Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1Some Quality Characteristics Of Animal And Vegetable Based Ice Creams Including Water KefirSEMİZ Hamiyet, GÜN İLHAN6. International Health Science and Life Congress05.03.2023Özet bildiri, Elektronik, Burdur
2The effect of vacuum/non-vacuum packagıng and modıfıed atmosphere packagıng on the shelf lıfe of Höşmerim cheeseYILDIZ GEREN Ümmü, GÜN İLHAN4rd International Young Researchers Student Congress23.10.2022Özet bildiri, Basılı, Burdur
3Effect of starter culture combinations and casing materials on Quality of Akacakatık CheeseALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, GÜN İLHAN5. International Health Science and Life Congress12.03.2022Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Burdur
4The Effect of Temperature on Organic Acid Content of Kefir Produced by Mixture of Different Types of Animal MilkYALÇIN HALİL, GÜN İLHANIV. International Health Science and Life Congress01.05.2021Özet bildiri, Elektronik, BURDUR
5Vegan Beslenmede Bitkisel Kaynaklı Alternatif Süt ÜrünleriGÜN İLHAN3rd Internatıonal Health Science and Life Congress (IHSLC 2020)29.06.2020Özet bildiri, Elektronik, BURDUR
6Su Kefiri Mikrobiyotası Ve Sağlık Üzerine EtkisiGÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ, ALBAYRAK ASLI2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019)03.06.2019Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur
7Süt ve Ürünlerinde Bor Miktarının Sağlık Açısından ÖnemiGÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, SOYUÇOK ALİ2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019)03.06.2019Özet bildiri, Elektronik, Burdur
8Ambalaj Materyali Olarak Kuzu/Oğlak İşkembesinin (Karın) Geleneksel Süt Ürünlerinde KullanımıALBAYRAK ASLI, GÜN İLHAN2. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ25.04.2019Özet bildiri, Elektronik, İZMİR
9GIDA YAPISINI KORUMADA YENİ BİR TREND: ANTİFRİZ PROTEİNGÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, GÜRSEL ASUMAN2.ULUSAL sÜTÇÜLÜK KONGRESİ25.04.2019Özet bildiri, Elektronik, İZMİR
10A1 Ve A2 Sütlerin İnsan Sağlığı Üzerine EtkileriGÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018)29.05.2018Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur
11Investigation of The Effect of Current Disturbances on The Evolution of Saphhylococcus AureusKILINÇ SERAP, COŞKUN ÖZLEM, GÜN İLHAN, YALÇIN HALİL1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018)05.05.2018Özet bildiri, Elektronik, Burdur
12Improvement of concentrated yogurt production and comparison with traditional productionYAMAN HASAN, SAĞDIÇ OSMAN, GÜN İLHAN, YAMAN TUĞBAInternational Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey)12.08.2017Özet bildiri, Elektronik, Nevşehir
13Helal Gıda Üretiminde Katkı maddelerinin ÖnemiArslan Ayten Seçil, GÜN İLHAN1. Ulusal Sütçülük Kongresi25.05.2017Özet bildiri, Basılı, ANKARA
14Diyet Liflerin Süt Teknolojisinde Kullanım OlanaklarıARSLAN AYTEN SEÇİL, GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI1. Ulusal Sütçülük Kongresi25.05.2017Özet bildiri, Basılı, ANKARA
15Farklı Üretim Parametrelerinin Süt Reçelinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine EtkisiGÜN İLHAN, Aydın Mehmet, ÖZKAYA FÜGEN1. Ulusal Sütçülük Kongresi24.05.2017Özet bildiri, Basılı, ANKARA
16The Use Of Cloves In Akçakatik CheeseGÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, ARSLAN AYTEN SEÇİL, AYDIN MEHMETI. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ”Natural and Health Life”10.05.2017Özet bildiri, Basılı, Konya
17Using Aromatic Plants In Traditional Dairy ProductsGÜN İLHAN, ARSLAN AYTEN SEÇİL, AYDIN MEHMET, ALBAYRAK ASLII. International Congress on Medical and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life”10.05.2017Özet bildiri, Basılı, KONYA
18Characterization of waste skins used in tulum cheeseProductionZENGİN GÖKHAN, GÜN İLHAN, MUTLU MEHMET METE, Ork Nilay, SEYDİM ZEYNEP BANU, ADIGÜZEL ZENGİN ARİFE CANDAŞICAMS 2016 – 6th International Conference on Advanced Materials and Systems20.10.2016Tam metin bildiri, Basılı, Bükreş
