1 | Some Quality Characteristics Of Animal And Vegetable Based Ice Creams Including Water Kefir | SEMİZ Hamiyet, GÜN İLHAN | 6. International Health Science and Life Congress | 05.03.2023 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
2 | The effect of vacuum/non-vacuum packagıng and modıfıed atmosphere packagıng on the shelf lıfe of Höşmerim cheese | YILDIZ GEREN Ümmü, GÜN İLHAN | 4rd International Young Researchers Student Congress | 23.10.2022 | Özet bildiri, Basılı, Burdur |
3 | Effect of starter culture combinations and casing materials on Quality of Akacakatık Cheese | ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, GÜN İLHAN | 5. International Health Science and Life Congress | 12.03.2022 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Burdur |
4 | The Effect of Temperature on Organic Acid Content of Kefir Produced by Mixture of Different Types of Animal Milk | YALÇIN HALİL, GÜN İLHAN | IV. International Health Science and Life Congress | 01.05.2021 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
5 | Vegan Beslenmede Bitkisel Kaynaklı Alternatif Süt Ürünleri | GÜN İLHAN | 3rd Internatıonal Health Science and Life Congress (IHSLC 2020) | 29.06.2020 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
6 | Su Kefiri Mikrobiyotası Ve Sağlık Üzerine Etkisi | GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ, ALBAYRAK ASLI | 2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019) | 03.06.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
7 | Süt ve Ürünlerinde Bor Miktarının Sağlık Açısından Önemi | GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, SOYUÇOK ALİ | 2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019) | 03.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
8 | Ambalaj Materyali Olarak Kuzu/Oğlak İşkembesinin (Karın) Geleneksel Süt Ürünlerinde Kullanımı | ALBAYRAK ASLI, GÜN İLHAN | 2. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ | 25.04.2019 | Özet bildiri, Elektronik, İZMİR |
9 | GIDA YAPISINI KORUMADA YENİ BİR TREND: ANTİFRİZ PROTEİN | GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, GÜRSEL ASUMAN | 2.ULUSAL sÜTÇÜLÜK KONGRESİ | 25.04.2019 | Özet bildiri, Elektronik, İZMİR |
10 | A1 Ve A2 Sütlerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri | GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ | 1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018) | 29.05.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
11 | Investigation of The Effect of Current Disturbances on The Evolution of Saphhylococcus Aureus | KILINÇ SERAP, COŞKUN ÖZLEM, GÜN İLHAN, YALÇIN HALİL | 1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018) | 05.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
12 | Improvement of concentrated yogurt production and comparison with traditional production | YAMAN HASAN, SAĞDIÇ OSMAN, GÜN İLHAN, YAMAN TUĞBA | International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey) | 12.08.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Nevşehir |
13 | Helal Gıda Üretiminde Katkı maddelerinin Önemi | Arslan Ayten Seçil, GÜN İLHAN | 1. Ulusal Sütçülük Kongresi | 25.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, ANKARA |
14 | Diyet Liflerin Süt Teknolojisinde Kullanım Olanakları | ARSLAN AYTEN SEÇİL, GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI | 1. Ulusal Sütçülük Kongresi | 25.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, ANKARA |
15 | Farklı Üretim Parametrelerinin Süt Reçelinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi | GÜN İLHAN, Aydın Mehmet, ÖZKAYA FÜGEN | 1. Ulusal Sütçülük Kongresi | 24.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, ANKARA |
16 | The Use Of Cloves In Akçakatik Cheese | GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, ARSLAN AYTEN SEÇİL, AYDIN MEHMET | I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ”Natural and Health Life” | 10.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, Konya |
17 | Using Aromatic Plants In Traditional Dairy Products | GÜN İLHAN, ARSLAN AYTEN SEÇİL, AYDIN MEHMET, ALBAYRAK ASLI | I. International Congress on Medical and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life” | 10.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, KONYA |
