| 1 | İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
| 2 | Gıda Muhafaza Teknikleri | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
| 3 | Fonksiyonel Beslenme | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
| 4 | Gıda Endüstrisinde Yeni Ürün Geliştirme Teknikleri | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
| 5 | Süt Teknolojine Giriş | Önlisans | 5 | 2021-2022 | |
| 6 | Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol Analizleri | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
| 7 | Biyoteknoloji | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
| 8 | Gıda Katkı Maddeleri | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
| 9 | Tereyağ Teknolojisi | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
| 10 | Peynir teknolojisi | Önlisans | 6 | 2021-2022 | |
| 11 | Gıda Katkı Maddeleri | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
| 12 | Tereyağ Teknolojisi | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
| 13 | Süt ve Ürünleri Reolojisi | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
| 14 | Peynir Teknolojisi | Önlisans | 6 | 2020-2021 | |
| 15 | Enstrümantal Analizler | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
| 16 | Laboratuvar Tekniği | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
| 17 | Süt ve Ürünleri Reolojisi | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
| 18 | Süt Teknolojine Giriş | Önlisans | 5 | 2019-2020 | |
| 19 | İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri | Önlisans | 4 | 2019-2020 | |
| 20 | Özel Süt Ürünleri | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
| 21 | Peynir teknolojisi | Önlisans | 6 | 2018-2019 | |
| 22 | Tereyağ Teknolojisi | Önlisans | 4 | 2018-2019 | |
| 23 | Süt Teknolojine Giriş | Önlisans | 5 | 2018-2019 | |
| 24 | Gıda Endüstrisinde Yeni Ürün Geliştirme Teknikleri | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
| 25 | Fonksiyonel Beslenme | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
| 26 | Enstrümantal Analizler | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
| 27 | Süt ve Ürünlerinde Kalite Kontrol Analizleri | Önlisans | 4 | 2018-2019 | |