19Ehrlich asit solid tümörü oluşturulan farelerde eşek sütü ve eşek sütü kefirinin kan biyokimyasal parametreler üzerine etkisiYıldız Gökhan, Hafızoğlu Mümün, GÜN İLHAN, BALKAN BURCU MENEKŞE18. Uluslararası Veteriner hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi28.04.2016Özet bildiri, , İstanbul
20Entity of dioxin in milkYALÇIN HALİL, GÜN İLHAN, Hatice Çayır Üstündağ4th Scientific Symposium With International Participation. Environmental Resources, Sustainable Development and Food Production OPORPH – 201513.11.2015Özet bildiri, Basılı, Tuzla
21Some properties of cow s and donkey s milk kefirGÜN İLHANIV Symposium „Environmental resources, sustainable development and food production “ - OPORPH 2015, 12-13 Kasım 2015, Tuzla, Bosna Hersek.12.11.2015Özet bildiri, , Tuzla
22Antioxidant Properties of Kefir Produced with Cow Ewe and Goat MilkGÜN İLHAN, BALKAN BURCU MENEKŞE4th Scientific Symposium with International Participation, Enviromental resources, sustainable development and food production12.11.2015Özet bildiri, Basılı, Tuzla
23Determination of some volatile aroma compound by GC MS in kefir produced from different milk types and incubation temperaturesYALÇIN HALİL, GÜN İLHANIV Symposium „Environmental resources, sustainable development and food production “ - OPORPH 201512.11.2015Özet bildiri, , Tuzla
24Effects of goat skin bag and innovating casing materials on volatile aroma compounds of Tulum cheeseGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANUIV Symposium „Environmental resources, sustainable development and food production “ - OPORPH 2015, 12-13 Kasım 2015, Tuz13.10.2015Özet bildiri, Basılı, Tuzla
25İnek Ve Eşek Sütü Kefirinin Bazı Uçucu Aroma Bileşenlerinin Tepe Boşluğu Gaz Kromotografisi Kütle Spektroskopisi Hs Gc Ms Tekniği İle BelirlenmesiGÜN İLHAN6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi07.10.2015Özet bildiri, Basılı, Van
26Farklı İnkübasyon Koşullarında Üretilen Kefirlerin Bazı ÖzellikleriYALÇIN HALİL, GÜN İLHAN6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi.07.10.2015Özet bildiri, Basılı, Van
27Eşek Sütünün İmmünolojik ve Anti Allerjik ÖzellikleriERTÜRKMEN PELİN, GÜN İLHAN6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi07.10.2015Özet bildiri, Basılı, Van
28Farklı Irk Yaş Ve Cinsiyetteki Hayvan Derilerine Basılan Tulum Peynirlerinin Proteoliz DüzeyleriGÜN İLHAN, ADIGÜZEL ZENGİN ARİFE CANDAŞ, ZENGİN GÖKHAN, MUTLU MEHMET METE, Sümer Gökhan, SEYDİM ZEYNEP BANU, Didem Akkaya6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi07.10.2015Özet bildiri, Basılı, Van
29Fermente Süt Ürünlerinde Antioksidan kapasitesinin ÖnemiGÜN İLHAN, YALÇIN HALİL, BALKAN BURCU MENEKŞE, YAMAN HASANİç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi,28.04.2015Özet bildiri, Basılı, Nevşehir
30İnek ve Eşek sütlerinden üretilen kefirlerin antioksidan özellikleriGÜN İLHAN, Bayram Evci, Hüseyin Okan Durmaz, BALKAN BURCU MENEKŞEİç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi,28.04.2015Özet bildiri, Basılı, Nevşehir
31Tulum peyniri üretiminde kullanılan ham derilerin yapısal özellikleriGÜN İLHAN, ZENGİN GÖKHAN, ADIGÜZEL ZENGİN ARİFE CANDAŞ, MUTLU MEHMET METE, SEYDİM ZEYNEP BANUİç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi28.04.2015Özet bildiri, Basılı, Nevşehir
32Determination of Skin Properties in Different Type Gender and Age Used for Ripening of CheeseGÜN İLHAN, MUTLU MEHMET METE, ADIGÜZEL ZENGİN ARİFE CANDAŞ, Sümer Gökhan, SEYDİM ZEYNEP BANU, ZENGİN GÖKHANICAMS 2014 – 5thInternational Conference on Advanced Materials and Systems25.10.2014Tam metin bildiri, Basılı, Bükreş
33Farklı Ambalaj Materyallerinde Olgunlaştırılan Tulum Peynirlerinin Solunum Aktivitesinin BelirlenmesiGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CANSüt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu16.12.2012Özet bildiri, Basılı, Denizli