18 | Characterization of waste skins used in tulum cheeseProduction | ZENGİN GÖKHAN, GÜN İLHAN, MUTLU MEHMET METE, Ork Nilay, SEYDİM ZEYNEP BANU, ADIGÜZEL ZENGİN ARİFE CANDAŞ | ICAMS 2016 – 6th International Conference on Advanced Materials and Systems | 20.10.2016 | Tam metin bildiri, Basılı, Bükreş |
19 | Ehrlich asit solid tümörü oluşturulan farelerde eşek sütü ve eşek sütü kefirinin kan biyokimyasal parametreler üzerine etkisi | Yıldız Gökhan, Hafızoğlu Mümün, GÜN İLHAN, BALKAN BURCU MENEKŞE | 18. Uluslararası Veteriner hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi | 28.04.2016 | Özet bildiri, , İstanbul |
20 | Entity of dioxin in milk | YALÇIN HALİL, GÜN İLHAN, Hatice Çayır Üstündağ | 4th Scientific Symposium With International Participation. Environmental Resources, Sustainable Development and Food Production OPORPH – 2015 | 13.11.2015 | Özet bildiri, Basılı, Tuzla |
21 | Some properties of cow s and donkey s milk kefir | GÜN İLHAN | IV Symposium „Environmental resources, sustainable development and food production “ - OPORPH 2015, 12-13 Kasım 2015, Tuzla, Bosna Hersek. | 12.11.2015 | Özet bildiri, , Tuzla |
22 | Antioxidant Properties of Kefir Produced with Cow Ewe and Goat Milk | GÜN İLHAN, BALKAN BURCU MENEKŞE | 4th Scientific Symposium with International Participation, Enviromental resources, sustainable development and food production | 12.11.2015 | Özet bildiri, Basılı, Tuzla |
23 | Determination of some volatile aroma compound by GC MS in kefir produced from different milk types and incubation temperatures | YALÇIN HALİL, GÜN İLHAN | IV Symposium „Environmental resources, sustainable development and food production “ - OPORPH 2015 | 12.11.2015 | Özet bildiri, , Tuzla |
24 | Effects of goat skin bag and innovating casing materials on volatile aroma compounds of Tulum cheese | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU | IV Symposium „Environmental resources, sustainable development and food production “ - OPORPH 2015, 12-13 Kasım 2015, Tuz | 13.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, Tuzla |
25 | İnek Ve Eşek Sütü Kefirinin Bazı Uçucu Aroma Bileşenlerinin Tepe Boşluğu Gaz Kromotografisi Kütle Spektroskopisi Hs Gc Ms Tekniği İle Belirlenmesi | GÜN İLHAN | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 07.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, Van |
26 | Farklı İnkübasyon Koşullarında Üretilen Kefirlerin Bazı Özellikleri | YALÇIN HALİL, GÜN İLHAN | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. | 07.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, Van |
27 | Eşek Sütünün İmmünolojik ve Anti Allerjik Özellikleri | ERTÜRKMEN PELİN, GÜN İLHAN | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 07.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, Van |
28 | Farklı Irk Yaş Ve Cinsiyetteki Hayvan Derilerine Basılan Tulum Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri | GÜN İLHAN, ADIGÜZEL ZENGİN ARİFE CANDAŞ, ZENGİN GÖKHAN, MUTLU MEHMET METE, Sümer Gökhan, SEYDİM ZEYNEP BANU, Didem Akkaya | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 07.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, Van |
29 | Fermente Süt Ürünlerinde Antioksidan kapasitesinin Önemi | GÜN İLHAN, YALÇIN HALİL, BALKAN BURCU MENEKŞE, YAMAN HASAN | İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, | 28.04.2015 | Özet bildiri, Basılı, Nevşehir |
30 | İnek ve Eşek sütlerinden üretilen kefirlerin antioksidan özellikleri | GÜN İLHAN, Bayram Evci, Hüseyin Okan Durmaz, BALKAN BURCU MENEKŞE | İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, | 28.04.2015 | Özet bildiri, Basılı, Nevşehir |
31 | Tulum peyniri üretiminde kullanılan ham derilerin yapısal özellikleri | GÜN İLHAN, ZENGİN GÖKHAN, ADIGÜZEL ZENGİN ARİFE CANDAŞ, MUTLU MEHMET METE, SEYDİM ZEYNEP BANU | İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi | 28.04.2015 | Özet bildiri, Basılı, Nevşehir |
32 | Determination of Skin Properties in Different Type Gender and Age Used for Ripening of Cheese | GÜN İLHAN, MUTLU MEHMET METE, ADIGÜZEL ZENGİN ARİFE CANDAŞ, Sümer Gökhan, SEYDİM ZEYNEP BANU, ZENGİN GÖKHAN | ICAMS 2014 – 5thInternational Conference on Advanced Materials and Systems | 25.10.2014 | Tam metin bildiri, Basılı, Bükreş |
33 | Farklı Ambalaj Materyallerinde Olgunlaştırılan Tulum Peynirlerinin Solunum Aktivitesinin Belirlenmesi | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CAN | Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu | 16.12.2012 | Özet bildiri, Basılı, Denizli |
