza TeknikleriÖnlisans22021-2022
3Fonksiyonel BeslenmeYüksek Lisans32021-2022
4Gıda Endüstrisinde Yeni Ürün Geliştirme TeknikleriYüksek Lisans32021-2022
5Süt Teknolojine GirişÖnlisans52021-2022
6Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol AnalizleriÖnlisans42021-2022
7BiyoteknolojiÖnlisans22021-2022
8Gıda Katkı MaddeleriÖnlisans22021-2022
9Tereyağ TeknolojisiÖnlisans42021-2022
10Peynir teknolojisiÖnlisans62021-2022
11Gıda Katkı MaddeleriÖnlisans22020-2021
12Tereyağ TeknolojisiÖnlisans42020-2021
13Süt ve Ürünleri ReolojisiYüksek Lisans32020-2021
14Peynir TeknolojisiÖnlisans62020-2021
15Enstrümantal AnalizlerYüksek Lisans32019-2020
16Laboratuvar TekniğiÖnlisans42019-2020
17Süt ve Ürünleri ReolojisiYüksek Lisans32019-2020
18Süt Teknolojine GirişÖnlisans52019-2020
19İçme Sütü ve Konsantre Süt ÜrünleriÖnlisans42019-2020
20Özel Süt ÜrünleriYüksek Lisans32019-2020
21Peynir teknolojisiÖnlisans62018-2019
22Tereyağ TeknolojisiÖnlisans42018-2019
23Süt Teknolojine GirişÖnlisans52018-2019
24Gıda Endüstrisinde Yeni Ürün Geliştirme TeknikleriYüksek Lisans32018-2019
25Fonksiyonel BeslenmeYüksek Lisans32018-2019
26Enstrümantal AnalizlerYüksek Lisans32018-2019
27Süt ve Ürünlerinde Kalite Kontrol AnalizleriÖnlisans42018-2019