34Çeşnili Dondurmaların Bazı Kimyasal ve Reolojik Özelliklerinin DeğerlendirilmesiŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHANSüt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu16.11.2012Özet bildiri, Basılı, Denizli
35Deri Tulum Peyniri Üretiminde Depolama Parametrelerinin TespitiGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANUSüt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu16.11.2012Özet bildiri, Basılı, Denizli
36Farklı tür sütlerden üretilen Kargı Tulum peynirlerinin olgunlaşma sürecinde bazı özelliklerinin belirlenmesiGÜN İLHAN, KIRDAR SEVAL SEVGİ, YURDAKUL ÖZENTürkiye 11. Gıda Kongresi12.10.2012Özet bildiri, Basılı, Hatay
37Farklı Yöntemlerle üretilen Çökelek peynirinin aroma aktif bileşenlerinin gaz kromatografi Olfaktometri GCO yöntemiyle belirlenmesiGÜN İLHAN, GÜNEŞER ONUR, YÜCEER YONCA, SEYDİM ZEYNEP BANU, Torun Fatma, Çakıcı SevdaIII. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu12.05.2012Özet bildiri, Basılı, Konya
38Burdur Höşmerim peynirinin bazı özellikleriGÜN İLHAN, Sarı Emine, Oral A Rasim, SARIOĞLU KEMALIII. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu12.05.2012Özet bildiri, Basılı, Konya
39Kargı Tulum Cheese A special Tulum cheese varieties produced in TurkeyKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety12.10.2011Özet bildiri, Basılı, İstanbul
40The determination of some properties and antioxidant capacities of mare s milk and koumissGÜN İLHAN, ŞATIR GÜLÇİN, SEYDİM ATIF CAN, SEYDİM ZEYNEP BANUIDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF Dairy Science and Technology Week18.05.2011Özet bildiri, Basılı, Atina
41Evaluation of small ruminants s milk in Turkey and some properties of the productsGÜN İLHAN, KIRDAR SEVAL SEVGİIDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, IDF Dairy Science and Technology Week18.05.2011Özet bildiri, Basılı, Atina
42Some dairy products produced in Turkey using non cow milkGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, ÖZKAYA FÜGENIDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF Dairy Science and Technology Week18.05.2011Özet bildiri, Basılı, Atina
43The goat s cheeses of Turkey Mediterranean regionKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHANIDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF Dairy Science and Technology Week16.05.2011Özet bildiri, Basılı, Atina
44Some properties of goat skin as a packaging material for Tulum cheeseGÜN İLHAN, SEYDİM ATIF CAN, MUTLU MEHMET METE, SEYDİM ZEYNEP BANUIDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF Dairy Science and Technology Week16.05.2011Özet bildiri, Basılı, Atina
45Türkiye'de Üretilen Keçi Sütü PeynirleriKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHANI. Uluslararası " Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu17.05.2010Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ
46Karına Basılarak Muhafaza Edilen Geleneksel Süt ÜrünleriGÜN İLHAN, Avcı Uğur, İnal MuazzezI. Uluslararası " Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu17.04.2010Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ
47Piyasada Satışa sunulan Tulum Peynirlerinde Nişasta Varlığının TespitiGÜN İLHAN, Gök Emrullah, Yıldırım Sinem, SEYDİM ZEYNEP BANUI. Uluslararası " Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu17.04.2010Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ
48Fethiye Yöresine Özgü Pırasa ve Körmen İlaveli Köy PeynirleriArıcı Ayşegül, Kibar Yakup, GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANUI. Uluslararası " Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu17.04.2010Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ
49The Use of Ultrasonic Cutting in Food IndustryGÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CANInternational Symposium on Engineering and Artcitectural Science of Balkan, Caucasus and Turkic Repuplics24.10.2009Tam metin bildiri, Basılı, Isparta
50Isparta Yöresinde Üretilen Süzme Yoğurtların Elektroforez Bantları ve Bunların Kimyasal Özelliklerle İlişkisiŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN, ÇELEBİ MEHMETPamukkale Süt ve ürünleri Sempozyumu23.05.2009Özet bildiri, Basılı, Denizli