34 | Çeşnili Dondurmaların Bazı Kimyasal ve Reolojik Özelliklerinin Değerlendirilmesi | ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN | Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu | 16.11.2012 | Özet bildiri, Basılı, Denizli |
35 | Deri Tulum Peyniri Üretiminde Depolama Parametrelerinin Tespiti | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU | Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu | 16.11.2012 | Özet bildiri, Basılı, Denizli |
36 | Farklı tür sütlerden üretilen Kargı Tulum peynirlerinin olgunlaşma sürecinde bazı özelliklerinin belirlenmesi | GÜN İLHAN, KIRDAR SEVAL SEVGİ, YURDAKUL ÖZEN | Türkiye 11. Gıda Kongresi | 12.10.2012 | Özet bildiri, Basılı, Hatay |
37 | Farklı Yöntemlerle üretilen Çökelek peynirinin aroma aktif bileşenlerinin gaz kromatografi Olfaktometri GCO yöntemiyle belirlenmesi | GÜN İLHAN, GÜNEŞER ONUR, YÜCEER YONCA, SEYDİM ZEYNEP BANU, Torun Fatma, Çakıcı Sevda | III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | 12.05.2012 | Özet bildiri, Basılı, Konya |
38 | Burdur Höşmerim peynirinin bazı özellikleri | GÜN İLHAN, Sarı Emine, Oral A Rasim, SARIOĞLU KEMAL | III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | 12.05.2012 | Özet bildiri, Basılı, Konya |
39 | Kargı Tulum Cheese A special Tulum cheese varieties produced in Turkey | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety | 12.10.2011 | Özet bildiri, Basılı, İstanbul |
40 | The determination of some properties and antioxidant capacities of mare s milk and koumiss | GÜN İLHAN, ŞATIR GÜLÇİN, SEYDİM ATIF CAN, SEYDİM ZEYNEP BANU | IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF Dairy Science and Technology Week | 18.05.2011 | Özet bildiri, Basılı, Atina |
41 | Evaluation of small ruminants s milk in Turkey and some properties of the products | GÜN İLHAN, KIRDAR SEVAL SEVGİ | IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, IDF Dairy Science and Technology Week | 18.05.2011 | Özet bildiri, Basılı, Atina |
42 | Some dairy products produced in Turkey using non cow milk | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, ÖZKAYA FÜGEN | IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF Dairy Science and Technology Week | 18.05.2011 | Özet bildiri, Basılı, Atina |
43 | The goat s cheeses of Turkey Mediterranean region | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF Dairy Science and Technology Week | 16.05.2011 | Özet bildiri, Basılı, Atina |
44 | Some properties of goat skin as a packaging material for Tulum cheese | GÜN İLHAN, SEYDİM ATIF CAN, MUTLU MEHMET METE, SEYDİM ZEYNEP BANU | IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF Dairy Science and Technology Week | 16.05.2011 | Özet bildiri, Basılı, Atina |
45 | Türkiye'de Üretilen Keçi Sütü Peynirleri | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | I. Uluslararası " Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu | 17.05.2010 | Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ |
46 | Karına Basılarak Muhafaza Edilen Geleneksel Süt Ürünleri | GÜN İLHAN, Avcı Uğur, İnal Muazzez | I. Uluslararası " Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu | 17.04.2010 | Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ |
47 | Piyasada Satışa sunulan Tulum Peynirlerinde Nişasta Varlığının Tespiti | GÜN İLHAN, Gök Emrullah, Yıldırım Sinem, SEYDİM ZEYNEP BANU | I. Uluslararası " Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu | 17.04.2010 | Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ |
48 | Fethiye Yöresine Özgü Pırasa ve Körmen İlaveli Köy Peynirleri | Arıcı Ayşegül, Kibar Yakup, GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU | I. Uluslararası " Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu | 17.04.2010 | Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ |
49 | The Use of Ultrasonic Cutting in Food Industry | GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CAN | International Symposium on Engineering and Artcitectural Science of Balkan, Caucasus and Turkic Repuplics | 24.10.2009 | Tam metin bildiri, Basılı, Isparta |
50 | Isparta Yöresinde Üretilen Süzme Yoğurtların Elektroforez Bantları ve Bunların Kimyasal Özelliklerle İlişkisi | ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN, ÇELEBİ MEHMET | Pamukkale Süt ve ürünleri Sempozyumu | 23.05.2009 | Özet bildiri, Basılı, Denizli |