51Antioxidant Properties of PekmezBUDAK HAVVA NİLGÜN, ERTEKİN FİLİZ BİLGE, GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU3rd International congress on Food and Nutrition.24.04.2009Özet bildiri, Basılı, Antalya
52Gıdalarda Sülfonamit Kalıntılarının Tayini Amacıyla Sıvı Kromatografik Ayrılmalarının OptimizasyonuSEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CAN, GÜN İLHAN, BUDAK HAVVA NİLGÜN, KÖK TAŞ TUĞBA8. Ulusal Kromatografi Kongresi.09.06.2008Özet bildiri, Basılı, Isparta
53Süt Güvenliğinin Sağlanmasında Kalıntı MaddelerGÜN İLHANTürkiye 10. Gıda Kongresi23.05.2008Özet bildiri, Basılı, Erzurum
54Isparta ve Burdur İllerinde Üretilen Güllaçların Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir AraştırmaGÜN İLHAN, BUDAK HAVVA NİLGÜN, SEYDİM ZEYNEP BANUTürkiye 10. Gıda Kongresi23.05.2008Tam metin bildiri, Basılı, Erzurum
55Traditional Turkish CheesesÖZKAYA FÜGEN, GÜN İLHANInternational Symposium Historical cheeses of Countries around the Archipelago Mediterraneo08.12.2007Tam metin bildiri, Basılı, Selanik
56Uçucu Yağ Aromalı Fermente Edilmiş Peyniraltı Suyu İçeceğinin Bazı ÖzellikleriŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN5. Gıda Kongresi10.11.2007Özet bildiri, Basılı, Ankara
57Gıdaların İzotop Oranı Analizi İle Coğrafik Olarak KarakterizasyonuGÜN İLHAN, OKUR ÖZGE DUYGU, SEYDİM ZEYNEP BANU5. Gıda Mühendisliği Kongresi10.11.2007Tam metin bildiri, Basılı, Ankara
58Süt ve Süt Ürünlerinde Orijin Belirleme YöntemleriGÜN İLHAN, OKUR ÖZGE DUYGU, SEYDİM ZEYNEP BANUGAP V. Tarım Kongresi19.10.2007Tam metin bildiri, Basılı, Şanlıurfa
59Anadolu’da peynir kültürüÖZKAYA FÜGEN, GÜN İLHANICANAS 38. Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi30.09.2007Tam metin bildiri, Basılı, ANKARA
60Cell İmmobolized Techniques for Probiotic Bacteria MicroencapsulationGÜN İLHAN, ŞİMŞEK BEDİA, ÖZKAYA FÜGEN, ASLIM BELMABiotechnology and Sustainable Development:Current status and Future Scenarios. 1st International Egyption-Jordanian Conference14.12.2006Özet bildiri, Basılı, Kahire
61Türkiye de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Üretilen Hellim Peynirlerinin Yağ asitleri Düzeyinin BelirlenmesiŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHANVI. Ulusal Kromatografi Kongresi30.06.2006Özet bildiri, Basılı, İzmir
62The fatty acid composition of Karınyağı Butter consumed in TurkeyGÜN İLHAN, ŞİMŞEK BEDİAInternational Congrees on Biogenesis in Food Industries21.06.2006Özet bildiri, Basılı, Patras
63Türkiye de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Üretilen Hellim Peynirlerinin Bazı Özelliklerinin KarşılaştırılmasıŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHANTürkiye 9. Gıda Kongresi26.05.2006Özet bildiri, Basılı, Bolu
64Burdur İlinde üretilen Akçakatık peynirlerinin yağ asitleri düzeyinin belirlenmesiGÜN İLHAN, ŞİMŞEK BEDİA9. Gıda Kongresi24.05.2006Özet bildiri, Basılı, Bolu
65Burdur İlinde Hayvansal Yağ Kaynaklı Süt ÜrünleriGÜN İLHANI. Burdur Sempozyumu19.11.2005Tam metin bildiri, Basılı, Burdur
66Burdur İlinde Küçükbaş Hayvan YetiştiriciliğiGÜN İLHANI. Burdur Sempozyumu19.11.2005Tam metin bildiri, Basılı, Burdur
67Süt Proteini Kaynaklı Biyoaktif PeptidlerGÜN İLHANIII. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu30.09.2005Tam metin bildiri, Basılı, Burdur
68Serum Proteinlerinin Biyolojik ÖzellikleriGÜN İLHANGıda Sempozyumu21.05.2005Tam metin bildiri, Basılı, İzmir
69Traditional Milk Product KarınyağıGÜN İLHANRecent development in Dairy Science and Technology, International Dairy Proceedings28.05.2004Tam metin bildiri, Basılı, Isparta
70Mastitis Causes and PreventionsGÜN İLHANRecent development in Dairy Science and Technology, International Dairy Proceedings28.05.2004Tam metin bildiri, Basılı, Isparta
71Burdur da Süzme Yoğurt Üretimi Teknolojisi Üzerine Bir AraştırmaKIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi20.10.1999Özet bildiri, Basılı, İzmir