51 | Antioxidant Properties of Pekmez | BUDAK HAVVA NİLGÜN, ERTEKİN FİLİZ BİLGE, GÜN İLHAN, SEYDİM ZEYNEP BANU | 3rd International congress on Food and Nutrition. | 24.04.2009 | Özet bildiri, Basılı, Antalya |
52 | Gıdalarda Sülfonamit Kalıntılarının Tayini Amacıyla Sıvı Kromatografik Ayrılmalarının Optimizasyonu | SEYDİM ZEYNEP BANU, SEYDİM ATIF CAN, GÜN İLHAN, BUDAK HAVVA NİLGÜN, KÖK TAŞ TUĞBA | 8. Ulusal Kromatografi Kongresi. | 09.06.2008 | Özet bildiri, Basılı, Isparta |
53 | Süt Güvenliğinin Sağlanmasında Kalıntı Maddeler | GÜN İLHAN | Türkiye 10. Gıda Kongresi | 23.05.2008 | Özet bildiri, Basılı, Erzurum |
54 | Isparta ve Burdur İllerinde Üretilen Güllaçların Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma | GÜN İLHAN, BUDAK HAVVA NİLGÜN, SEYDİM ZEYNEP BANU | Türkiye 10. Gıda Kongresi | 23.05.2008 | Tam metin bildiri, Basılı, Erzurum |
55 | Traditional Turkish Cheeses | ÖZKAYA FÜGEN, GÜN İLHAN | International Symposium Historical cheeses of Countries around the Archipelago Mediterraneo | 08.12.2007 | Tam metin bildiri, Basılı, Selanik |
56 | Uçucu Yağ Aromalı Fermente Edilmiş Peyniraltı Suyu İçeceğinin Bazı Özellikleri | ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN | 5. Gıda Kongresi | 10.11.2007 | Özet bildiri, Basılı, Ankara |
57 | Gıdaların İzotop Oranı Analizi İle Coğrafik Olarak Karakterizasyonu | GÜN İLHAN, OKUR ÖZGE DUYGU, SEYDİM ZEYNEP BANU | 5. Gıda Mühendisliği Kongresi | 10.11.2007 | Tam metin bildiri, Basılı, Ankara |
58 | Süt ve Süt Ürünlerinde Orijin Belirleme Yöntemleri | GÜN İLHAN, OKUR ÖZGE DUYGU, SEYDİM ZEYNEP BANU | GAP V. Tarım Kongresi | 19.10.2007 | Tam metin bildiri, Basılı, Şanlıurfa |
59 | Anadolu’da peynir kültürü | ÖZKAYA FÜGEN, GÜN İLHAN | ICANAS 38. Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi | 30.09.2007 | Tam metin bildiri, Basılı, ANKARA |
60 | Cell İmmobolized Techniques for Probiotic Bacteria Microencapsulation | GÜN İLHAN, ŞİMŞEK BEDİA, ÖZKAYA FÜGEN, ASLIM BELMA | Biotechnology and Sustainable Development:Current status and Future Scenarios. 1st International Egyption-Jordanian Conference | 14.12.2006 | Özet bildiri, Basılı, Kahire |
61 | Türkiye de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Üretilen Hellim Peynirlerinin Yağ asitleri Düzeyinin Belirlenmesi | ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN | VI. Ulusal Kromatografi Kongresi | 30.06.2006 | Özet bildiri, Basılı, İzmir |
62 | The fatty acid composition of Karınyağı Butter consumed in Turkey | GÜN İLHAN, ŞİMŞEK BEDİA | International Congrees on Biogenesis in Food Industries | 21.06.2006 | Özet bildiri, Basılı, Patras |
63 | Türkiye de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Üretilen Hellim Peynirlerinin Bazı Özelliklerinin Karşılaştırılması | ŞİMŞEK BEDİA, GÜN İLHAN | Türkiye 9. Gıda Kongresi | 26.05.2006 | Özet bildiri, Basılı, Bolu |
64 | Burdur İlinde üretilen Akçakatık peynirlerinin yağ asitleri düzeyinin belirlenmesi | GÜN İLHAN, ŞİMŞEK BEDİA | 9. Gıda Kongresi | 24.05.2006 | Özet bildiri, Basılı, Bolu |
65 | Burdur İlinde Hayvansal Yağ Kaynaklı Süt Ürünleri | GÜN İLHAN | I. Burdur Sempozyumu | 19.11.2005 | Tam metin bildiri, Basılı, Burdur |
66 | Burdur İlinde Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği | GÜN İLHAN | I. Burdur Sempozyumu | 19.11.2005 | Tam metin bildiri, Basılı, Burdur |
67 | Süt Proteini Kaynaklı Biyoaktif Peptidler | GÜN İLHAN | III. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu | 30.09.2005 | Tam metin bildiri, Basılı, Burdur |
68 | Serum Proteinlerinin Biyolojik Özellikleri | GÜN İLHAN | Gıda Sempozyumu | 21.05.2005 | Tam metin bildiri, Basılı, İzmir |
69 | Traditional Milk Product Karınyağı | GÜN İLHAN | Recent development in Dairy Science and Technology, International Dairy Proceedings | 28.05.2004 | Tam metin bildiri, Basılı, Isparta |
70 | Mastitis Causes and Preventions | GÜN İLHAN | Recent development in Dairy Science and Technology, International Dairy Proceedings | 28.05.2004 | Tam metin bildiri, Basılı, Isparta |
71 | Burdur da Süzme Yoğurt Üretimi Teknolojisi Üzerine Bir Araştırma | KIRDAR SEVAL SEVGİ, GÜN İLHAN | 2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi | 20.10.1999 | Özet bildiri, Basılı, İzmir |